- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
beni sinir ediyor bu çarşı izinleri ya alsanaalsanasmile
bir tane de asker arkadaşı var onla geziyor. aradım bunu nerdesin dedim sinemadayım dedi akannehir ya insan bir arar haber verir değil mi? arada da aradı gıcık gıcık kızların kahkası geliyor iice sinirlendim.Ben aynı şeyi yapsam dünyayı başıma yıkardı. ama ben de çarşıya çıktığına pişman ettim onu. Çok üzgünüm çoook
bir de uçak bileti mevzusu var tabi. benimkisi geçenlerde netten bilet bak demişti. bugün gitmiş bana hiç haber vermeden almış bileti. hem de atatürk havalimanından kalkacakmış uçak. nişanlım istanbulda görev yaparken orda çalışmıştı, duyunca çok feci sinirlendim. ben sana sabiha gökçenden bulmuştum falan dedim. Ama o görür gününü ordan uçağa bindiğine de pişman edeceğim onu.
burci aslında bunlar normal şeyler yani atatürkten bileti alması sinemaya gitmesi falan ama aynı şeyi ben yapsam çook sinirlenirdi. Benim hayatıma sınırlamalar getiriyorsa kendine de çekidüzen vermeli ama değil mi? Ama erkekler böyle işte kendileri istediği gibi kısıtlarlar ama kendilerine gelince iş bunalırlar. Valla bu konularda onu hiç şımartmadım böyle yapıyor.Demek ki hiç sesimi çıkartmasam tepeme çıkacakmış.
Şimdi de aramış işte adanada buluşalım pazar günü gezelim gelinliğine falan bakalım,sonra imam nikahı için annemle konuşayım falan diyor. çocuk gibi kandırmaya çalışıyor beni. her tartışmada gelinlikten evlilikten bahsederek beni yumuşatmaya çalışıyor.
babam gelmişti onunla çarşıya çıktım bankaya para yatıracaktım. arabadayken aradı beni babam yanımda dedim ondan söyleyememiş beyfendi sinemaya gittiğini. telefon var yanında. çarşıya çıktığında hiç boş bırakmıyorum ararım hep guclubacismilesinemaya giderken sana niye hber vermıyo ki? yanında tlf var demi?
aman işte erkek milleti canım ne beklıyoruzki!...
haklısın valla bende olsam benımde sınırlerim zıplardı hiç taviz verme sen bildiğin gibi davran.
bence hemen yelkenlerı suya ındırmemek lazım, mesela senle yaptıgımız o hafiyelik varya o konu açılmalı , yüzyüze mutlaka hesap sorulmalı yoksa yanlarına kar kalcak bizde uykusuz gecelerle kalcaz ya!
benımkide geldiğinden beri tlf konusmamızı hep bişekilde kesiyo ve kapatıyo, yok misafır geldi kapatıyorum, yok babam geldı kapatıyorum.
kardesı msnde yazdıklarımızı okuyo sesını çıkarmıyo ya okutma konusalım dıyorum e napıyım küçük dıyo!
şimdiden ilişkimizin içinde olsun istemıyorum herkes yerını bilsin ya!klava:
bende acayip sinirliyim hiç sorma sınavlrda bitaraftan sıkıştırıyo valla artık çok bunaldım ...
ya belki unutmuştur etrafa laf yetiştirmekten aklına gelmemiştir aramak bizim kadar düşünceli değiller ya bosver gitsin=) tavrını koymussun yeter o ona.babam gelmişti onunla çarşıya çıktım bankaya para yatıracaktım. arabadayken aradı beni babam yanımda dedim ondan söyleyememiş beyfendi sinemaya gittiğini. telefon var yanında. çarşıya çıktığında hiç boş bırakmıyorum ararım hep guclubacismile
Senin nişanlın neden böyle davranıyor ki :uhm: belki o konuları açacağını falan düşünüyordur. Kardeşi konusunda da haklısın. Şİmdiden alışırsa herşeyin içinde olmaya sonradan değiştirmesi daha zor olur!
Ben zaten imam nikahından önce herşeyi konuşacağım, gerçi tlf konuşmalarımızda anlatıyorum hep ama olsun açık açık konuşmak gerek. Hala içimde kocaman bir yara olarak duruyor o mevzu. Bir türlü kaldıramıyorum bana söylememesini, anlatmamasını.
çıktınmı canım? bebiş nasıl yemene dikkat et bugün 4 aylık hamile bi arkadasımla yemege cıktık hamburger yıycektı yedırmedım tavuk salatası yedırdım zorla hihihi:lepi:tek tek okudum ne cok sey yazmıssınız öyleee
bugün misafirlerim vardı. esimin arkadasları o yüzden giremedim nete. bizimki banyoya girince hemen actım bilgisayarı kaydirigubbakcemile2
canım yorgunum
sabahtır iş yapıyorum
öldüm yorgunluktan
canım izin alabildin mi?
ben alamadım
eşim evde ben işte((
sinemaya giderken sana niye hber vermıyo ki? yanında tlf var demi?
aman işte erkek milleti canım ne beklıyoruzki!...
haklısın valla bende olsam benımde sınırlerim zıplardı hiç taviz verme sen bildiğin gibi davran.
bence hemen yelkenlerı suya ındırmemek lazım, mesela senle yaptıgımız o hafiyelik varya o konu açılmalı , yüzyüze mutlaka hesap sorulmalı yoksa yanlarına kar kalcak bizde uykusuz gecelerle kalcaz ya!
benımkide geldiğinden beri tlf konusmamızı hep bişekilde kesiyo ve kapatıyo, yok misafır geldi kapatıyorum, yok babam geldı kapatıyorum.
kardesı msnde yazdıklarımızı okuyo sesını çıkarmıyo ya okutma konusalım dıyorum e napıyım küçük dıyo!
