Evet öyle ne toplu taşıma kullanabilir ne hastaneye gidebilir ne de telefonla bi müşteri hizmetleriyle konuşabilir be kamu kurumunda iş halledebilir. Hepsini unutun internetten siparişte verememiyor. Velisi gibi heryerde annesiyle birlikte. Kocasıda çok memnun annenle git gidemezsin diyor o da sinirleniyor hiç bana göre değil.Ne kadar simartmislar öyle . Öyle bir hale getirmişler ki kendi kendine birşey yapamaz olmuş. Çok üstüne düştükleri için bu davranışları ,kendi basinin çaresine bakmayı ogretmemisler hiç. Ne kadar yanlış bir yetiştirme şekli .
Benim de sinirlerim bozulurdu kocaman kadının bu şekilde bağırıp tutturmasina. 7 yaşında ki cocugum bile bu şekilde ısrar edemez. Hatta çok tutturdugu şeyleri bilerek hemen yapmam sabretmeyi öğrensin ,herşeyin bir zamanı olduğunu bilsin diye
Bizde eşimle tam tersiyiz beni över sever heryere gideriz ve herşeyi yaparım. Arabanın kredisi benim üstüme çok takıldılar vay be bankaya bak 100 milyar verdi diye sana diye. Görümcem kartı tutmasını bilmiyor. Küçümsemek için söylemiyorum ama durum böyle o yüzden sürekli istiyor lakin bunu bağırarak yapamamazz. Eşim elbette hatalı fakat defalarca kez de sen al ne vercem olum para götüremem işimiz var dediğini de bilirim ama anlamıyor dahada bağırıyor hırçınlaşıyor. Ben burdaki asıl sıkıntılu kişiyi yüksek yüzdelikle kardeşi olarak görüyorum. Bakın bir şey 1 kere istenir almıyor ya eşim 5 kere isteyip bağırıp hesap soruyor. Eşim cevap vermese bile takmasa bile. Abi yüreği normal davranışı bağırmak olark alışmış kıyamıyor alıyor. Yapsa şöyle güzelce bi atar kendine gel dese mükemmel olur ama yapmıyor.