- 3 Şubat 2025
- 36
- 5
- 1
- 22
İdrar testi yapmayı düşünüyor musun canım ben çok kararsızımİnşallah canım benimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yapmayı düşünüyor musun canım ben çok kararsızımİnşallah canım benimmm
Ben yapmıcam daha önceden çok yaptım hep negatifti moralim bozulsun istemiyorum kan testi yapıcam sadece inşallah pozitifi görürüzİdrar testi yapmayı düşünüyor musun canım ben çok kararsızım
Ben yapmıcam daha önceden çok yaptım hep negatifti moralim bozulsun istemiyorum kan testi yapıcam sadece inşallah pozitifi görürüz
Tüp bebekte ilk daha öncede 2 kez aşılama denemiştik canımKaçıncı transferin canım bu
Tüp bebekte ilk daha öncede 2 kez aşılama denemiştik canım
Senin kaçıncı canım ve neden tüp bebekAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benim ilk transferim canım sebepsiz inferlite 9 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldumSenin kaçıncı canım ve neden tüp bebek
Merhaba bende 31 ocakta transfer oldum ,Kızlar merhaba 31 Ocak Cuma günü transfer olan var mı belirtileriniz neler ?
Hayırlı olsun canım belirtilerin var mıMerhaba bende 31 ocakta transfer oldum ,
Yani ilaçlardan dolayı belirtileri anlamıyorum sadece iki gündür çok aşırı uykum geliyorHayırlı olsun canım belirtilerin var mı
Hayırlısı olsun canım hakkında ilk transferin miYani ilaçlardan dolayı belirtileri anlamıyorum sadece iki gündür çok aşırı uykum geliyor
Çok geçmiş olsun canım bende de çikolata kisti var bizimde sebepsiz çok mu büyük oldukları için aldılar normalde çünkü çocuğu olmayanlar için önermiyolarBenim ilk transferim canım sebepsiz inferlite 9 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum
Ayyyy inşallaaahh hepimizin ki pozitiftirrrrr buraya yazın öğrendiğinizdeeeeYani ilaçlardan dolayı belirtileri anlamıyorum sadece iki gündür çok aşırı uykum geliyor
Evet canım büyüktü ve iki taneydiÇok geçmiş olsun canım bende de çikolata kisti var bizimde sebepsiz çok mu büyük oldukları için aldılar normalde çünkü çocuğu olmayanlar için önermiyolar
Aminnn inşallah evet yazalım haberdar edelim birbirimizi aslında gün gün belirtimiz oldukça da yazalım birbirimizle konuşalımAyyyy inşallaaahh hepimizin ki pozitiftirrrrr buraya yazın öğrendiğinizdeeee
Tekrar çok geçmiş olsun canım benimmm, hissiyatlarınız neleeeerrrr kendinizce hissediyor musunuz tuttuğunu? Ben hissediyorum sanki içimde benimle birlikteAminnn inşallah evet yazalım haberdar edelim birbirimizi aslında gün gün belirtimiz oldukça da yazalım birbirimizle konuşalım
Yok canım ikiHayırlısı olsun canım hakkında ilk transferin mi
Sizin neden olmadı canım sizinde mi sebepsizYok canım iki
Canım inşallah benimledir şuan çok hastayım ateşim var tüm vücudum ağrıyor boğazım felaket asla yutkunamıyorum burnum tıkandı yani umarım bu hastalık bebeğime zarar vermezTekrar çok geçmiş olsun canım benimmm, hissiyatlarınız neleeeerrrr kendinizce hissediyor musunuz tuttuğunu? Ben hissediyorum sanki içimde benimle birlikte
Evet canım sebepsiz maalesef kiSizin neden olmadı canım sizinde mi sebepsiz