Neren küçük ya ufalda cebime gir ben 19 yaşımda 2 yıllık işçiydim.
Babana annenizi ezdireceğinize haddini bildirip destek olun annenize. Benim babam anneme böyle yapsa o kadın yıllarca sizin kahrınızı çekti başka biri olsa bi dakika katlanmaz sana der çekip çıkarırdım annemi. Tamam babandır üzülürsün ama annenin de ezilmesine basite alınmasına göz yumman, küçüğüm naparım demen şaşırtıcı. Gayatte herşeyin farkındasın..
+1
19 yaşında ben de şehir değiştirip çalışmaya başlamıştım. 11 saat çalışıyordum günde. Prenses deyince de kızmış ama durum ortada.
Bazı şeyler için öyle çok küçük bir yaş değil 19. En azından annesinin hayatının mahvolmasına, psikolojik tedavi görmesine sebep olan olayların baş müsebbibi olan babasına "acıyacak" kadar küçük bir yaş değil.
Benim anneme yapılacak şu olay, yakarım ortalığı. Annesi tedavi görüyormuş zaten, ya daha da kötülerse ne olacak? Hiç ağır psikolojik rahatsızlığı olan birine yakın oldunuz mu? Ben oldum, çok kötü bir durum. Elinizden kayıp gidiyor resmen.
Daha boşanırlarsa nasıl geçiniriz derdinde. Sağlığı elden gidince bunun bir önemi maalesef kalmaz. İki tane aslan gibi evladı var, bakamıyor musunuz bir annenize? Abiniz çalışıyormuş, gerekirse siz de part çalışırsınız, anneniz de bir işin ucundan tutar öyle böyle geçinirsiniz. Ama okulum demeyin, bir sürü öğrenci hem çalışıp hem okuyor. Biraz konfor alanınızdan çıkın.
Ona yok buna yok, eee çözüm nasıl bulunacak o zaman? Ancak ağlamak kalır geriye tabi, hiçbir şey yapmayıp beklerseniz.
Boşanırlarsa geçinemez annem diyorsunuz, bunun alt metni şöyle oluyor. Boşanmasın, babam da babaanneyi getirirse yapacak bir şey yok, yeter ki boşanmasın. Bu değil diyeceksiniz kesin, e ne o zaman? Başka seçenek yok, kusura bakmayın, mantık kurallarınca iki yol var işte.