329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

günaydın kızlar... 4 ay sonra uzun bir süre işe ara verecem. benimki pek tatil gibi olmayacak ama olsun.
canım doğumdan bir ay önce ayrılıyorsun öyle mi?
en güzeli son aylar hiç çekilmez iş yerinde :KK43:
ücretsiz izin felan düşünüyormusun canım?
bende uzaklaşmak istiyorum artık işten
çok yoruldum,ara vermeden çalışıyorum
yıprandım iyice:KK43:

canım karnım cok cıktı. simdiden rahatsızlık veriyor. 9. aya kadar iyice hareketlerim zorlanacak gibi. erken ayrılmak istiyorum ama tabi son durum neyi gönserir bilmiyorum.
sabret burcucum senin en bunaltıcı dönemlerin. atlattıgında eminim yeniden dogmus gibi olacaksın.

canım doğumdan bir ay önce ayrılıyorsun öyle mi?
en güzeli son aylar hiç çekilmez iş yerinde :KK43:
ücretsiz izin felan düşünüyormusun canım?
bende uzaklaşmak istiyorum artık işten
çok yoruldum,ara vermeden çalışıyorum
yıprandım iyice:KK43:
ay kıyamam canım..
bende 2 senedir izin mizin kullanmadım bu sene yazın tatile çıkmazsam kafayı yiycem vallaeyvahedigeldismile
okul bitti haftası geçmeden işe başladım arkadaşlarım gezdi tozdu dinlendi ben kendimi çok yıprattım ağlıyorum çoğu zaman işten dönünce eve zor atıyorum kendimi hele özel sektör çok kötü ya... biyere kapak atmam lazım bian önce!

canım karnım cok cıktı. simdiden rahatsızlık veriyor. 9. aya kadar iyice hareketlerim zorlanacak gibi. erken ayrılmak istiyorum ama tabi son durum neyi gönserir bilmiyorum.
sabret burcucum senin en bunaltıcı dönemlerin. atlattıgında eminim yeniden dogmus gibi olacaksın.
şimdiden o kadar belli oluyomu ya canım? ben daha erken izne çıkılıyo sanıyorum 7 aylık hamile insanın çalıştıgından ne verim alabilirler ki bu devletin işlerine valla aklım ermiyooo!
şu ayları bi atlatsam evet rahatlıycam canım

burcucum inşallah devlete kapak atarsın canım ya
ben devletteyim ama çok çalışıyorum,izni kullanacağım tarihe kadar karışıyorlar
gerçi sonuç olarak işim sağlam ama usandım biraz ya,işi geçtim de çalıştığın insan çok önemli,kaprisliyse hiç çekilmiyor:KK43:canım senin branşın ne ki,elektrik felan mı?
bazı branşlardan alım çok oluyor girebilirsin

butterfly canım gerçekten zor olmalı ama daha ilk zamanlar bu kadar zorsa
düşünüyorumda 8 aya kadar nasıl dayanacağız biz ya:KK43:
doğumdan önce ne kadar çok çalışırsan doğumdan sonraya okadar çok izin atabiliyorsun
ama doğumdan 3 hafta önceye kadar da çalışılmaz heralde
benim de hamile kalmamı şef istemez heralde
eşek yaptı beni ya,nasıl çalıştırıyor alsanaalsanasmile
işlerin yoğun olduğu zaman alacaksın izin :nazar:
gel keyfim gel :jeyyar:

selam kızlar ben de kpss ye çalışmaya çalışıyorum ooooff of!boshayallersmiletırlatmaya az kaldıı

anladım burcumya bende pek duymadım
sağlık bakanlığı felan alıyor sanırım
bizim bölümde aynı ya,alım çok az malesef

evet dirimcim calıstıgın kurumdan cok mesai arkadaslar önemli. bizde de cins kişiler var ama görmezliktn geliyorum :)

canmm unuturmuyum yaopuyorumnanaktan derslere konsantre olamaya çalışıyorum son 3 ay kaldı işi bıraktım evde konu çalışıyorum işte bende..çok sıkıldım daha şimdiden kendime son bi şans verdim seneye yok zaten biyerlere girmeye bakıcam inş. olur çok istiyorum ama tam anlamıyla kafamı verebilsem derslere hergün bişey çıkıyo evde çalışmak da ayrı bi dertmiş
biz bi ara kopmuş gibi oldu aramız düzeldi daha yeni şimdi iyiyiz canm aynı yani ilişki monotonlaştı mı ne bende bilmiyorum 4 sene:1ninca:öyle canm derslerle bozdum kafayı sen neler yapıyosun başladınmı çalışmaya

