• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Canım inşallah benimledir şuan çok hastayım ateşim var tüm vücudum ağrıyor boğazım felaket asla yutkunamıyorum burnum tıkandı yani umarım bu hastalık bebeğime zarar vermez
Aaaa parol iç canım ilerlemesiiinn çok dikkat et kendine salgın var kendini koruu

Canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini bir belirtin var mı
Belirti mi ilaç etkisi mi bilmiyorum dün gece kasık ağrısıyla uyandım. Sen nasılsın sende varmı güzel haberleri alırız inşallah hiç test yaptın mı , 🥰
Canım göğüslerim ağrıyor damarları belirginleşmiş bide ayağım çok üşüyor ısınmak bilmiyor
Benimde aynı aşırı sistiler ayaklarım da hiç isinmiyor

Canım göğüslerim ağrıyor damarları belirginleşmiş bide ayağım çok üşüyor ısınmak bilmiyor
Damarlar bende de belirgin ilk günden beri ağrıyor benim göğüslerim o yüzden alıştım sanırım ay pazar günü test yapacağımm çok heycanlıyım şuanda bile yapasım var ama eşim izin vermiyor 😂😂

Damarlar bende de belirgin ilk günden beri ağrıyor benim göğüslerim o yüzden alıştım sanırım ay pazar günü test yapacağımm çok heycanlıyım şuanda bile yapasım var ama eşim izin vermiyor 😂😂
Kızlar üçümüz de cuma mi transfer olmuşuz başka kimse yok galiba

Back