- 9 Aralık 2023
- 52
- 6
- 6
- 28
Bu süreçte dikkat etmen gerekir aşkım iyiliğin içinİnşallah tutunur bebişlerimiz ben rahat edemedim temizlik takıntım var 2. Günden süpürge açtım eve pişman oldum ama yapıcak bişey yok içim rahat etmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu süreçte dikkat etmen gerekir aşkım iyiliğin içinİnşallah tutunur bebişlerimiz ben rahat edemedim temizlik takıntım var 2. Günden süpürge açtım eve pişman oldum ama yapıcak bişey yok içim rahat etmiyor
Birini başka hastahane seçse yaptırıdım hastahane değişikliği olabilir miKorkma canım her gün kan ver inşallah düzenli artış olur bi belirtin varmıydı canım
Aşkım yarın 1 hafta olucak zaten daha dikkat etsem bişey değişmez bence Nezaman test günün seninBu süreçte dikkat etmen gerekir aşkım iyiliğin için
Her hastane aynıdır canım sen yine de için rahat edecekse başka hastanede kan ver istersenBirini başka hastahane seçse yaptırıdım hastahane değişikliği olabilir mi
Her hastane aynıdır canım sen yine de için rahat edecekse başka hastanede kan ver istersen
Test günüm ptesi canımAşkım yarın 1 hafta olucak zaten daha dikkat etsem bişey değişmez bence Nezaman test günün senin
Ben herhangi gibi bir hastanede vericem doktorum da öyle söylediBirini başka hastahane seçse yaptırıdım hastahane değişikliği olabilir mi
Benim de canım ama dayanamıyorum çok heyecanlıyımTest günüm ptesi canım
Öyle değil 1. Başka hastahane ikincisi başka hastahanede yaptırdımHer hastane aynıdır canım sen yine de için rahat edecekse başka hastanede kan ver istersen
Anladım canım tekrar yaptır istersenÖyle değil 1. Başka hastahane ikincisi başka hastahanede yaptırdım
r mi acaba ya çok korkuyorum bunyüzdenAnladım canım tekrar yaptır istersen
Anlamadım canımYani hastahane farkı olabili
r mi acaba ya çok korkuyorum bunyüzden
Bende dayanamıyorum yaaa ooofff amaaa dayanıcaaazzz inşallah güzel haberler alıcaaazzz düne kadar sabahları karnım ağrıyodu bu sabah ağrımadı. Şimdide hafif hafif kasık ağrım vaar göğüslerim çok sert başka da hiç bişey yokBenim de canım ama dayanamıyorum çok heyecanlıyım
Benim göğüs ağrım var 2 gündür şimdi de belim sırtım komple ağrıyor anlamadım ya reglime de 2 gün var inşallah regl belirtisi değildirBende dayanamıyorum yaaa ooofff amaaa dayanıcaaazzz inşallah güzel haberler alıcaaazzz düne kadar sabahları karnım ağrıyodu bu sabah ağrımadı. Şimdide hafif hafif kasık ağrım vaar göğüslerim çok sert başka da hiç bişey yok
Senin reglin Nezaman canımBende dayanamıyorum yaaa ooofff amaaa dayanıcaaazzz inşallah güzel haberler alıcaaazzz düne kadar sabahları karnım ağrıyodu bu sabah ağrımadı. Şimdide hafif hafif kasık ağrım vaar göğüslerim çok sert başka da hiç bişey yok
Benim reglim 16 sında canım daha var hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte şuanSenin reglin Nezaman canım
Estrofem , ecopirin , folik asit . Günde 4 kere progestan fitil . Günde 1 kere progestan iğneBenim reglim 16 sında canım daha var hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte şuan
Sen ne kullanıyorsun canımBenim reglim 16 sında canım daha var hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte şuan
Estrofem coraspirin duphaston progestron iğne günde 2 kere omego 3 folik asit canımSen ne kullanıyorsun canım
Anladım canım hadi hayırlısı inşallah bebeğimiz tutunmuşturEstrofem coraspirin duphaston progestron iğne günde 2 kere omego 3 folik asit canım
İnşallah canım benimmmAnladım canım hadi hayırlısı inşallah bebeğimiz tutunmuştur