- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.521
canım, meleğim; geçmiş olsun!
sıcak bir şeyler iç. ayağının altına sıcak su torbası koy!
dipnot: tuğçe ya iyi ki bu konuyu açmışsın. foruma yeni üye olmuş kendimi hiçbir konuya ait hissetmiyordum. sadece Surrender'in kitap okuma sayfasına bakıyordum. oraya aittim yani! (sağ olun surrender de) şimdi bir de burası var.
iyi ki var.
şahane insanlar tanıyorum, keşfediyorum. seviyorum hepinizi kızlar.
Hmmm.. Günlerdir kızların sordukları zerafetin sırrı da belli oldu işte..
Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış, İzmir'in havası suyu toprağı ile yoğrulmuş, Bir de balenin zerafeti eklenince
bizim meleğimiz böyel zarif ve güzel olmuş
Yoğun ve feci rutinde skışımıştım günlerdir. Ev-iş arasında gidip geliyordum. Dün bir değişiklik yaptım
ve 1 ay sonra ilk defa akşam dışarı çıktım. Notre Damme'ın Kamburu balesinin ilk gösterimi vardı dün.
Oraya gittim. Yıllar önce operasını izlemiştim. Operası da, balesi de müthişti ! Büyülenmiş gibi geldim eve
Meleğimm sen de dikkat et kendine üşütme. Regl sancısı fecidir ama, regl olunca sıcacık evde keyif yapmanın
yeri de başka olur
patsy anlıyorum insan psikolojik istiyor dua olayını.
edildiğini bilince rahatlıyor yani.
ama ben sizlere hayırlı kısmet istedim sadece
patsyyy imm sende olmasan bu topic sönük kalacak ben diyim sana
Ben ettim. Bu forumdaki tüm arkadaşlarıma diyerekten!
Küçükken gitmek nasip olmadi ama ben de çok severim opera ve baleyi. Istanbul'dayken her cumartesi AKM'de opera veya bale gösterisi olurdu (saatini bile unutmadım 3'te başlardı) ve hiçbirini kacirmazdim. Istanbul'da kaldığım süre içerisinde onlarca temsil seyretmisimdir. Maalesef burda opera ve bale olmadığı için ancak turne kapsamında gelirlerse seyredebiliyorum. Izmir'de kalırken de hiç gidememisrim.
En sevdiğim bale Kuğu Gölü, opera da La Boheme 'dir. Notre Dame'i seyretmedim maalesef.
patsycim hoşgeldin özlemişim valla :)
hoşbulduk canım nasılsın
Iyiyim canım teşekkür ederim. Işler güçler yine :) Sen neler yapıyorsun.
aynen ve hatta şimdi yine işler güçler :)
hadi ben kaçtım
PATSY, aynen ben de okumadan uyuyunca mutsuz oluyorum. Ayrıca ben de kitapçıdan saatlerce çıkamam. :)))))))hani sormuşsunya bu işte hangi işte diye :)
iş anacım iş iş iş :)
o kadar çok okuyorum ki evde gözlerim kapanıyor.. amaaaaaa eskiden okumadan uyumak diye bi kavram yoktu bana peki şimdiyaşlandım ben galiba
hep kütüphaneci olmak ve kitapçıda kapalı kalmak istemişimdir..
afiyet olsun.Kahve zamanıı...
afiyet olsun.
ben de çok severim kişisel gelişimi...Teşekkür ederim canım. :)
Bende okumayı severim bu arada. Yüzlerce kitap okudum.
Ama daha çok kişisel gelişime ilgim var yada parapsikoloji.
ben de çok severim kişisel gelişimi...
parapsikoloji olarak kimin hangi kitabını tavsiye edersin canım?