- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi oOopitipiti
günaydın kızlar... 4 ay sonra uzun bir süre işe ara verecem. benimki pek tatil gibi olmayacak ama olsun.
canım hayırdır ne tatili bu
sağlığın filan iyi demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar... 4 ay sonra uzun bir süre işe ara verecem. benimki pek tatil gibi olmayacak ama olsun.
canım hayırdır ne tatili bu
sağlığın filan iyi demi
canım doğumdan bir ay önce ayrılıyorsun öyle mi?günaydın kızlar... 4 ay sonra uzun bir süre işe ara verecem. benimki pek tatil gibi olmayacak ama olsun.
ay kıyamam canım..canım doğumdan bir ay önce ayrılıyorsun öyle mi?
en güzeli son aylar hiç çekilmez iş yerinde
ücretsiz izin felan düşünüyormusun canım?
bende uzaklaşmak istiyorum artık işten
çok yoruldum,ara vermeden çalışıyorum
yıprandım iyice
şimdiden o kadar belli oluyomu ya canım? ben daha erken izne çıkılıyo sanıyorum 7 aylık hamile insanın çalıştıgından ne verim alabilirler ki bu devletin işlerine valla aklım ermiyooo!canım karnım cok cıktı. simdiden rahatsızlık veriyor. 9. aya kadar iyice hareketlerim zorlanacak gibi. erken ayrılmak istiyorum ama tabi son durum neyi gönserir bilmiyorum.
sabret burcucum senin en bunaltıcı dönemlerin. atlattıgında eminim yeniden dogmus gibi olacaksın.
ben çok koptum canım kendimi oyalamaya çalışıyorum zor geliyo ayrılıga alısmak, sakat gibi hissediyorum kendimi bazen.. atamadım üstümden o ağırlığı hala ders mers hakgetire yani!canmm unuturmuyum yaopuyorumnanaktan derslere konsantre olamaya çalışıyorum son 3 ay kaldı işi bıraktım evde konu çalışıyorum işte bende..çok sıkıldım daha şimdiden kendime son bi şans verdim seneye yok zaten biyerlere girmeye bakıcam inş. olur çok istiyorum ama tam anlamıyla kafamı verebilsem derslere hergün bişey çıkıyo evde çalışmak da ayrı bi dertmiş
biz bi ara kopmuş gibi oldu aramız düzeldi daha yeni şimdi iyiyiz canm aynı yani ilişki monotonlaştı mı ne bende bilmiyorum 4 sene:1ninca:öyle canm derslerle bozdum kafayı sen neler yapıyosun başladınmı çalışmaya
bugün kaçaklar dökülmüş bakıyorum ehuahakaydirigubbakcemile3Kızlaaarr nasılsınız ben geldim ne var ne yok ben uzun süredir yoktum işler çok yogun hala bir yandan da sınavlara çalışmam lazım of çıldırmak üzereyimkafamçokkarıştı İş bulma olayını da halledemedik zaten hala o da bu yüzden çok sıkılmış durumda Y.L bittiği için benim kadrom da tehlikede çoook canım sıkkın kızlar mafoldumben
çok merak ediyom gelde anlatselam opuyorumnanaktan
evlendim de geldim nihayet =)))
sizin için ufak bir albüm yaptım kızlar. resimler elime geçtikçe eklerim yenilerini.
koşuşturma bitti nihayet takılırım artık rahat rahat buralarda =)
kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan