- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.461
Bu gece de beni uyku tutmadı ana herkes uyumuş sanırım. Tatlı tatlı rüyalar hepinize :)
Ben uyumadım daha canım.
Burdayım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gece de beni uyku tutmadı ana herkes uyumuş sanırım. Tatlı tatlı rüyalar hepinize :)
Ben uyumadım daha canım.
Burdayım...
canım çok sıkkın hanımlar : (, sıkıldım artık bu rutinlikten, yapmacıklıktan, yüzeysellikten, insanların çiğliğinden...
kimsenin beni tanımadığımı bir yere gitmek istiyorum. o yüzden bir evim olursa kısmet yemin ederim anadolu yakasına taşınacağım...
Canım kaç kaç nereye kadar gideceksin? Her yerde aynı insanlar var maalesef. Alışmaya çalışacağız bunlarla yaşamaya
Normalde erken yatarım. yarın ise de gideceğim ama uyuyamadim bir türlü canım ya. Sen neler yapıyorsun
canım çok sıkkın hanımlar : (, sıkıldım artık bu rutinlikten, yapmacıklıktan, yüzeysellikten, insanların çiğliğinden...
kimsenin beni tanımadığımı bir yere gitmek istiyorum. o yüzden bir evim olursa kısmet yemin ederim anadolu yakasına taşınacağım...
ne bileyim be güzelim, kendimi bu mahalleye, eve bu yakaya sıkışmış gibi hissediyorum. her yerde insanlar var doğru ki inan belki en hoşgörülüsü ve tahammüllüsü benimdir belki ancak boğuluyorum ben kendi düzenimi kuramamaktan, gönlümce kendi kurallarımı uygulayamamaktan, bilmediğim bir sokağa çıkıp yolumu bulmaya çalışırken yeni yerler keşfedememekten...
çok çok yoruldum artık "ben" olamamaktan...
Sana melek kartıyla mesaj istiyelimmi canım?
kusura bakmayın hanımlar, belki başlığı kirleteceğim ama çok doluyum biraz da güzelim şu an çenem düşmüş olabilir, affedin artık.
düzenimi kuramadım, bilmem benim kadar istekli biri daha var mı kendi perdesini çekmek isteyen, yerini silmek, tenceresini yıkamak isteyen. hayır bazan düşünüyorum çok mu bir şey istiyorum acaba?? cevabı bulamıyorum ki,
olmayınca olmuyor orası muhakkak da ne eksik de olmuyor : ((
nedir tam olmayan, bulamadım gitti...
Neden uykun kaçtı ki canım?
Bende oturuyorum bir yandadan da fox tv de ruhlarla ilgili şeylere bakıyorum. :)
Anladığım kadarıyla sen tek başınamı eve geçmek istiyorsun canım?
Doğru zaman daha gelmemiş demekki.
Ama gelicektir o zaman ve isteklerin olucaktır elbet.
Anladığım kadarıyla sen tek başınamı eve geçmek istiyorsun canım?
Doğru zaman daha gelmemiş demekki.
Ama gelicektir o zaman ve isteklerin olucaktır elbet.
benim tek istediğim güvenebileceğim bir eş ve yuva, 33 yaşındayım ne zamandır yalnızım, kendi kaidelerimi uygulayacağım bir hane dilemek yanlış mı? gözüm yükseklerde değil benim, kendi kapasitemi ve haddimi biliyorum, ne kadar verebilir ne kadar isteyebilirim tanıyorum kendimi, ayaklarım yere basıyor ama nedir eksik bulamadım, bulamıyorum : (((
demek ki beni aşan bir istek bu, bazan takmamaya çalışsam da her gün dua ediyorum Rabbime hayırlı insanla karşılaştırsın beni diye ama Rabbimin bir bildiği var demek ki ne vakittir yalnız bıraktı beni : ((
Ben de bilmiyorum canım ya. Bu saatte izleme öyle şeyleri ruyana girer sonra :)
kusura bakmayın güzel bayanlar, fazla kaçırdım galiba, yine saçmalıyorum, gevezelik yapıyorum, herkesin derdi var zaten bende çenemi tutayım da düşmesin.
kusura bakmayın güzel bayanlar, fazla kaçırdım galiba, yine saçmalıyorum, gevezelik yapıyorum, herkesin derdi var zaten bende çenemi tutayım da düşmesin.