30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

mersi canım , çiçeklerde pek güzel yahuu bayıldım

yenisine bilene başladım
sena alamut u biliyon mu?

bide senin ticker in ne ifade ediyor acaba?

ya kitap demişken evet tamam gülüm haklıda anacım işte o kadar çok şey okuyorum ki valla artık kitabı görecek göz kalmıyor
işte'den kasıt; aman işte gibi mi?
yoksa iş yerinde çok şey mi okuyorsun?

Ben bu yüzden facebook hesabımı kökten kapattım. Zaten zorla açmıştım (kardeş zoru), sonra bir dondur bir aç şeklinde 1,5 - 2 sene devam etti ve kapattım.

Onun hayatı şu bu derken insanın beynini çok boş şeylerle dolduruyor, zihnini çok meşgul ediyor diye...
Eylül'den beri facebooksuz bir hayatım var. Çok rahatım.

dipnot: yazdıklarım beni bağlar, herkese saygım vardır tabii ki!

mersi canım , çiçeklerde pek güzel yahuu bayıldım

yenisine bilene başladım
sena alamut u biliyon mu?

bide senin ticker in ne ifade ediyor acaba?

gördüm tatlıcığım, yeni kitaba başlamışsın.
benim ticker'îm yaşımı ifade ediyor. :))) malum "üç onluk" oldum ben!

saçlarını boyadın mı canım, boyadıysan eğer istediğin renk tuttumu ?

boyadım canım. normalden farklı olmadı ki aynı oldu.
dipleri yani saçımın ana rengi olan yerler istediğim gibi oldu. kahveye yakın. ama alt taraf daha koyu. kestane gibbi. çünkü altlarda kaç kere boya yapıldı ya ondan boya var.
benim doğal saçımın çıkması vs de mümkün olmadığından habire boyatıyorum beyaz çıktıkça.
kuaförde işin kötü tarafı dipleri altları ile birebir aynı yapamıyor. ton farkı oluyor.
kendimin boyamasının nedeni de buydu zaten. ama bakalım kullanayım hem dileri çıkar hem boya akar.
aralara balyaj yada gölge attırabilirim ama sarı deil. daha doğal.

ana rengin üstünde boya daha güzel tutuyor, boyanın üstüne boya farklı bir renk ortaya çıkarıyor.
Benimde başıma geldi. Çoğu kuaföre aynısı oldu desede 2 - 3 yıkama sonrası renk farkları ortaya çıkıyor.
doğal gölge hoş duruyor deneyebilirsin canım.

Ne güzel canım?
Beğendin mi piruzeyi? Şamda bir TÜrk gelin. :)
Ben de şuanda Melekler ve Dünya'nın Kurtuluşunu bitirmek üzereyim. :)

Maria'm, öyle uzaktan uzaktan hiç dokunmaadannn şarkısını söyletme bana! Aşağıda gördüm seni, uzaktan bakma bize.
Gel konuşmaya, o güzel sohbetinden mahrum etme bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…