• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşından sonra evlilikte çıkan sorunlar?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
39
30undan sonra ilk evliliğini yapanlara bu sorum. Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi? Hiç sorun yaşadınız mı? Bana cevap yazabilir misiniz? Bir de lütfen hep erkeklerle ilgili soru soruyorsun diyip kızmayın. Hayatta başka derdim yokki? İşim var çok şükür maddi sıkıntım yok. Gezdim, tozdum. Artık hayatta tek derdim bu. Teşekkürler.

Ne sorun cikacak ? Ne olmasini bekliyorsunuz ki?
Esas sorun , hayati ve kendisini tanimadan , olgunlasmadan yapilan evliliklerde cikiyor
Akli basinda , hayat tecrubesi olan olgun insanlarin evliliklerinde sorun cikmaz zaten
Burada acilan konulara da bakarsaniz genelde kucuk yasta yapilan evlilikler sorunlu , ozellikle erkeklerin 30 dan once evlenmemesi lazim bana gore

Evlenmek çok da matah değil bekarlık sultanlık eşim çok iyi biri olduğu halde özlüyorum bi de Benim kaderim evlendiğimden beri tüp bebekti kürtajdı geçti hep sağlık sorunlarım çok oldu herşeyin hayırlısı olsun

Kızmak ne haddimize neden kızalım ama sorularınız hep farazi şeyler. Bu kadar takılı kalmayın artık şu 30 yaş olayına, bu tarz düşüncelerle sadece kendi enerjinizi düşürüyorsunuz bence. Kendinizi 30lu yaşlarında bekar, tek derdi erkekler olan bir kadına indirgemenize gerek yok bence.

Gerekli bakımı yapılmış bir erkekle sorun yaşamassınız ihmal etmeyin lütfen,dişlerinide kontrol etmeyi unutmayın:)
Yani hep sorunu erkeklerde arayan bayanların kendisinede özeleştiri yapıp kendindede bir hata var mı onlarada bakmalı tek taraflı olmuyor bu işler sonuçta kimseye haksızlık etmemek lazım.

30 lu yaşlardaki kadınların tek sorunu koca değil
Lütfen toparlan
Hep aynı tip sorular soruyorsun
Hayrına bir koca bulucam artık sana
Ben 32 yaşındayım .inan bana bu kadar takıcak birşey yok
Kısmetse evlenirim yoksa yok Yani
Seçiciyim abuk sabuk bir evlilik yapmak istemiyorum
Her 30 lu yaşlardaki Kadın depresif mutsuz vs değil
Sizin gibiler yüzünden bizide mutsuz yalnız sorunlu sanıyor millet .

Gerekli bakımı yapılmış bir erkekle sorun yaşamassınız ihmal etmeyin lütfen,dişlerinide kontrol etmeyi unutmayın:)
Yani hep sorunu erkeklerde arayan bayanların kendisinede özeleştiri yapıp kendindede bir hata var mı onlarada bakmalı tek taraflı olmuyor bu işler sonuçta kimseye haksızlık etmemek lazım.

Alaka?

Yani evlilikte çıkan sorunlar tek taraflı olmuyor ki iki taftan da bakmak lazım olaya birde herkesin kişiliği ve eşinin kişiliği farklıdır yani burda sorun yaşamış hanımların sorununu illaki onun başına gelmesi gerekmez diye düşündüm.

Bi de bi durumu ne kadar kafamızda büyütürsek o kadar imkansız oluyor benim hayatımda hep öyle oldu

30undan sonra ilk evliliğini yapanlara bu sorum. Eşiniz kaç yaşındaydı, ilk evliliği miydi? Hiç sorun yaşadınız mı? Bana cevap yazabilir misiniz? Bir de lütfen hep erkeklerle ilgili soru soruyorsun diyip kızmayın. Hayatta başka derdim yokki? İşim var çok şükür maddi sıkıntım yok. Gezdim, tozdum. Artık hayatta tek derdim bu. Teşekkürler.
Yaşla alakalı değil bence bu durum

Kimse kızmaz o sorun değil de ben sırf evlenmek için evlenirsiniz diye sizin adınıza endişelendim.
Burada bir üye vardı isim vermeyeceğim tabi ki ama hep evlenemedim diye konu açardı sonra hemen biriyle evlenmiş sonra da buraya eşiyle sorunlarını yazmaya başladı.
Bir gün bir konusuna keşke evlenmeseydim, bekleseydim yazmıştı.
Aklıma o geldi.
Buna en iyi çare bence, işten sonrası için kendinize meşgale bulun.
Çok düşünmeyin, dua edin, Allah'tan hayırlısını isteyin, umarım olur..
Ama kendinize eziyet etmeyin, bazen olmayanda da vardır bir hayır..:cool:

Ben 30'a 2 ay kala evlendim. Eşim 34 yaşında. Şimdilik bir sıkıntımız yok, severek evlendik. Tek problem şu olur bu yaştan sonra aileler karışmamalı hiçbir şeye. Zaten artık yetişkinliğin zirvesinde olunca çekilmiyor. Bir de 2 tarafında maddi açıdan birikimi olmalı yaş gereğiyle..

Ya bu devirde erkekler hanım hanımcık kız istemiyor, biraz fettan , biraz oynak ve adamı yücelten kadın istiyorlar :)

Back