329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

benim kadar berbat değilsindir caım en azından temizsindir ben konular yetişmediği için banyo yapamadan gittim sınava ya :roflol:
baya bi süzdü zaten akşam ama durgunlaşmış baya çok düşünceli

evet canım o açıdan şasnlı olabilirim en korktuğumda kıllı,tüylü yakalaması hahahaha sırnaşık şey..askerlik bitti şimdi özgür daha kafasını toplayamamıştır özlem ayrılık aşk umarım herşey güzel olur burcucum,sorunlarınız düzeldiğine sevindim:1rolleyes:

burcucum gerçekten hayran kalıyorum sana o kadar sıkıntıları anlattın ailesiyle nişanlınla,benim tek problemim nişanlım oluyor onu bile kaldıramayacak duruma geliyorum.sen ise tek başına mücadeledesin çok güçlüsün gerçekten ailesiyle birlikte üstüme gelecekler beni o an bitirmişlerdi..

burcucum gerçekten hayran kalıyorum sana o kadar sıkıntıları anlattın ailesiyle nişanlınla,benim tek problemim nişanlım oluyor onu bile kaldıramayacak duruma geliyorum.sen ise tek başına mücadeledesin çok güçlüsün gerçekten ailesiyle birlikte üstüme gelecekler beni o an bitirmişlerdi..
annemde istemiyo artık üstelik canım...
annemle dün kavga ettik hemen yelkenleri suya indirdin dedi ya dedim anne insaf ben bu adamı gönderirken aylarca agladım gidipte dönmemesi vardı ya!
ayrılmak kolay canımda sonra ya pişman olursam.. çok yoruldum aslında öyle güçlüde değilim pek biliyosun ama25 yaşındayım artık hatada yapsam kendi hatam olsun, sonra 'keske' lerle bi ömür eçirmek istemiyorum. dayanacağım yere kadar dayanırım, fazlasına inan bvenimde gücüm yetmez...
sevmesek katlanamayızki canım sende senelerine kıyamıyosun benim gibi, iyilikle yaklaşırsam iyilik görürüm diye bekliyosun. allah herkesi görüyo mutlaka karşılığını alırız bigün=)

annemde istemiyo artık üstelik canım...
annemle dün kavga ettik hemen yelkenleri suya indirdin dedi ya dedim anne insaf ben bu adamı gönderirken aylarca agladım gidipte dönmemesi vardı ya!
ayrılmak kolay canımda sonra ya pişman olursam.. çok yoruldum aslında öyle güçlüde değilim pek biliyosun ama25 yaşındayım artık hatada yapsam kendi hatam olsun, sonra 'keske' lerle bi ömür eçirmek istemiyorum. dayanacağım yere kadar dayanırım, fazlasına inan bvenimde gücüm yetmez...
sevmesek katlanamayızki canım sende senelerine kıyamıyosun benim gibi, iyilikle yaklaşırsam iyilik görürüm diye bekliyosun. allah herkesi görüyo mutlaka karşılığını alırız bigün=)

İnşallah burcucum herşey güzel olur bizler için ama insan bazen yapabileceği herşeyi yaptığına inanıyorsa başkada elden gelen olmuyor :nazar: off çok doluyum yine bugün..

İnşallah burcucum herşey güzel olur bizler için ama insan bazen yapabileceği herşeyi yaptığına inanıyorsa başkada elden gelen olmuyor :nazar: off çok doluyum yine bugün..

farkettim canın sıkkın bugün...
akışına bırak canım ya önümüzde zaman var kendi kendini sıkıntıya sokarak halledemiyoki insan sorunlarını, o senin kısmetındeyse zaten ne olursa olsun olur. yoksa da paralanmanın alemi yok hep iyi düşün.

çok soğuk bugün burası yaa kar yağdı sabah hafif ama kaloriferlerimiz yanmıyoo işteyim buz gibi ortalıkk:1ninca:

burcucum ilk karsılasma anınıza cok güldüm kaydirigubbakcemile3
bizimkide beni bir kere daha beterini görmüştü :)))
sehir dısında görevi vardı 15 gün görüsmemiştik. telefonda konsuyorduk ben evdeydim saclar yaglı, adet dönemindeydim yüzüm sivilceli üstümde lekeli bir badi ( salcalı yaglı büyük bir leke) dünden kalma tam cıkmamıs makyaj, yaz günüydü terlemişim miskin miskin yatıyordum. bana napıyorsun diye sordu bende evdeyim dedim. sen nerdesin diye sordum arkadaslarla geziyoruz dedi. telefonu kapattım zil caldı o halimle actım kapıyı karsımdaaaa. bende senin gibi kapıyı kapattım yüzüne kaydirigubbakcemile3 sonra actım odaya fırlayacakken tuttu kolumdan dur nereye diye:kedi: aynaya bakamıyordum görüntümün igrencliğinden.

