30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyi akşamlar herkese kızlar, kan şekerim düştü galiba gene. fenalardayım, toparlanıyım da eve gideyim bari yavaştan! öpüldünüz canımcıklarım, dualarınızın da beni de unutmayın, lütfen! :) Tekrardan hayırlı kandiller herkese...

dipnot: ben yazı rengi olarak "blue" seçtim kontrol panel menüde fakat neden hâlâ siyah? her yazı yazdığımda manuel olarak mı mavi yapmam lazım yani? eee, o zaman ne anlamı var ki orada seçim yapmamın?

Son düzenleme:

Evet canım her yazdığında renk seçmen lazım. Bende o yüzden uğraşmıyorum.
Geçmiş olsun canım. Öptük bizdee...

gecmış olsun. agzına şeker atsaydın.
tugce yanıtlamış sorunu,ben zaten anlamam

Evet canım aynen öyle.
Çalışmakta güzeldir ama evde olmakta güzel.
Gerçi çalışan insanlar evde oturmayı sevmez pek.

evet ben de özenıyorum evde oturmaya şimdi, ama calışmadan da duramam sanmam. insan ulaşamadıgını ıstermiş ya hep. uzak olan hep cazip gelir

Evet canım haklısın. Ben de çalışmak istedim ama sadece seviceğim bir işte tabi.

sevdiğin bir işte calışmak önemlı tabi, ama ülkemiz şartlarında zor. bir de insan işin içine girmedikçe anlayamaz bence neyi tam olarak sevip sevemeyecegıni. çünkü işin içine girince işin içinden başka işler çıkıyor, çalışma arkadaşların, sistem, bürokrasi vs...

Hayırlısını diliyim o zaman canım...

Hu huu turkuazcımm dizi izlemicekmisin?

günaydın herkese

meleğimiss dizi izlemedim canım. yemek yap mutfağı topla vs. zaten trafik den dolayı eve gitmem bayağı geç oluyor. sonra kitap okudum.
sonra dua ettim biraz sonra uyudum. ama çok yorgun hissediyorum kendimi.

bu arada piruze isimli kitabı bitirdim.
alamut isimli kitabı okumaya başladım bu sabah

Fıstıkcım ; bu başladığın Alamut ; Wladimir Bartol'un -Fedailerin Kalesi Alamut- kitabı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…