30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Gulumsun ben de türk kahvesi hastasıyim. Allah'tan patron da seviyor da elektrikli cezve aldı. Onun sayesinde kendime de yapabiliyorum. Ateşte pisen gibi olmuyor tadı ama hiç yoktan iyidir.

Ne güzel ya çoğunuz yüksek lisans yapmış veya yapıyorsunuz. Ben üniversite bile okumamis biri olarak komplekse giriyorum valla :)

Nescafe içiyorum kızlarr. Bu saatler nescafe saatidirr... :KK16::KK9::KK19:

afiyet olsun canım.
ben zaten bugün bir yorgunum bitkinim sorma.
akşam yemek vs den sonra uzanıp tv izliycem.
meleğimiss (sana böyle diyom ya kızmıyon dime sonunda ki misss sen misss gibi güzel olduğun için :KK34:) benim içim son zamanlarda sıkılıyor yaşu halletmem gerekenleri hallemedikçe sıkıntı basıyor elimde değil. kendimi telkinliyom ama olmuyor.nalık oluyor sonra gene aynı. :KK50::KK50::KK50::KK43:

Ne güzel ya çoğunuz yüksek lisans yapmış veya yapıyorsunuz. Ben üniversite bile okumamis biri olarak komplekse giriyorum valla :)

ipeğim dışardan oku kuzum, okumanın yaşı yok. bende 30 u geçtim ama yüksek lisans içimde çok var. maddiyatım ilk el verdiğinde yapmayı çok isterim.:KK16:
bende gerçek yani örgün öğretim üniv mezunu değilim malesef :KK50:

Son düzenleme:
ipeğim dışardan oku kuzum, okumanın yaşı yok. bende 30 u geçtim ama yüksek lisans içimde çok var. maddiyatım ilk el verdiğinde yapmayı çok isterim.:KK16:
bende gerçek yani örgün öğretim üniv mezunu değilim malesef :KK50:

Canım açık öğretim de olsa üniversite mezunusun sonuçta. Bence içinde varsa ne yap et yap canım yüksek.
Ben de bir ara çık hevesliydim ama şimdi o heyecan ve heves kalmadı üniversite için. Zaten işten de pek fırsat bulacağımı sanmıyorum.

X