- 26 Temmuz 2012
- 582
- 6
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.181
hoşgeldin maria
Hoşbulduk tatlım, ben yokken yazılanları okuyordum da, ancak gelebildim bu sayfaya
ve şimdi gördüm yazdığını
Nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin maria
Hayırdır canım hayırdır. Güzel şeyler olacak besbelli :)
Merhaba kızlarrr...
Yeni geldim eve.
Reiki kursu için bir yere gittim sormaya.
Randevusuz gidilmiyormuş.
Bir tane genç bir çocuk açtı ama garipti çok.
Sonra gene bir çocuk vardı 18 lerinde. Böyle garip tipler.
Ayy bu ne böyle dedim suratsız insanlar.
İnsan güleryüzlü birinin kapıyı açmasını bekliyor.
Harika !
Melek kartlarına bu rüyayı sorup , sonucu bize de söylesene tatlım..
Canım reiki hocası çok önemli. Bence çok iyi araştırmak ve hocanı seçerken doğru soruları sorup
tatmin edici cevaplar almak lazım. Ben tam 1 yıl araştırmıştım. Bence sen de öyle yap , inisiyasyonu
olan enerjileri kullanırken çok dikkatli olmak gerekli diye düşünüyorum. Çünkü, hocam dediğin bir insanın
seni nasıl bir enerjiye inisiye ettiği çok önemli. Ve Türkiye'de bu işi düzgün yapan insanlar kadar, etik değerlere
bağlı olmayan ve sırf para kazanmak için yapan insanlar da var. Bunun ötesinde , karşındakinin kendisini ne kadar arıttığı
da çok önemli. Reikiyi herkese tavsiye etmekle beraber, hoca seçiminde çok dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.
Hoşbulduk tatlım, ben yokken yazılanları okuyordum da, ancak gelebildim bu sayfaya
ve şimdi gördüm yazdığını
Nasılsın ?
meleimisss galiba sana yyakın zamanda gelin olmuş gidiyorsun bize veda ediyorsunu söyleyeceğiz
at kısmet ve murad demektir. murada ercen galiba
bende abuk ubuk her bi haltı rüya görürüm.
Allah a dua ederim ne olur rüya görmiyim diye o derece yani.
Canım sordum kartım halloldu diyor.
Herşey ilahi planda olması gerektiği gibi gelişiyormuş.
Bu durumdaki hayrı görücekmişim. :)
Eh bize söyleyecek pek de bir şey kalmamış o halde, melekler son noktayı koymuşlar zaten !
Hep beraber heyecanla bekliyoruz
idare edıyorum canım,sen nasılsın.
piruze isimli kitap.
daha bu sabah birkaç sayfa okudum. ama başlarsam biter inş. (bir arkdaşımdan aldım okumak için) bunu bitirirsem sırada 1 tane daha var.
Ben de öyle canım. Rüyamda ya yüksek bir yerden düşerim, ya da helikopter, uçak filan düşer gözümün önünde. Ne at, ne de üstündeki prensi görmedim bugüne kadar :)
Yorgun ama mutluyum.. Yorgunluğumun sebebi var da (işim) , mutluluğum sebepsiz..
Öyle işte
Ne yapıyorsunuz kızlarr? Nasıl geçti gününüz?
yorgun ama mutluyuz, sen
aynısı bende de var kız regl oldum rahatladım, sanırım bıraz da ondan
Ben de bu perşembe günü hastalanıcam.
Regl öncesi gerginlik oluyor haliyle.