30 Yaşından sonra aile hayatı kurmak geç mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yasmkya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
67
21
Aöf öğrencisiyim ama bölümü sevmediğim için seneye yeniden hazırlanıyorum.

+4 sene daha sonra 3-4 sene daha iş falan derken 30-32 yaşlarında olacağım.
O yaşlarda aile kurmak için çok mu geç kalmış olurum ?

Halihazırda yuva kurmak için bir aday; tarafların her ikisinin de bu yuvayı kuracak kendilerine ait şahsi birikimleri var mı ?

Tabii ki hayır aksine en güzeli bu. Okuyun gençliğinizi yaşayın, para kazanın harcayın, hayatı ve insanları tanıyın sonrası yuva kuruldur

eğer ki kendini sürekli senden küçük olup ve işlerini yoluna koymuş, yuvasını kurmuş kişilerle kıyaslarsan "GEÇ",
amaaa 40 yaşından sonra birşeyleri başarmış insanlara bakarsan "HAYATIN BAŞINDASIN"
Yani demek istediğim kime göre neye göre geç? Sen istediklerini için adım at ve çalış gerisini Allah'a bırak. Varsın 30'undan sonra olsun.

Halihazırda yuva kuracaksın demiyor zaten var mı öyle bir aday yoksa sıfırdan mı başlayacaksın her şeye onu soruyor. Ohooo sen biraz türkçeye aban
Varmis sevgilisi neden böyle bir konu acti hayretler icerisindeyim zaten sevgilin var

Kanlı canlı örneğiyim 31 yaşımda evlendim. Çokta güzel oldu daha erken yaşlarda bazı konularda eşler birbirini yıpratabiliyor. Tabiki bunun bazen yaşla değil yapıyla da Alakadı var ama ben eşimde de kendimde de evlenirken saçma sapan konuların tartışmasına hiç girmiyoruz. Bence 30 şu yaşlar ideal

aöf'den kalan serbest zamanınızı nasıl değerlendiriyorsunuz ve aöf'den sonra kariyer planınız nedir?

Halihazırda yuva kurmak için bir aday; tarafların her ikisinin de bu yuvayı kuracak kendilerine ait şahsi birikimleri var mı ?

Halihazırda yuva kuracağımı nereden okudunuz ?
4 sene sonra 30-32 olacağınızı yazıp; o yaşlarda aile kurmak için çok mu geç kalmış olacağınızı sorduğunuz için şu anda halihazırda yuva kurmaya dair bir adayınız , hazırlığınız var mı diye sormuştum zaten ben de.

Halihazırda yuva kuracaksın demiyor zaten var mı öyle bir aday yoksa sıfırdan mı başlayacaksın her şeye onu soruyor. Ohooo sen biraz türkçeye aban
Halihazırda kelimesinin ne demek olduğunu zaten biliyorum. şimdiki durumda, şu andaki durumda, şu anda, bugünlerde anlamında.

8 sene sonraki olayı neden bugüne göre yorum yapayım onu diyorum. diyelim sevgilimden ayrıldım 5 sene sonra başkası çıktı karşıma ben 8 sene sonrasına soruyorum

4 sene sonra 30-32 olacağım değil 7-8 sene sonra*
4 sene üniversite sonrası 3-4 sene iş falan diye hesapladım.

Şu an sevgilim var ama diyelim ayrıldık falan yani ve şu an öğrencisiyim mantıken mezun olduktan sonra işte çalışma süremde olacak.

Okurken çalışmalısınız bence birikim yapın gezin gençliğinizi yaşayın. Bu esnada biriyle mutlu olursanız evlenirsiniz de okul engel değil. Önemli olan öncesinde para kazanıp doyasıya gençliği yaşayabilmek

TÜİK verilerine göre, 2023 yılında evlenme yaşı yükseldi, evlenme ve boşanma hızı hafif düşüş gösterdi. Ortalama evlenme yaşının 22 yılın zirvesine çıktığı verilere göre, ortalama ilk evlenme yaşı 2023 yılında erkeklerde 28,3 iken kadınlarda 25,7 oldu.

Şu an 22 yaşında mısınız ? Şu an önceliklerinizin okul, eğitim, iş, kendinizi geliştirme olması gerekmez mi ?

Tabiki çok geç 30 yaşı dolduran bir insanın evlilikle ne ilgisi var? Evlilik çocuklar için çünkü.
o sırada üniversite sonrası çalışıp 28 yaşında abimi 33 yaşında diğer abim 38 yaşında beni doğuran annem buna güldü. ve emekli olana kadar da çalışmaya devam etti.

Kiz sizde kaygi bozuklugu var gibi belki öleceksin Allah korusun o kadar düsünme derim sen hedefine odaklan böyle ilerlemezsin cok hizlisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…