30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Turkuaz bak bu sen oluyosun

$rosesedit.jpg

yok biz sizi başbaşa bırakırız enişteyle canım, her şeyın bir adabı var değil mi ama:KK17:

abbooooooooooooo senin haberin yok mu :KK9::KK9: dur sana da açıklayayım
şimdi şöyle oluyor..
diğer topikteyken herkes kendine ticker yapıyodu :44::44::44::44: ben de bi özendim :KK17: amaan nolucak yapıvereyim dedim yaptım:KK9::KK9: işte o tarih yaptığım günün tarihi :KK9::KK9:

Bende bi korku gerilim kitabi aldim Stephan king bir aydir elimi surmedim biran once baslasam hic fena olmaz eskiden cok okurdum hafta da bi kitap bitirirdim okudugum kitaplarin sayisini hatirlamiyorum nedense sonra kayboldu o aliskanlik :KK43:(( yine baslamam lazim

haklısın
bende başlamalıyım hem de hemeeeeeeeen :KK17:

abbooooooooooooo senin haberin yok mu :KK9::KK9: dur sana da açıklayayım
şimdi şöyle oluyor..
diğer topikteyken herkes kendine ticker yapıyodu :44::44::44::44: ben de bi özendim :KK17: amaan nolucak yapıvereyim dedim yaptım:KK9::KK9: işte o tarih yaptığım günün tarihi :KK9::KK9:

yok canım biliyorum ben sahte oldugunu,şakayla takılıyorum sana.
ama çok tatlısın:KK1:

çok güzelmiş ya tşk ederim.
bu arada hayalim ne biliyon mu?
gelin buketi turkuaz gğllerden yaptırmak bak böyle
yakışır kardeşine dime ama :KK34::KK34::KK16:

şöyle az kabarık zarif asil bi gelinlik, bu çiçekler ve turkuaz ayakkabı nasıl ama ? :)
rabbim hayırlısıysa giymeyi nasip etsin en güzelinden hemde....

daha 30uma çok var ama hepiniz çok tatlısınız allah hepinizin gönlüne göre versin :)

ödeştik:)

hepbir hallı turhallıyız

ya hanımlar hazır konu açılmışken
Bu Hürrem Sultan mevzuu benim çooook canımı sıkıyor. Neden derseniz kendisi sonradan müslüman olmuş çok kıymetli bir hatundur. İslama çok değer vermiş müslümanlığını çok ciddiye almıştır. O kadar ciddiye almıştır ki oğlu öldüğünde ağlayarak Allah'a isyankar olmamak için elini ocaktaki yanan ateşe sokmuştur. Ağlamak acıdan olsun diye. Mekke' ye hayrandır. Hayratlarının hepsini gönül rızasıyla yapmıtır. Eğer iddia edildiği gibi hoş görünmek için yapmış olsaydı ölümünden sonra iaşelerinin devamını sağlamazdı.
Saltanatta cariye çocuklarının sultan olamaması gibi bir kanun olduğu için durumu elinden geldiğince zorlamıştır. Ki bunu her kadın ama istisnasız her kadın yapar. Mahi- devran Sultan da en az kendisi kadar kıymetli ve dindar bir hatundur. Tamam diziler romanlar satsın diye allayıp pullayıp abartmak iyi de ama haklarında böyle konuşmak onlara çok büyük haksızlık oluyor.
bununla da kalmıyoruz bizleri günaha sokuyor bu durum.

Sevgili Patsy...
Ben bahsettiğin olaya senin açından da, yukarıda eleştirdiğin açıdan da bakmıyorum..
Tarihle özel olarak ilgileniyorum. Keşke fırsatımız olsa da, bu konuyu uzun uzun ve bilimsel bir çerçevede tartışabilsek.
Hepimizin birbirimize katacağı şeyler olabilirdi.. Üstelik Tuğçe arkadaşımız tarihçi bildiğim kadarıyla.
Bize bu konuda katkı yapabilir diye düşünüyorum.

X