30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kizlar arkadasima gidemiyorum izin alamamisssss :KK43:
Melegimisssss hani ozgurdum ucakcaktim cakildim kaldim gene buraya :KK50:

canım oraya uçmazsın ama bakarsın Ankaraya uçarsın,bakarsın kocaya uçarsın, belli mi olur bu işler:KK1:
kalplerarası sana ulaşamadı yıne:KK1:

pardon kalplerasi olacakmış:KK1:

tabi ben de bu arada gönülden gönüle uçmuşum yani, kalplerarası:KK1:

canım oraya uçmazsın ama bakarsın Ankaraya uçarsın,bakarsın kocaya uçarsın, belli mi olur bu işler:KK1:
kalplerarası sana ulaşamadı yıne:KK1:
acep benden kaçıyormu ben geliyorum o gidiyor :) bende 30 yaşındayım bekar değilim ama evli gibide değilim kendimi sizden hissediyorum :KK70:

acep benden kaçıyormu ben geliyorum o gidiyor :) bende 30 yaşındayım bekar değilim ama evli gibide değilim kendimi sizden hissediyorum :KK70:

sen zamansız gelıyorsundur belki:KK1:

niye kız alttaki ticker ın oyle demıyor ama:KK1: bu da yanlış çıkmasın, taktım ben de onlara:KK1:

Kalpleraram hosgeldin kis telle konusuyorudm
Simdi gordum. Kis gidemiyom gezmeye kaldim burda.

Asli kis sen beni gulmekten oldurdun kac gundur. Takin milletin evliligine iliskisine. Tabii melek kartlari san bekle dedi ya sen evleneb lere taktin dime. Senin zamanin bol nasilsa
Teleen yaziyom artik yalnis yazimlar icin kusra bakmayin.

Arkadasim aradi tesekli ediyor. Hem heveslendirdi hemde izin alamyinca mahcup oldu herhal. Gerci pekde mqhcup degildi de isin urumunu anlatiyor.
Offf offf Melegismisss gelde acikla kiz bu durmu

Asli kis sen beni gulmekten oldurdun kac gundur. Takin milletin evliligine iliskisine. Tabii melek kartlari san bekle dedi ya sen evleneb lere taktin dime. Senin zamanin bol nasilsa

Arkadasim aradi tesekli ediyor. Hem heveslendirdi hemde izin alamyinca mahcup oldu herhal. Gerci pekde mqhcup degildi de isin urumunu anlatiyor.

kalplerasi canım , sen de kalplerara yaptın kızın adını:KK1:

evet ya ben de çok gülüyorum kendıme:KK1:

neyse canım canın sağolsun, başka zaman gıdersın sen de. ya da başka yere gıdersın.

Canım belki oraya uçmassın da hayatta başka yönlere uçarsın.
Meleklerinin vardır elbet bildiği. Çünkü sürekli bu kart çıkıyor sana.

mesajada cevap gelmedi burdan yazdım ondada kaybolunca küsesim gelecekti turkuaz evliliğimdeki durumu sen annat bekardan farkım olmadığını falan

Kalplerasi sen anlat ben telden giriyom anlatamam uzun uzun
Kislar kalplerasi sadece hafta sonu evli diger gunler bekar ozetle bunu diyebilirim:KK34:

Tugcem melegim cok ihtiyacim vardi. Oda aylardir cagiriyor ya simdi israr edince gene dedim gidim heveslendim.
Hatta baska ark ile de gezdirim araba alir filan bile diyordu. Eee kukuma kusu olmaktan oteye gidemedim.
Meleklerim yardim etsin gidim yaaa gidimm.

Kislar kalplerasi sadece hafta sonu evli diger gunler bekar ozetle bunu diyebilirim:KK34:

Tugcem melegim cok ihtiyacim vardi. Oda aylardir cagiriyor ya simdi israr edince gene dedim gidim heveslendim.
Hatta baska ark ile de gezdirim araba alir filan bile diyordu. Eee kukuma kusu olmaktan oteye gidemedim.

olan herşeyde bi hayır vardır canım zaten bu mevsimde çok tadı olmazdı mart nisan gibi şahane olur sen önce durumunu hallet bi ankaraya gelde :KK70:
evet arkadaşlar haftanın 2 günü evliyim diğer günleri bekar yani daha çok bekarım :KK70: ohhhh yaşasın bekarlık

Canım hayırlısını iste Allahtan.
Belki iyi geçmicek yada yolda birşey olcak belki ondan engelleniyorsun.
Meleklerin seni koruyor. Bu açıdanda bakmalısın canım.
Biliyorum istiyorsun çok ama bu açıdanda bakmalısın güzelcim. :KK16:

Ben biraz yıkanıyım iyice mayışıyım kızlarr :)
İlerleyen saatlerde gelirim. Burda olmassanızz iyi gecelerr...:KK16:
Sizi seviyorumm... :KK16::KK19:

Kuzularim bende gidiyom kitap okumaya. İyİ geceler hepinize ballar :))
Asli kis ben yokken ortaligi karistirma sakin:KK20::KK52:

selam kızlar;
30 yaşındayım, az kaldı 31 olucam
henüz bekarım ( 14.02.2013 itibariyle resmen evli olmakla birlikte yaz sonuna kadar fiilen bekar olmaya devam edeceğim)
bende varım yani anlayacağınız....

X