- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.361
Fıstıkcım ; bu başladığın Alamut ; Wladimir Bartol'un -Fedailerin Kalesi Alamut- kitabı mı ?
patysyyyyyyyyyyy immmmmmmmmmmmm
duların için Allah razı olsun. amin amin amin.
gelinliğimi muhakka paylaşcam sizle.
buketimi ve ayakkabı turkuaz istiyom, belime illa bişi bağlarlarsa turkuaz renkli kurdela isterim
patsy kıs hemende nerden buldun böyle herşeyi yahuuu
çok tşk ederim.
hayırlısı ile o günler gelirse artıkın hemen araştırmacı kimliğinle bana yardım edersin.
amin canım hepimizin
olsun ya herşey turkuaz olsun gelinlik kınalık ayakkabı araba adamın gözleri ojelerin odan düğünün herşey turkuaz olsun
hepsi çoook güzel bunların..
ben buluruuuuuuuuum
evet herşeyin hayırlısı
şimdi parmak kaldırın bakem kaçınız bana dua ettiniz.
hiçbiriniz dimi
Günaydınlar herkese. Bu sıralar işler yoğun olduğundan pek yazamıyorum kusuruma bakmayın. Görüşmeyeli herkesin keyfi yerindedir umarım.
Bu arada Turkuazcigim bu ne hız. Kitapların birini bitiriyor, diğerine başlıyorsun, bravo valla.
ben buluruuuuuuuuum
evet herşeyin hayırlısı
şimdi parmak kaldırın bakem kaçınız bana dua ettiniz.
hiçbiriniz dimi
Günaydınlar herkese. Bu sıralar işler yoğun olduğundan pek yazamıyorum kusuruma bakmayın. Görüşmeyeli herkesin keyfi yerindedir umarım.
Bu arada Turkuazcigim bu ne hız. Kitapların birini bitiriyor, diğerine başlıyorsun, bravo valla.
amin canım hepimizin
olsun ya herşey turkuaz olsun gelinlik kınalık ayakkabı araba adamın gözleri ojelerin odan düğünün herşey turkuaz olsun
hepsi çoook güzel bunların..
iveeeeeeeet biliyorum
sen iste sana sa bulayım ya ayıpsın :)
Canım sen iste her gece dua ederiz :)
e istiyorum işte:)
ne bağırıyon güççümen çocuğakuzu gıyabında edilen dua kabul olurmuş. müsade ette gizli kalsın illa parmak mı istiyorsun al o zamansağol canım ya bu ara kimi görsem istiyorum inanır mısın resmen dua dilencisi oldum :)
evet küpeler güzel :) ama abartmaaaaaaaaaaaa işe ne demek cık cık cık bırak çekmecede bi sonraki düğünü beklesinleryok be turkuazcigim o kadar güzel yorumlar yapıldı ki küpelerim hakkında, moralim düzeldi resmen :) hatta yarın ise bu küpelerle gitmeyi düşünüyorum :)
iste patsy cim iste.
eden de Allah razı olsun etmeyenden de.
sende bol bol dua oku balım.
ben inan en zor günlerimi bu şekilde atlatmaya çalışıyom.
kitaba başla hemen gülümsünn gelirse sana gününü gösterir
günaydın balımmmm
evet canım tam üstüne baktın o kitap.
gülümsün nerde bu yaa. gelsin bana aferin desin. bitirdim kitabı