Aynen benimde öyle. Beyaz ten olunca iyice kızarık gözüküyor cilt, kusurlarıyla birlikte..Cildim aşırı yağlı maalesef. Bunun artı yanı da var, geç kırışma oluyor ama cildim hiçbir zaman pırıl pırıl olmadı. Hep bi sivilce derdi. Bir de beyaz tenliyim en ufak bir nokta bile ben buradayım diyor
hangi marka güneş ürününüzo izlerin geçmesi için cildin soyulup alttan yeni deri çıkması lazım. kimyasal peeling var bunun için. ama cildiniz hassassa AHA içeren pedler var nazikçe soyuyor cildinizi. gündüz de mutlaka yaz kış güneş kremi kullanın.
cildim çok çok beyaz ve çilliyim, yıllarca kışın az faktörlü ürünler kullandım ve çillerim hep aşırı belirgindi, bu sene her gün 50+ faktörlü ürün kullanıyorum, ilk defa belirgin değil çillerim ve çok memnunum, ben her gün kullanmaya devam edeceğim.
Aynenn öyle. Ben eczaneye gidip her ay bir sürü masraf ediyorum fondotenime kadar cildim kötü. Millet gratisten falan ucuz seyler alıyor ciltleri bebek gibi.
aynı noktalar tek tek belliCildim aşırı yağlı maalesef. Bunun artı yanı da var, geç kırışma oluyor ama cildim hiçbir zaman pırıl pırıl olmadı. Hep bi sivilce derdi. Bir de beyaz tenliyim en ufak bir nokta bile ben buradayım diyor
o izlerin geçmesi için cildin soyulup alttan yeni deri çıkması lazım. kimyasal peeling var bunun için. ama cildiniz hassassa AHA içeren pedler var nazikçe soyuyor cildinizi. gündüz de mutlaka yaz kış güneş kremi kullanın.
cildim çok çok beyaz ve çilliyim, yıllarca kışın az faktörlü ürünler kullandım ve çillerim hep aşırı belirgindi, bu sene her gün 50+ faktörlü ürün kullanıyorum, ilk defa belirgin değil çillerim ve çok memnunum, ben her gün kullanmaya devam edeceğim.
37 yaşındayım, hala sivilceyle siyah noktayla uğraşıyorum. Xiaomi nin cilt temizleme ve masaj aleti var, onu sipariş ettim bakalım. Umarım işe yarar. Ayrıca konuyu takipteyim
bb krem missha kullanıuorum ama çok azKapamaya çalışıyorum demişsiniz bunu fondöten ile yapıyorsanız geçmiyor maalesef. İlk önce fondöteni hayatınızdan çıkartın ve yağı en aza indirgeyin.
25ten sonra çene bölgesinde aşırı derecede sivilcelenme problemi yaşamıştım. Ki ergenlikte sivilce problemi yaşamayan biriydim. Çeşitli ilaçlar kullandım ama sadece anlık geçirdiler ve devamlı çıkmalarına engel olmadılar.
O dönem mutsuz olduğum bir işte çalışıyordum. Ne zaman istifa ettim cildim kendine geldi sivilceler geçti. Acaba zorlu ve sizi olumsuz etkileyen psikolojik bir dönemden mi geçiyorsunuz.
Aynı sorun bendede var hiç bir çözüm bulamıyorum ama benimki pcosdan dolayı. 1 senede suratım berbat oldu delik deşikMerhaba bu benim için başlı başına bir dert olduğu için yazmak istiyorum. Yaşım 30 u aştı ama ergenlik döneminden bu yana aknelerle savaşıyorum ve siz de takdir edersiniz ki bu insanı psikolojik olarak çok etkliliyor. Her uyandığınızda kırmızı izli irinli bir yüz görmek
Öncelikle tedavi hikayelerimi anlatayım
sayısız kere dermatologa gittim her seferinde artık adını ezberlediğimiz krem jel vb yazıldı tabi çare olsada geçici
sonrasında zoretanin adlı ilacı kullandım bundan da sadece kullandığım sürece kısa bir fayda gördüm açıkcası pişmanım da
Hala aynı aktif akneler çıkarıyorum gerçekten bıktım tekrar dermatologa gittim yine krem jel kısır döngü beni manevi açıdan üzüyor.
Cildime iyi bakarım dermatolojik temizleyici kullanırım asla gratis vb kozmetik market ürünlerini kullanmam.
Kistik bir sorun olabilir diye jinekologa da gittim sıkıntı çıkmadı.
Bu yaşta hala ergen gibi bunları kapamaya çalışmaktan insanlardan saklanmaktan bıktım.
Aranızda böyle sorunu olan ve çare olan varsa yazabilir mi ?
Sevgiler
Aynı sorun bendede var hiç bir çözüm bulamıyorum ama benimki pcosdan dolayı. 1 senede suratım berbat oldu delik deşikinsanların domur domur lafları yüzünden aynalara ve kendimize küser olduk.
Fondötensiz gezemiyoruminsanları boşverin pcos bende çıkmadı ama yinede çıkıyorlar lütfen üzülmeyin.
Aynı sorun bendede var hiç bir çözüm bulamıyorum ama benimki pcosdan dolayı. 1 senede suratım berbat oldu delik deşikinsanların domur domur lafları yüzünden aynalara ve kendimize küser olduk.
Bende düşünüyorum ama dayanamam büyük ihtimalleBen dermaroller yapmayı planlıyorum. Aslında uzman birine yaptırmak daha mantıklı ama şu an için ona ayırabileceğim bir bütçem yok.
Ben dermaroller yapmayı planlıyorum. Aslında uzman birine yaptırmak daha mantıklı ama şu an için ona ayırabileceğim bir bütçem yok.
Bende düşünüyorum ama dayanamam büyük ihtimalle
kültürsüz insanlar nerde ne konuscaklarını bilmiyorlar. Banada yüzüne noldu hep sivilce, iz diyolar hatta gecen biri tüylerime laf etti yüzde kıl olmazmışmış. Elimizde ya sanki bunlarAynı sorun bendede var hiç bir çözüm bulamıyorum ama benimki pcosdan dolayı. 1 senede suratım berbat oldu delik deşikinsanların domur domur lafları yüzünden aynalara ve kendimize küser olduk.
Bende düşünüyorum ama dayanamam büyük ihtimalle
Aynı dert milletin yüzünden yüzümü aldırdımyüzünüzde aktif sivilce varken dermaroller yapmayın yayarsınız bayanlar
kültürsüz insanlar nerde ne konuscaklarını bilmiyorlar. Banada yüzüne noldu hep sivilce, iz diyolar hatta gecen biri tüylerime laf etti yüzde kıl olmazmışmış. Elimizde ya sanki bunlar
Benim oyuklarim çokUzmana yaptırılanlar baya acılı oluyormuş ama evde yapılanlar öyle değil sanırım. Videolardan onu anladım ben ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?