- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi dertli_simge
-
bende halan sayılırım,3. halan,37 yaşındayım,halen düşünuyorum,nedir bu ya,ne ayıp,sankı nedne nefes almıyorsun gıbı bır soru,çok şükür etrafımda,ailemde hiçççç öle ınsnalar yok,sankı farz,şart,çok kötü bir toplumuz,evlilik,ve çocuk doğurmaya endeksli bir toplum,ne acı,ne acıBen evli ya da bekar olmanin bir degerlendirme sekli olduguna inanmiyorum.
Halam 48 yasinda, hic evlenmedi, hala dusunmuyor.
Diger halam 39 yasinda, hic evlenmedi, hala dusunmuyor.
Ben 24 yasindayim, evliyim. Mutluyum hemde cok ama bunun evli olmakla alakasi yok. Ben yapi olarak hep mutluyum.
Arkadasim 24 yasinda, cocugu var, bekar. Kendi dogdugu gune lanet ediyor.
Toplum baskisini halalarim cok gordu. Dusunmuyorum dediler ve kapandi konu.
Buyutmeyin gozunuzde.
Evlenince basi goge eren varostur
ne güzel.. ben bekar arkadaşlarımın coğunu kaybettim
küçük yerde yaşıyorum burda arkadaşlıklar yüzeysel oluyo. ben çocukluk arkadaşlarımı kaybettim. elin oğluna gittiler..Yeni arkadaslar edinin canim---bende mecbur yanlizlikdan kursla filan gitdim...spor...hatta 2 kere Master yapdim. Universitede insan daha Cabuk cevre edinebiliyor diye...
biz hatda dalga geciyoruz kendimizle....kartlar klubu diye grup acdik whatsappde :=)
Toplumu bu kadar önemseme
Ben 35 den sonra evlendim, eşekler gibi pişmanım keşke yapmasaydım
Yalnız başıma ölüp gitseydim de bu haltı yemeseydim
Elalem konuşur bakma sen, hayatını yaşa
Çalışıyormuşsun ne güzel, yap kendine dünyalığını, hayatın aslı bu
Kocası olanlar yalnız ölmüyor mu sanıyorsun, kocası olanların arkasında dağlar mı var sanıyorsun, eskidenmiş onlar, şimdiki kocalar ancak yük. Çalış çabala, pişir kotar, her derdini çek, arkasını topla, adam olsun kıçı kalksın. Erkeklerden sıtkım sıyrıldı resmen eşim dahil, iyi adamdır iyiliğine de o kadarcık iyiliğe ömür verilmez. Klasik hayırlısı Allah'tan demeyeceğim, ben diyorum ki belayı çağırma hayatına kardeş, boşa üzüyorsun kendini
Kızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Belki Avrupa ülkeleri gibi bekar kadınların aşağılanmadığı bir ülkede olsak bu kadar kendimi yiyip bitirmem ama toplum özellikle de erkekler o kadar acımasızki !
Sırf 31 yaşında olduğum için or.pu muamelesi görmek çok gücüme gidiyor. Halbuki ben bakireyim ama erkekler inanmıyor "kesin bozdurmuştur bu yaşa kadar" diye düşünüyor. 31 yaşında olduğum için imam nikahıyla metresi olmamı isteyen evli erkek bile çıktı karşıma(( Sırf 31 yaşındayım diye bana biçilen tek kader metres olmak mı ?? Arkamı yaslayabileceğim bir eş ve çocuk sahibi olmak benim hakkım değil mi ?
Kızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Belki Avrupa ülkeleri gibi bekar kadınların aşağılanmadığı bir ülkede olsak bu kadar kendimi yiyip bitirmem ama toplum özellikle de erkekler o kadar acımasızki !
Sırf 31 yaşında olduğum için or.pu muamelesi görmek çok gücüme gidiyor. Halbuki ben bakireyim ama erkekler inanmıyor "kesin bozdurmuştur bu yaşa kadar" diye düşünüyor. 31 yaşında olduğum için imam nikahıyla metresi olmamı isteyen evli erkek bile çıktı karşıma(( Sırf 31 yaşındayım diye bana biçilen tek kader metres olmak mı ?? Arkamı yaslayabileceğim bir eş ve çocuk sahibi olmak benim hakkım değil mi ?
Bence sen toplumu fazla takıyosunKızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Belki Avrupa ülkeleri gibi bekar kadınların aşağılanmadığı bir ülkede olsak bu kadar kendimi yiyip bitirmem ama toplum özellikle de erkekler o kadar acımasızki !
kesinlikle katılıyorumSaskinim su an.
Kadinlara o sifatlari yakistiranlar gene kadinlar.
Forumda bile gormuyor muyuz arada, evliymis bilmiyordum asik oldumcular.
Erkeklerin totosunu arsa degdiren dangalak kadinlar yuzunden o yaklasimlar.
Pislikler.
Insallah mutlu olacagin sekilde yasarsin. Evli ya da bekar fark etmez. Nasil mutlu olacaksan oyle nasili hayirlisi ise oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?