- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.341
iyi akşamlar herkese kızlar, kan şekerim düştü galiba gene.fenalardayım, toparlanıyım da eve gideyim bari yavaştan! öpüldünüz canımcıklarım, dualarınızın da beni de unutmayın, lütfen! :) Tekrardan hayırlı kandiller herkese...
dipnot: ben yazı rengi olarak "blue" seçtim kontrol panel menüde fakat neden hâlâ siyah? her yazı yazdığımda manuel olarak mı mavi yapmam lazım yani? eee, o zaman ne anlamı var ki orada seçim yapmamın?
iyi akşamlar herkese kızlar, kan şekerim düştü galiba gene.fenalardayım, toparlanıyım da eve gideyim bari yavaştan! öpüldünüz canımcıklarım, dualarınızın da beni de unutmayın, lütfen! :) Tekrardan hayırlı kandiller herkese...
dipnot: ben yazı rengi olarak "blue" seçtim kontrol panel menüde fakat neden hâlâ siyah? her yazı yazdığımda manuel olarak mı mavi yapmam lazım yani? eee, o zaman ne anlamı var ki orada seçim yapmamın?
ay canııım ya teşekkür ederim tatlı olunmaz tatlı görülür
demek ki tatlı olan sensin
tesekkurler canım, hepimiz tatlıyız dıyelım bari
Aslıcım neler yaptın bugün? Günün nasıl geçti?
bugun aynıydı ama daha çabucak gectı sanki. hava yagmurlu ve kasvetlıydı bıraz.
sen ne yaptın.
Bende evdeydim bugün canım.
Hava burda güneşliydi bugün.
kitap oku,film izle ne güzel...
Evet canım aynen öyle.
Çalışmakta güzeldir ama evde olmakta güzel.
Gerçi çalışan insanlar evde oturmayı sevmez pek.
evet ben de özenıyorum evde oturmaya şimdi, ama calışmadan da duramam sanmam. insan ulaşamadıgını ıstermiş ya hep. uzak olan hep cazip gelir
Evet canım haklısın. Ben de çalışmak istedim ama sadece seviceğim bir işte tabi.
sevdiğin bir işte calışmak önemlı tabi, ama ülkemiz şartlarında zor. bir de insan işin içine girmedikçe anlayamaz bence neyi tam olarak sevip sevemeyecegıni. çünkü işin içine girince işin içinden başka işler çıkıyor, çalışma arkadaşların, sistem, bürokrasi vs...
Hayırlısını diliyim o zaman canım...
evet canım,her şeyin hayırlısıgörüşürüz.
Hu huu turkuazcımm dizi izlemicekmisin?
Hoşbulduk güzelim, mesai bitince yorgun ve bitkin misin şimdi
günaydın herkese
meleğimissdizi izlemedim canım. yemek yap mutfağı topla vs. zaten trafik den dolayı eve gitmem bayağı geç oluyor. sonra kitap okudum.
sonra dua ettim biraz sonra uyudum. ama çok yorgun hissediyorum kendimi.
bu arada piruze isimli kitabı bitirdim.
alamut isimli kitabı okumaya başladım bu sabah