- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 44
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.481
Canım ben de senin yaslarindayim ve iki sene öncesine kadar evlilik denilen kabusun icinndeydim. Önemli olan yuva kurmak değil, hayırlı bir yuva kurmak.
biliyorum hayatım, bilmem mi evlenenlerin hepsi boşandı etrafımda olan ama öyle çiğ kadınlar görüyorum ki bazı arkadaşlarım da dahil evli olanlar yemin ediyorum sanki daha fazla itibar ve saygı görüyor, çok rastladım aa o evli aaa o evli hanım mı ya da yenge falan beş para etmez köközler beş para etmez kocalarla evliler ama sanki dünyanın sahibi, bu nasıl bir egodur anlayamıyorum.
her şeyde olduğu gibi evlilikte de hazım önemli değil mi ben mi yanlış biliyorum?
benim istediğim hayırlı bir eş ve bir yuva, anne olmak hayırlı evlatlar yetiştirmek, çekirdek bir ailem olsun istiyorum.
hepinizden vallahi çok özür diliyorum, normalde derdimden bahsetmeyi sevmem herkes sıkıntıda zaten ama vallahi çok yoruldum, çok çok yoruldum kurtlu zihinlerle uğraşmaktan. aldılar ellerine kalbimi eziyorlar, boğuyor hepsi beni, erkeklerin fırıldaklıklarını saymıyorum bile onlar yüzünden katı, şüpheci bi manyak olup çıktım...
Üzülme canım o hepimizin hayali...
Hatta ben gece rüyamda ne gördüm bak;
Okuldayım liseye gidiyormuşum. Ben de diyorum ben 30 yaşındayım ve ben okumak istemiyorum artık diyorum.
Ben çocuk yapmak istiyorum diye bağırıyordum. :)
Durumum vahim yani. :)
Canım sana kart açtım. Farklı seçenekleri dene diyor kartın.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça hayatına da büyük güzellikler girecek.
Ve diğer kartın halloldu diyor :)
Bu sıkıntı olayını düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin canım.
Şuanda hissettiklerin ne olursa olsun planın en hayırlı şekilde işlediğini ve ilerisi için güzel temellerin atıldığını bil.
Sana düşen içini rahat tutmak ve özündeki, derinlerdeki huzuru hissetmek diyor meleklerin canım.
hayatım, cancağızım çok teşekkür ederim, inan şu yaptığın bile kasvetime bir mum ışığı oldu, Allah razı olsun.
ben aylardır hiç ağlamıyordum ama şu an tutamıyorum kendimi belki rahatlarım biraz...
hepinize teşekkür ederim dinlediğiniz için...
Ben de aynen canım. Karşımdaki dünyanın en temiz adamı da olsa güvenemiyorum. Bu yüzden kaç kişiyi kırdım.
tugcecim bana da acar misin :26:
Canım ilk kartın dünyana ışık ver diyor.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık vermelisin. Bil ki o ışık senin dünyana da yansıyacak.
İkinci kartın hallolucağını söylüyor sıkıntılarının. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Meleklerin şunu bilmeni istiyorlar ki şuan herşey yoluna girmekte ama senin bunu fiziksel dünyada anlaman yada yaşaman zaman alabilir.
Ve son kartın özgürlük...
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et canım.
Aslınd bir kuş kadar özgürsün. Özgürlük anlarının tadını çıkar.
Ve sana özgürlük verecek hayat her ne ise onu iste meleklerinden.
Büyük düşün meleklerin için sınır yok.
Kendi Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.
ipeğim dışardan oku kuzum, okumanın yaşı yok. bende 30 u geçtim ama yüksek lisans içimde çok var. maddiyatım ilk el verdiğinde yapmayı çok isterim.
bende gerçek yani örgün öğretim üniv mezunu değilim malesef
Turkuaz, benim yazacaklarımı yazmış.
Okuyabilirsin. Ben de AÖF mezunuyum. 4 yılda bitirdim ama!!! Azim ettim çünkü!
Yüksek lisans içimde yara, bu kıt ingilizcemle nasıl olur? Üstelik çalışıyorum ben, basıl vakit ayırırım. Tabii işin bir de nakit kısmı var. :)
Bende 1.76 ya 63 ye yaklaştım valla. :)
Kilon gayet ideal canım.
1.70 canım 61 falan olmuşum ...
İpeknur, sakın!Ben de 172 56 yim 2-3 kilo almak istiyorum ama alamıyorum. Ne zaman kilo almaya kalksam gobegim ve kalça tarafım çıkmaya başlıyor.
İpeknur, sakın!
Alıp da ne yapacaksın?
Yaş geçince zaten oturuyor kilolar... Bırak şu anda zayıfsın ne güzel...
Almaya çalışırsan benim gibi olursun. 164 cm boy 64 kgGerçi böyle dediğime de bakmayın. Kim görse "tam iyisin." diyor ama ben kendimi böyle iyi hissetmiyorum. Yoksa kemiklerim de iri olduğundan kilolu gibi durmuyorum aslında...
Seni anlıyorum karyatid,benim tek istediğim güvenebileceğim bir eş ve yuva, 33 yaşındayım ne zamandır yalnızım, kendi kaidelerimi uygulayacağım bir hane dilemek yanlış mı? gözüm yükseklerde değil benim, kendi kapasitemi ve haddimi biliyorum, ne kadar verebilir ne kadar isteyebilirim tanıyorum kendimi, ayaklarım yere basıyor ama nedir eksik bulamadım, bulamıyorum : (((
demek ki beni aşan bir istek bu, bazan takmamaya çalışsam da her gün dua ediyorum Rabbime hayırlı insanla karşılaştırsın beni diye ama Rabbimin bir bildiği var demek ki ne vakittir yalnız bıraktı beni : ((
karyatid, olur mu öyle şey?kusura bakmayın güzel bayanlar, fazla kaçırdım galiba, yine saçmalıyorum, gevezelik yapıyorum, herkesin derdi var zaten bende çenemi tutayım da düşmesin.