- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.161
ahha ahha sahte yıldönümüme
hepiciğinizi beklerim anacım artıkın beni yalnız bırakmazsınız :)
yok biz sizi başbaşa bırakırız enişteyle canım, her şeyın bir adabı var değil mi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahha ahha sahte yıldönümüme
hepiciğinizi beklerim anacım artıkın beni yalnız bırakmazsınız :)
yok biz sizi başbaşa bırakırız enişteyle canım, her şeyın bir adabı var değil mi ama
Bende bi korku gerilim kitabi aldim Stephan king bir aydir elimi surmedim biran once baslasam hic fena olmaz eskiden cok okurdum hafta da bi kitap bitirirdim okudugum kitaplarin sayisini hatirlamiyorum nedense sonra kayboldu o aliskanlik (( yine baslamam lazim
abbooooooooooooo senin haberin yok mu dur sana da açıklayayım
şimdi şöyle oluyor..
diğer topikteyken herkes kendine ticker yapıyodu :44::44::44::44: ben de bi özendim amaan nolucak yapıvereyim dedim yaptım işte o tarih yaptığım günün tarihi
çok güzelmiş ya tşk ederim.
bu arada hayalim ne biliyon mu?
gelin buketi turkuaz gğllerden yaptırmak bak böyle
yakışır kardeşine dime ama
Aslinda tjum renkleri severim ama bazilari baska buda onlardan biri mor ve murdum de bayilirimfavori rengin belli oldu
çok güzelmiş ya tşk ederim.
bu arada hayalim ne biliyon mu?
gelin buketi turkuaz gğllerden yaptırmak bak böyle
yakışır kardeşine dime ama
Aslinda tjum renkleri severim ama bazilari baska buda onlardan biri mor ve murdum de bayilirim
Aslinda esyaya gore renk diyelim
sana her renk yakışır anacım
Saol balim. :))) sen en cok hangi renkleri seveRsin :)))
daha 30uma çok var ama hepiniz çok tatlısınız allah hepinizin gönlüne göre versin :)
ben her rengi severim
Col politik oldu bu
ödeştik:)
hepbir hallı turhallıyız
ya hanımlar hazır konu açılmışken
Bu Hürrem Sultan mevzuu benim çooook canımı sıkıyor. Neden derseniz kendisi sonradan müslüman olmuş çok kıymetli bir hatundur. İslama çok değer vermiş müslümanlığını çok ciddiye almıştır. O kadar ciddiye almıştır ki oğlu öldüğünde ağlayarak Allah'a isyankar olmamak için elini ocaktaki yanan ateşe sokmuştur. Ağlamak acıdan olsun diye. Mekke' ye hayrandır. Hayratlarının hepsini gönül rızasıyla yapmıtır. Eğer iddia edildiği gibi hoş görünmek için yapmış olsaydı ölümünden sonra iaşelerinin devamını sağlamazdı.
Saltanatta cariye çocuklarının sultan olamaması gibi bir kanun olduğu için durumu elinden geldiğince zorlamıştır. Ki bunu her kadın ama istisnasız her kadın yapar. Mahi- devran Sultan da en az kendisi kadar kıymetli ve dindar bir hatundur. Tamam diziler romanlar satsın diye allayıp pullayıp abartmak iyi de ama haklarında böyle konuşmak onlara çok büyük haksızlık oluyor.
bununla da kalmıyoruz bizleri günaha sokuyor bu durum.