30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ne güzel ya çoğunuz yüksek lisans yapmış veya yapıyorsunuz. Ben üniversite bile okumamis biri olarak komplekse giriyorum valla :)

valla okumanın bir işe yaramadığını gördüm ben o yüzden hiç özenme ..işin var çalışıyorsun işte ne güzel ....ben bitirdiğim bölümün bile mesleğini yapmadım yani .. çok farklı bir sektöre girdim ama ordanda çıktım .. geleceğim belirsiz yani ... hiç kafana takma bence birşey kaybetmedin ...

ferida, ben çok inanıyorum iş hayatı şans. tanıdığın vs varsa her koşulda yerleşiyorsun bir yere. hemende basamak çıkıyorsun.

ama ben yıllardır bu işi yapıyor. tandığım hiç olmadığı için aslında hakettiğim parayı ve mevkiye gelemedim. hep bahane, okul yabancı dil, yüksek lisans oldu. bizim piyasada dil kullanmasan bile önem verirler. artık üniv mezunu dolu olduğu içinde yüksek bir fark atıyor.

benim bir tandığım aynı işi yapıyoruz. ama kıs böyle üretken filan değildir yani, geliştirme yok eline ver tarif et 10 kere yapsın modunda. tanıdığı bir iş yerine yerleştirdi. valla benden çok daha fazla para aldı. üstelik benden daha az deneyimli idi. (bunu bana ortak tanıdıklarımızda söyledi, sadece kendi gördüğüm değildi. tabii bu durum demotive yapıyor)

evet canım uçuştaydım .. 2 sene yaptım mesleği sonra ailevi nedenlerden dolayı bıraktım .yoğun ve tempoluydu ... uçmak güzel ama bir okadarda yorucudur ...

Hoşgeldin canım aramıza. Hosteslere hep hayran olmuşumdur. Hem kibarlıkları, hem soğukkanlı olmaları, hem de kısacık zaman aralıklarında şehirden şehire gezmeleri :)
Ama dediğin gibi yorucu olsa gerek.

Canım elinden geldiğince olumlama yapmalı ve şükredicek şeyler bulup düşünmelisin.
Kızarmıyım hiç canım hoşuma gidiyor. Eksik olma.

bende hayrandım valla ... o yüzden o mesleği seçtim ..ama inan göründüğü gibi değil .allah kolaylık versin onlara ....çok zor işleri ... sürekli uçuşlar oluyor yoruluyorsun ... nöbet vs oluyor evde pinekliyorsun arasınlar diye ama avantajlarıda geziyorsun işte o var ...

evet aynen şans işi .bende havayollarına tek bir referansım olmadan girdim .... ama diğer kızların hep hostes pilot tanıdıkları vardı yani ... onlardan daha iyi olanları hep elediler ama onları seçtiler gözümle gördüm .... herşey torpil olmuş maalesef ...

Bencede canım... Takılıcak birşey yok .
Bende şuanda çalışmıyorum mesela.

Teşekkür ederim canım. Bu arada fotoğrafına bakmıştım geçenlerde ama bir türlü yazamadim.Gerçekten çok hoşsun ve yaşını hiç göstermiyorsun. Bunun bir sırrı var mi :)

Teşekkür ederim canım. Bu arada fotoğrafına bakmıştım geçenlerde ama bir türlü yazamadim.Gerçekten çok hoşsun ve yaşını hiç göstermiyorsun. Bunun bir sırrı var mi :)

Teşekkürler canım. :)
Biraz genetik sanırım bir de içimdeki çocuğu hiç kaybetmedim belki onun da etkisi olabilir.

Bencede canım... Takılıcak birşey yok .
Bende şuanda çalışmıyorum mesela.

Teşekkürler canım. :)
Biraz genetik sanırım bir de içimdeki çocuğu hiç kaybetmedim belki onun da etkisi olabilir.

Ne güzel canım. Ben çoktan kaybettim o çocuğu. Yaşadıklarımın etkisi hala üzerimde ama belki ileride ben de yeniden yakalarim.

güzellik sırlarını alalalım ... neler yaparsın cildine saçına ?

:) açıkçası çok fazla bir sırrım yok canım.
Çok güneşlenmem yazın. Güneşin çok olduğu saatlerde değil de 3 ten sonra güneşe çıkarım.
Onun dışında yüzüme güneş koruyucumu yaz ve kış sürmeye çalışırım. spf 30 faktörlü güneş koruyucu kullanrıım.
Sigara kullanmıyorum.
Makyajlı yatmamaya çalışıyorum.
Gözaltı kremi kullanmaya çalışıyorum.
Ayda bir de cilt bakımına gitmeye başladım. Bu kadar sanırım :)

anladım canım .... benimde 3-4 kilo fazlalığım var işi bırakınca aldı vermek istiyorum ya veremiyorum tutamıyorum şu ağzımı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…