günaydın kızlar
çok güldüm :))))))))))
burcu canım güzel bir süpriz olmuş sana
eminim aynısını bende yapardım
sınıfa girip akşam görüşelim derdim :roflol:
benim eşim biraz daha iyi
eski haline dönmeye başladı
sizde durumlar nasıl?

burcucum ilk karsılasma anınıza cok güldüm kaydirigubbakcemile3
bizimkide beni bir kere daha beterini görmüştü :)))
sehir dısında görevi vardı 15 gün görüsmemiştik. telefonda konsuyorduk ben evdeydim saclar yaglı, adet dönemindeydim yüzüm sivilceli üstümde lekeli bir badi ( salcalı yaglı büyük bir leke) dünden kalma tam cıkmamıs makyaj, yaz günüydü terlemişim miskin miskin yatıyordum. bana napıyorsun diye sordu bende evdeyim dedim. sen nerdesin diye sordum arkadaslarla geziyoruz dedi. telefonu kapattım zil caldı o halimle actım kapıyı karsımdaaaa. bende senin gibi kapıyı kapattım yüzüne kaydirigubbakcemile3 sonra actım odaya fırlayacakken tuttu kolumdan dur nereye diye:kedi: aynaya bakamıyordum görüntümün igrencliğinden.
ayy çok kötü yaaakaydirigubbakcemile3 ben çok kızarım böyel süpriz şeylere hazırlıklı olmalıyım ya süpriz müpriz sevmem ben
:dilcikar:

bikere de ünvden kızlar doğumgünümde beni acele biyere çağırdılar süslenemedim tabii çabuk diye ortalıguı yıktılar telaşlı telaşlı gittim bi baktım millet süs püs maşallah ben pespaye!!
biyere rezervasyon yapmışlar gittik doğumgünümü kutladık ama herkes süper makyaj giyim filan ama doğumgünü çocuğu ben yine en sümsük halimle!!! :roflol:
günaydın kızlar
çok güldüm :))))))))))
burcu canım güzel bir süpriz olmuş sana
eminim aynısını bende yapardım
sınıfa girip akşam görüşelim derdim :roflol:
benim eşim biraz daha iyi
eski haline dönmeye başladı
sizde durumlar nasıl?

ay canım bugün gitcek biraz düzeldi gibi ama hala durgun ya sesi çıkmıyo öyyle bakıyo bana sinemaya gittik avatara, normalde çıkışta bi dünya yorum yapan kritik yapan adam ben uyuycam dedi gitti çok üzülüyorum ama gecer heralde napıyım enerjisi yok hiç...

Gunaydin kızlar...
Burcucum 1 haftaya kadar bişeyi kalmaz bizimkide uykusunda sayiklayip sicriyordu şimdi normale dondü

o kadar süslendim resmen imaj değiştirdim herkes bayıldı ama bundan ses çıkmıyo, elbise giyiyorum bakmıyo yorum yapmıyo çok sıkıldım artık

selam kızlar opuyorumnanaktan
burcucum benmki de bıraksan 24 saat uyuyacak ben uyandırdım dün öğleden sonra
geldiği gün iş bağlantılarını ayarladı hep şimdide paso uykuumirmirmirmir
askerlikle ilgili hiçbişey konuşmuyo=))çabuk adapte oldu sivil hayata benm sevgilim-tatlicadiarzu-
özledim falan demiyo artıkkötükedihüso
gelşmeleri bildirmek görüşmek üzere kızlarr..a.s.

selam kızlar
sanırım hepimiz yaşıyoruz aynı problemleri
ben şakayla karışık söylüyorum artık napim
silkelensin biraz
eşimde eskisine göre genelde uyuyarak geçiriyor zamanını
ya bide ben askerlik boyunca 4 kere felan evci çıkardım
problemli gibi de durmuyordu,son bir ayda nolduysa :sinifsinif:

kızlar biz ayrılıyoruz.
görüşmemeye karar verdik anneside ben karışmam dedi!!
telefon numaramı değiştirdim, artık bitti.

çoook iyi düşündüm. ondan glen her zorluga herçileye razıyım ama annesini babasını artık istemiyorum, onlara dayanıcak gücüm kalmadı. bitti işte

X