- 9 Aralık 2023
- 107
- 15
- 18
- 28
Acıbademe 40 verdik doktora 25 ilaçlar bu zamana toplam 80 tuttu ekstra 20 bin de tüplere embriyolara dondurmaya verdik saklamaları için seneye 3 buçuk ödücez bu şekilde canımMerhaba bu detaylı anlatım için teşekkürler .. Acıbadem’de toplam ne kadara mal oldu bu süreç acaba ?
Amin inşallahBen 2 yıldır bir gün bile reglim geciktiğinde test yaptım hep negatifi gördüm. Çok üzüldüm yarın bile test yapmaya korkuyorum aslında. Ama kaçınılmaz son geliyor. Baş ağrısını bile belirti sayıp araştırır bakardım bu programdan okurdum kimler benim gibi pozitifi görmüş diye işin espiriside şimdi araştırabileceğim hiç bir belirtim yokallahım yüzümüze gülsün hiç bir zaman isyan etmedim. Bu bir sınav ve evlat hasreti çeken tüm annelerimiz bu sınavdan bir gün geçicek ona inanıyorum
Bu arada erken gebelik testinde 4 dakika sonra silik çizgi çıktı arkadaşlarAmin inşallah
Bende kullanıyorumKan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz kızlar
Ohaaaaaa ciddimisiiiinnnnnnn ama ilk 5 dakika önemlidirrrr ve silik çıkmıııılşşşşş acill kaaan veeeerrrrr noluuurrsunBu arada erken gebelik testinde 4 dakika sonra silik çizgi çıktı arkadaşlar
Artık pazartesi sabahtan verecem kanı inşallah hayırlısı olurOhaaaaaa ciddimisiiiinnnnnnn ama ilk 5 dakika önemlidirrrr ve silik çıkmıııılşşşşş acill kaaan veeeerrrrr noluuurrsun
Bence bu testlere bakmamak lazım pazartesi kanları verip öyle bakmak lazımBenim nagatif çıktı kızlar
yarın kan vereceğim ben ama çok üzgünüm şuanBence bu testlere bakmamak lazım pazartesi kanları verip öyle bakmak lazım
Buldun mu canimKizlar merhaba , Konya'da ovitrelle arıyorum bilen var mı bugün iğne olmam lazım acil , yardımcı olabilir misiniz
Dediğim gibi çok bakmamak lazım benim silik çizgi çıktı ama güvenilir değil benceyarın kan vereceğim ben ama çok üzgünüm şuan
Peki sonradan çizgi çıktı mı baktın mı hiçBuldun mu canim
Baktım hala negatif canımPeki sonradan çizgi çıktı mı baktın mı hiç
Yaa gerçekten miyarın kan vereceğim ben ama çok üzgünüm şuan
Aşkım 5 dakikada silik çıktıysa doğrudur bence kan vermelisinBenim silik olan çizgi 10 dk sonra biraz daha belirgin olmuştu
Bilmiyorum artık yarın kan vereceğim bazen testte çıkmadığı oluyormuşYaa gerçekten miah bee belki idrara karışmamıştır canııımmm bozmaa moralinii ptesi kan ver
Eveet bozma moralini eğer olmazsa da bidahaki sefer deniceksin canımm pes etmek yokBilmiyorum artık yarın kan vereceğim bazen testte çıkmadığı oluyormuş
Bilmiyorum artık yarın kan vereceğim bazen testte çıkmadığı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?