şimdiden ilişkimizin içinde olsun istemıyorum herkes yerını bilsin ya!klava:
bende acayip sinirliyim hiç sorma sınavlrda bitaraftan sıkıştırıyo valla artık çok bunaldım ...
:)))dirimcim aslında bir yerlere gitmek çalışan bayan için daha mantıklı çünkü temizlik yaptığım eve bakıyom şimdi bir de hergün işten geldikten sonra misafirlre yemeklik bir şey hazırla zor valla napsak biz size geliyoz mu desek misafirlere misafirler de ayol çalışan bayan değil gece 12 de gidiyor o saatten sonra evi topla yarın erken kalk zombi gibi işte dolaşıyom ya
butterfly
canım sen nasılsın
bebeğin nasıl canım?bulantın felan oluyor mu?
Yarın karneleri dağıttıktan sonra adanaya gidiyorum kaydirigubbakcemile2
Pazar günü de nişanlımla kavuşacağız inşallah =)
1 hafta yokum buralarda. Kendinize çok iyi bakın ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirin. Ben de haftaya inşallah güzel haberlerle gelirim buraya.
Kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
kızlaarr bizde kavustuk dün hemde çok komikti....biliyosunuz ben o buluşma anı için ne hayaller kurdum, ne planlar yaptım. deli gibi alışveriş yapıp en güzel halimle karşısına çıkacaktım ama ne oldu bilin bakalımkaydirigubbakcemile3Herkes ozlem gidermekle mesgul anlasilan)
ooh bundan guzeli varmi yaa cok sukurr...
Yusum seninde gozunaydin simdiden, umarim cok guzel gecer..
Sag salim bitirdik yaa darisi geridekilerin basinaa...
kıyamam sanaaa kız iyi süslen benim gibi faka basma adam 6 ay sonra benim kakılmış gibi gördü rezalet=))Yarın karneleri dağıttıktan sonra adanaya gidiyorum kaydirigubbakcemile2
Pazar günü de nişanlımla kavuşacağız inşallah =)
1 hafta yokum buralarda. Kendinize çok iyi bakın ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirin. Ben de haftaya inşallah güzel haberlerle gelirim buraya.
Kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
canım hamilelik zor oluyo gerçektende ya benim hamile olan yakın bi arkadaşım hergün ağlardı masadakileri yere fırlatırdı sinir harbi geçiriyodu sürekli ama 5. aya girdi şimdi normale döndü geçicidir merak etmecanım bebek iyi ama benim psikolojim iyi değil. dün gün içinde 4 kez duygularım değişti. aksamda tartıktık kocamla :sinifsinif:
kızlaarr bizde kavustuk dün hemde çok komikti....
biliyosunuz ben o buluşma anı için ne hayaller kurdum, ne planlar yaptım. deli gibi alışveriş yapıp en güzel halimle karşısına çıkacaktım ama ne oldu bilin bakalımkaydirigubbakcemile3
dün öğlen sınava girdim ve sonsınavımdı, artık gözler 1 haftanın uykusuzlugundan pörtlemiş, kan çanağı olmuş, saçlar rezalet(3 gündür banyo yapamadım sınavları yetiştirmek için=) yüzümde 1 tane koca sivilce kıyafet yataktan kalkma gayet paspal hatta en razil halim....
sınavdan çıktım surat asık bezgin kafam yorulmuş, eve gidip hazırlanıyım insan benziyim diye düşünürken bi ses!
pişşşt!!!
ben şookkk:1shok::1shok:
arkamı bi döndüm nişanlım sırıtıyo yüzüme !!! allahım dedim şaka bu hayır hayııırrr diyorum
gözlerimi kırpıştırıyorum vallahide o billahde o!
ilk lafım;
napıyosun sen burda be!!! :roflol:
sonra naptın derseniz tabiki hoşgeldin aşkım, nasılsın demek yok=)
yüzümün rezaletin görmesin diye koridordan sınıfa kaçtım bide sınıf kapısını yüzüne kapattım ama o anki şokla ne yapacagımı şaşırdım inanılmaz bi şeydi, kızgınlıgımda vardı ona biliyosunuz az buz seyler yasatmadı bana, sanırım tüm duygular karıstı ve ben adamdan resmen kaçtım:roflol::roflol::roflol:
ne planlarım vardı hepsi suya düştü ya sonra zar zor gönderdim okulda öpmeye çalışıyo dedim hastamısın be git=)))
akşam neyseki istediğim gibi süslenip püslendim güzel çıktım karşısına hasret giderdik ama dünkü o halim inanın kamera şakalarındanda süperdi etraftaki öğrenciler benim kaçışıma gülmüşler rezil oldum okulda yaaa=))))))
burcucum yemin törenine aynen bende böyle gittim o kadar güzel başlamıştı gidişim bi yağmur yedim makyaj aktı saçlar berbattı bide yorgunluk:roflol: ama olsun kavuçmak herşeyi unutturuyor karşılarken çok şıktım ama otogarda gözlerini alamıyordubilmiyorumkismile