Görümceniz abartmış ayıp etmiş ama siz de çetele tutarak onu seviyesine inmek zorunda mısınız? Eşinizle hesabınız ortak biliyorum o zaman baştan konuşun. Bak canım borçlar bu elimizde şu kadar var yarı yarıya alalım üstümüze deyin. O parayla gider dışarıda arkadaşlarıyla yemek de yer maça da gider kardeşinin isteklerine de kendince cevap verir. Ama parası biterse de sizden isteyemez. Bu arada benim yengem de bana ve ablama sürekli bir şey alır yapar ona rağmen arada takılırız abim şöyle yapardı şunu alırdı diye. Hiç birimiz demedik yani 100tl hediye aldık 50 lira verdi diye. Annem de biz de şehir dışına gittiğimizde hem abimin evine hem de yengemin annesi ve kardeşine alırız(abim iç güveysi
). Yeğenlerim babalarından çekindikleri şeyi benden isterler ama gayet de Hala bana bunu al diye hani alır mısın filan değil. Ben de param varsa alırım yoksa ertelerim. Yani özetle demek istediğim siz rahatsız olmakta kendinize göre haklısınız ama liste tutmak sizi yıpratır. Eşiniz de tek abi/kardeş sanırım bırakın cebinde kendine ayırdığı harçlık varsa alsın yoksa karışmayın.