Kızlaaarr nasılsınız ben geldim ne var ne yok ben uzun süredir yoktum işler çok yogun hala bir yandan da sınavlara çalışmam lazım of çıldırmak üzereyimkafamçokkarıştı İş bulma olayını da halledemedik zaten hala o da bu yüzden çok sıkılmış durumda Y.L bittiği için benim kadrom da tehlikede çoook canım sıkkın kızlar mafoldumben

selam opuyorumnanaktan
evlendim de geldim nihayet =)))
sizin için ufak bir albüm yaptım kızlar. resimler elime geçtikçe eklerim yenilerini.
koşuşturma bitti nihayet takılırım artık rahat rahat buralarda =)
kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

canmm unuturmuyum yaopuyorumnanaktan derslere konsantre olamaya çalışıyorum son 3 ay kaldı işi bıraktım evde konu çalışıyorum işte bende..çok sıkıldım daha şimdiden kendime son bi şans verdim seneye yok zaten biyerlere girmeye bakıcam inş. olur çok istiyorum ama tam anlamıyla kafamı verebilsem derslere hergün bişey çıkıyo evde çalışmak da ayrı bi dertmiş
biz bi ara kopmuş gibi oldu aramız düzeldi daha yeni şimdi iyiyiz canm aynı yani ilişki monotonlaştı mı ne bende bilmiyorum 4 sene:1ninca:öyle canm derslerle bozdum kafayı sen neler yapıyosun başladınmı çalışmaya
ben çok koptum canım kendimi oyalamaya çalışıyorum zor geliyo ayrılıga alısmak, sakat gibi hissediyorum kendimi bazen.. atamadım üstümden o ağırlığı hala ders mers hakgetire yani!
çalış tatlım ya az kaldı ben seneye bıraktım gibi bişi yani
arayı da soğutmayın bi kere soğursa düzelmıyo şekil1a ben=)
hersey güzel olur sıkma canını senŞeniz

Kızlaaarr nasılsınız ben geldim ne var ne yok ben uzun süredir yoktum işler çok yogun hala bir yandan da sınavlara çalışmam lazım of çıldırmak üzereyimkafamçokkarıştı İş bulma olayını da halledemedik zaten hala o da bu yüzden çok sıkılmış durumda Y.L bittiği için benim kadrom da tehlikede çoook canım sıkkın kızlar mafoldumben
bugün kaçaklar dökülmüş bakıyorum ehuahakaydirigubbakcemile3
50d lilere kadro hakkı çıktı diye bişey duydum gecen hafta memurlar nete filan bi baksana canım ya

selam opuyorumnanaktan
evlendim de geldim nihayet =)))
sizin için ufak bir albüm yaptım kızlar. resimler elime geçtikçe eklerim yenilerini.
koşuşturma bitti nihayet takılırım artık rahat rahat buralarda =)
kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
çok merak ediyom gelde anlat :eek:
evlilik nasıl gidiyo alıstınmı zormuydu düğün nasıl geçti eviniz nasıl oldu çokmu soru sordumsırnaşık şey

