Hassas Bi cildiniz varsa eğer gerçekten temizleme işini bırakın, bi arkadaşım öyle yaptı. Daha memnun sonuçtan.normal bazen değişiyor ama çok kötü beslenip yüzünü temizlemeden uyuyanlarda bile akne sorunu olmuyor
Benim de cildim karma ve yanaklarım kuru. Cips ve çekirdek yememeye çalışıyorum. Çünkü sivilce kusuyor. Senin de böyle bir alışkanlığın varsa aman uzak dur derim. Kullandığın dermatolojik ilaçların içinde seni alerji edebilecek birşey olabilir mi?Karma ve nemsiz bir cilt diye söyledi doktor cilt bakım ürünlerim gerçekten kaliteli dermatolojik . Uykuda düzenli suyu da tüketmeye çalısıyorum bol bol. Yemek alışkanlığım iyi diyemembu ara cilt bakımıma tonik de ekledim
İlk olarak hangi ilaçları ve hangi dermokozmetikleri kullandığını yazarsan daha iyi olur. Bunun dışında en son hormon testini ne zaman yaptırdın;pko var mı?Yüzünde kılcal damarlar belli mi?Hazımsızlık sorunun var mı? Bunlara da cevap verirsen daha uygun çözüm önerileri sunabilirz bencebende bi gariplik var sanırım
Merhaba bu benim için başlı başına bir dert olduğu için yazmak istiyorum. Yaşım 30 u aştı ama ergenlik döneminden bu yana aknelerle savaşıyorum ve siz de takdir edersiniz ki bu insanı psikolojik olarak çok etkliliyor. Her uyandığınızda kırmızı izli irinli bir yüz görmek
Öncelikle tedavi hikayelerimi anlatayım
sayısız kere dermatologa gittim her seferinde artık adını ezberlediğimiz krem jel vb yazıldı tabi çare olsada geçici
sonrasında zoretanin adlı ilacı kullandım bundan da sadece kullandığım sürece kısa bir fayda gördüm açıkcası pişmanım da
Hala aynı aktif akneler çıkarıyorum gerçekten bıktım tekrar dermatologa gittim yine krem jel kısır döngü beni manevi açıdan üzüyor.
Cildime iyi bakarım dermatolojik temizleyici kullanırım asla gratis vb kozmetik market ürünlerini kullanmam.
Kistik bir sorun olabilir diye jinekologa da gittim sıkıntı çıkmadı.
Bu yaşta hala ergen gibi bunları kapamaya çalışmaktan insanlardan saklanmaktan bıktım.
Aranızda böyle sorunu olan ve çare olan varsa yazabilir mi ?
Sevgiler
Merhaba bu benim için başlı başına bir dert olduğu için yazmak istiyorum. Yaşım 30 u aştı ama ergenlik döneminden bu yana aknelerle savaşıyorum ve siz de takdir edersiniz ki bu insanı psikolojik olarak çok etkliliyor. Her uyandığınızda kırmızı izli irinli bir yüz görmek
Öncelikle tedavi hikayelerimi anlatayım
sayısız kere dermatologa gittim her seferinde artık adını ezberlediğimiz krem jel vb yazıldı tabi çare olsada geçici
sonrasında zoretanin adlı ilacı kullandım bundan da sadece kullandığım sürece kısa bir fayda gördüm açıkcası pişmanım da
Hala aynı aktif akneler çıkarıyorum gerçekten bıktım tekrar dermatologa gittim yine krem jel kısır döngü beni manevi açıdan üzüyor.
Cildime iyi bakarım dermatolojik temizleyici kullanırım asla gratis vb kozmetik market ürünlerini kullanmam.
Kistik bir sorun olabilir diye jinekologa da gittim sıkıntı çıkmadı.
Bu yaşta hala ergen gibi bunları kapamaya çalışmaktan insanlardan saklanmaktan bıktım.
Aranızda böyle sorunu olan ve çare olan varsa yazabilir mi ?
Sevgiler
aslında sandıgınızın aksıne whatsonda mesela ıcerıgı cok temız guzel urunler var
temızleme jelı olarak ornek vermek gerekırse mesela
frudia serısı gercekten guzel Green Grape Foam Pore Control Temizleyici 145 ml
bu temızleme jelıde guzel Manuka Akneli Cilt Temizleme Jeli 200 ml
hergun nevresım degısecek oncelıkle
en az 2 lıtre su ıcılecek
cinko ve demırden zengın beslenıp d takvıyesı alınacak
hergun mutlaka cılt jel ıle kopurtulup temızlenecek sonrasında tonık ve sonrasında yuz serumu ıle bakım yapılacak
sıgara ıcılıyorsa alkol alınıyorsa bırakılacak
nescafe cıps cekırdek kızartma patlamıs mısır bol yaglı salcalı bıttı artık
hergun bıtkı cayı olur detoks suyu olur lımonlu elmalı nanelı tarcınlı neyse yapılıp ıcılecek
maydanoz ve lımon kuru uygulanacak o once bır hortlatır sonra puruzsuzlestırır kandakı ve cılt altındakı tum bu tarz seylerı atan sokturen bırseydır cunku
gunes kremı kullanıyorsanız ıcındekı bır madde de boyle koklu sıvılcelere neden oluyordur
sıvılceler en cok nerde ve nasıl cıkıyor seklı rengı yerı bas verıp vermemesı onemlı resmını buraya yukler mısınız omuzda sırtda da var mı
kullandıgınız deterjan yumusatıcı bunlara dıkkat edılecek
dogal sabun kullanın dusta lıflenırken
peelıngden uzak durun cılde agresıf maskeler uygulamayın sakın
çok teşekkür ederim evet asla havlu kullanmıyorum zaten. bu kadar steril bakıyorum dediğiniz gibi komedonlu beyaz kapalı komedon dolu cildim e bunlar sivilce yapıyor.Nemlendiricim de akneli ciltlere uygun sürekli nemşlendiriyorum.
ne yazık ki bb krem sürüyorum yada fondoten çünkü o görüntü ile işe gidemem hatta evde bile görünce sinir ediyor.
ışıkta bakınca komedon dolu yüzüm bunları sıkmak mı lazım bilmiyorum ama tekrarlarlar gibi geliyor
Güneş kremin içindeki hangileri akne yapiyor
Aciklarmisiniz?
Cünkü bende hergün lekelere karşi kullaniyorum son zamanlarda yukarda anlattiğiniz gibi bpyük kabarik kafasiz sivilceler oluyor ,hem acili hem cirkin .
Duramiyorum sikiyorum fakat içinden sadece su cikiyor .
Birde maddecassol bepanthen ve e vitamin karişimi niye cilti soysun ki?
A vitamin asiti olabilirmi?
E vitamin bir yağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?