30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

O nasıl oluyor? duymuşumdur muhakkak ama. :26: var mı bir liste örneği elinizde? arkadaşında?

O nasıl oluyor? duymuşumdur muhakkak ama. :26: var mı bir liste örneği elinizde? arkadaşında?

Sana da günaydın canım çok teşekkür ederim.
Liste var mi bilmiyorum, sorarım kendisine.
Bildiğim kadarıyla herkesin günlük alması gereken kalori miktarı varmış. Bu miktardan az kalori alırsan vücut yag yakmaya başlıyormuş. Yani mantığı günlük ihtiyacından daha az kalori almak. Ama bunu yaparken de güçsüz düşer misin bilmiyorum.
Arkadaştan ayrıntılarını öğrenip sana söylerim canım.

Tamam da işte o zaman kendi metabolizma hızımı bilmem lazım. bir de proteinli besleniyorlardır yağdan yakmak için. sen yine de listeyi alabilirsen ve de tüyoları... memnun olurum

hanımlar günaydın : )) hayırlı cumalar
efem ben dün gece sızmışım : )) annem kapatmış : ) kusura bakmayın iyi geceler dileyemedim : (
bu başlıkta aşağı yukarı hepimiz aynı dertten muzdaribiz, allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah, ama bugün kendimi çok iyi hissediyorum her şey yolunda ve Rabbime sığınıyorum o muhakkak bize de verecektir yuvalar bebişler..

Kızlar ben yokken ne muhabbetler dönmüş , okumaktan ancak yazabildim.

Gülümsün ; canım boylarımız ve kilolarımız birbirine çok yakın.
Ben, son 8 ayda bu kadar kilo aldım. Bazen , içimizde biriktirdiğimiz öfke ve güvensizlik
duyguları da bize kilo olarak geri dönebiliyor. Hafızanda şöyle bir geçmişe gidip, kilo almaya başladığın dönem
nasıl bir ruh hali içinde olduğunu ve hangi olaylarla başa çıkmaya çıkmaya çalıştığını hatırlasana...

Sonra , o duyguları özgür bırak

Tünaydın canım...
Rica ederim. Yardımcı olabildiğime sevindim. Kurtulursun istersen sınırlarından da canım.
İstemen yeterli.

Tünaydınn canımm...
Çok sevindim böyle düşünmene.
Üüzlmüştüm dün senin için. Hatta ben dün gece ağladım öyle bir garip oldum.
Hepimizin isteği ortak ne de olsa...
Evet canım Allah en doğru zamanda dualarımıza yanıt vericektir.

Tünaydınn
Ben de ondan almaya başladım kilo belki. Nişanlımdan ayrıldıktan sonra 2-3 kilo aldım.

Tünaydınn
Ben de ondan almaya başladım kilo belki. Nişanlımdan ayrıldıktan sonra 2-3 kilo aldım.

Olabilir canım.. Çünkü ; bir rivateye göre yaşadığımız öfke, üzüntü, acı, mutsuzluk vs gibi duygular enerji bedenlerimizi zayıflatıyormuş..
Enerji bedenimiz zayıflamaya başlayınca da, fiziksel bedenimiz bizi korumak için yağ biriktirmeye başlıyormuş ..

Aslında kilo ; fizik bedenimizin bizi hayatımızdaki olumsuzluklardan koruma mekanizması gibi.. Bu yüzden, her duyguyu hakkını vererek yaşayıp tamamlamak lazım. Öfkeyi de, mutsuzluğu da, sevinci de...

he he! boşuna seni yakın hissetmiyorum kendime demek ki kilolarımız ve boylarımız da yakın.

İyiyim canım benim sen nasılsın?
Regl oldum bugün biraz ağrım var ve bitkinim. Uzanmış pozisyondayım.:)
Bende seni özledim canım...
Neler yapıyorsunn?

Yoğun ve feci rutinde skışımıştım günlerdir. Ev-iş arasında gidip geliyordum. Dün bir değişiklik yaptım
ve 1 ay sonra ilk defa akşam dışarı çıktım. Notre Damme'ın Kamburu balesinin ilk gösterimi vardı dün.
Oraya gittim. Yıllar önce operasını izlemiştim. Operası da, balesi de müthişti ! Büyülenmiş gibi geldim eve

Meleğimm sen de dikkat et kendine üşütme. Regl sancısı fecidir ama, regl olunca sıcacık evde keyif yapmanın
yeri de başka olur

Çok iyi yapmışsın canım. Arada değişiklik iyidir. Hayatımızı renklendirir.
Rutinin dışına çıkmak iyidir.
Baleyi severim. Bende küçükken 4 yıl bale yapmıştım. Vücudum daha esnek oldu ve hareketlerim daha zarif.
Dikkat ederim canım teşekkürler. Evet bugün sıcak yuvamda dinlenicem artık.

İyiyim canım benim sen nasılsın?
Regl oldum bugün biraz ağrım var ve bitkinim. Uzanmış pozisyondayım.:)
Bende seni özledim canım...
Neler yapıyorsunn?

canım, meleğim; geçmiş olsun!
sıcak bir şeyler iç. ayağının altına sıcak su torbası koy!

dipnot: tuğçe ya iyi ki bu konuyu açmışsın. foruma yeni üye olmuş kendimi hiçbir konuya ait hissetmiyordum. sadece Surrender'in kitap okuma sayfasına bakıyordum. oraya aittim yani! (sağ olun surrender de) şimdi bir de burası var.
iyi ki var.
şahane insanlar tanıyorum, keşfediyorum. seviyorum hepinizi kızlar.

Hmmm.. Günlerdir kızların sordukları zerafetin sırrı da belli oldu işte..
Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış, İzmir'in havası suyu toprağı ile yoğrulmuş, Bir de balenin zerafeti eklenince
bizim meleğimiz böyel zarif ve güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…