- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.201
TURKUAZCAN nasılsınız efenim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar arkadasima gidemiyorum izin alamamisssss
Melegimisssss hani ozgurdum ucakcaktim cakildim kaldim gene buraya
acep benden kaçıyormu ben geliyorum o gidiyor :) bende 30 yaşındayım bekar değilim ama evli gibide değilim kendimi sizden hissediyorumcanım oraya uçmazsın ama bakarsın Ankaraya uçarsın,bakarsın kocaya uçarsın, belli mi olur bu işler
kalplerarası sana ulaşamadı yıne
acep benden kaçıyormu ben geliyorum o gidiyor :) bende 30 yaşındayım bekar değilim ama evli gibide değilim kendimi sizden hissediyorum
Kalpleraram hosgeldin kis telle konusuyorudm
Simdi gordum. Kis gidemiyom gezmeye kaldim burda.
Asli kis sen beni gulmekten oldurdun kac gundur. Takin milletin evliligine iliskisine. Tabii melek kartlari san bekle dedi ya sen evleneb lere taktin dime. Senin zamanin bol nasilsa
Teleen yaziyom artik yalnis yazimlar icin kusra bakmayin.
Arkadasim aradi tesekli ediyor. Hem heveslendirdi hemde izin alamyinca mahcup oldu herhal. Gerci pekde mqhcup degildi de isin urumunu anlatiyor.
Offf offf Melegismisss gelde acikla kiz bu durmu
Asli kis sen beni gulmekten oldurdun kac gundur. Takin milletin evliligine iliskisine. Tabii melek kartlari san bekle dedi ya sen evleneb lere taktin dime. Senin zamanin bol nasilsa
Arkadasim aradi tesekli ediyor. Hem heveslendirdi hemde izin alamyinca mahcup oldu herhal. Gerci pekde mqhcup degildi de isin urumunu anlatiyor.
Bananeeeeee yaaaaaa gitmek istiyom. Mangalda sucuk yiyecektiiimmmmmmm:83: :84:
Kalplerasi sen anlat ben telden giriyom anlatamam uzun uzun
Kislar kalplerasi sadece hafta sonu evli diger gunler bekar ozetle bunu diyebilirim
Tugcem melegim cok ihtiyacim vardi. Oda aylardir cagiriyor ya simdi israr edince gene dedim gidim heveslendim.
Hatta baska ark ile de gezdirim araba alir filan bile diyordu. Eee kukuma kusu olmaktan oteye gidemedim.
Meleklerim yardim etsin gidim yaaa gidimm.
Kalplerasi sen anlat ben telden giriyom anlatamam uzun uzun
Kislar kalplerasi sadece hafta sonu evli diger gunler bekar ozetle bunu diyebilirim
Tugcem melegim cok ihtiyacim vardi. Oda aylardir cagiriyor ya simdi israr edince gene dedim gidim heveslendim.
Hatta baska ark ile de gezdirim araba alir filan bile diyordu. Eee kukuma kusu olmaktan oteye gidemedim.
Meleklerim yardim etsin gidim yaaa gidimm.
Kuzularim bende gidiyom kitap okumaya. İyİ geceler hepinize ballar :))
Asli kis ben yokken ortaligi karistirma sakin