Eveeet Yusum gel de anlat ya çok merak ediyoruz:teytey: Bu arada ben görmedim Burcum ya sanırım Üni.ye göre değişiyor rektöre baglı

selam kızlar opuyorumnanaktan
anlatacak çok şey var aslında. düğün öncesini anlatmaya başlayayım en iisi kızlar. benim düğünümün olacağı gün dayımın kızı nişan yaptı akannehir son ana kadar yani cuma gününe kadar kimsenin haberi yoktu bişeyden. ne isteneceğini biliyorduk ne de nişan olacağını. onlar, yani yengem ve kızı bunu sinsice planlamışlar gibiydi. perşembe gecesi akrabaları arayıp cuma akşam kızımız istenecek demişler akannehir bizi aradı herkes tabi şok olduk. cumartesi öğlen de nişan yaptılar. nişandan çıkan benim düğünüme geldi tabi herkes çok yorgundu Çok üzgünüm çoook biranda ortaya çıktı bu nişan ve isteme işi deseler de söz,nişan ve benim düğünüm için ayrı ayrı alınan kıyafetleri hangi sebeple ve hangi arada aldıklarını açıklayamadılar. Bir de utanmadan bu insanlar düğünümün olduğu gün beni ve ailemi nişana davet ettiler, gitmedik diye de kırılmışlar bize alsanaalsanasmile
Düğün öncesi tartışma çıkmasın diye hiçbişey belli etmedik ama benim düğünün ertesi günü ablam ve annem nasıl bir terbiyesizliktir bu diye çıkışmışlar herkese =)
Dayım melek gibi bir insandır böyle biir kızı nasıl var hayret ediyorum açıkçası.
neyse düğünüm güzel geçti. Nasıl geçti o kadar saat ben bile anlamadım. Oynayamam diye çok korkuyordum, nazlı nazlı oynadım ben de =))
Takı töreni çok komikti bütün meraklılar etrafta toplanmıştı hepsi ne kadar altın takıldı diye bir dakika olsun ayrılmadılar yanımdan =))) Araba kredi borcumuzu kapatacak kadar altın ve para toplandı yani 17 milyara yakın kaydirigubbakcemile3
Düğünden sonra arabaya bindik ve eşimle adanaya doğru yola çıktık. Çok acıkmıştık önce yemek yiyelim dedik bu yüzden bir benzincide durduk ve ben gelinliğimin altını çıkardım orda kaydirigubbakcemile3 kot giydim altıma. Kebapçıya gittik =)) HErkes çok garipsedi önce. gelinliğimin üstü ve Duvağım falan hala saçımdaydı çünkü. meğer orası düğün veya nişandan sonra herkesin uğradığı bir yermiş =) Benden sonra nişan kıyafetiyle iki kişi dha geldi.
Ordan hiltona gittik. 1gece orda kaldık. aslında çok güzeldi otel ama pahalı olduğu için daha fazla kalmak istemedim =)) Malum artık bütçe ortak :kedi: Biz de ikinci günü polisevine gittik. Açıkçası ilk gün hiltona verdiğim o paraya acıdım çünkü polis evi de güzel ve rahattı. İŞin ilginç tarafı polisevi bizden para bile almadı =)) Düğün hediyemiz olsun dediler.
Aynı evde yaşamamıza rağmen ilk günler hiç alışamadım evli olduğum fikrine. Çok garipsedim. 3-4 gün böyle geçti. Evimize gelince sanki rahatladım ve alıştım artık. Şİmdi çok iyiyiz :nazar: Anlayışlı bir eşim var. Nişanlıyken biraz anlayışsız tavırları vardı. Evdeki bütün işleri benim üzerime atıyordu ama şimdi yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Huzurluyum artık evimde =))

canmm tebrik ederim bir ömür boyu mutlu olun inşallah gülümseyerek bi solukta okudum yazdıklarınıkaydirigubbakcemile3
dayının kızına da yaniialkisalkisalkispess:dilcikar:
nazlı nazlı mı oynadın ayy canm ya nasl yakışmıştır kimbilir gelinlik foto varmı varsa nerde hemen bakiyim=)
alıştın demek e tabii yinede garip bi duygudur mutlaka evli olmak=)önemli olan anlaşmak,seni mutlu edebilmesi eşinin karşılıklı tabii negüzel maşallah h tü tü:nazar:
düğün sonrası kebepçı da iyiymiş=)
darısı başımıza zamanı gelince eyvahedigeldismileboshayallersmiledün gece zaten 1 günde evlenmeye karar vermişiz kan ter içinde uyandım 1 günde düğün nasl yetişcekse:roflol:biliçaltı nasl işlediyse artık
mutluluklar:nazar:opuyorumnanaktan

X