30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hayırdır canım hayırdır. Güzel şeyler olacak besbelli :)

Harika !
Melek kartlarına bu rüyayı sorup , sonucu bize de söylesene tatlım..

meleimisss galiba sana yyakın zamanda gelin olmuş gidiyorsun bize veda ediyorsunu söyleyeceğiz
at kısmet ve murad demektir. murada ercen galiba
bende abuk ubuk her bi haltı rüya görürüm.
Allah a dua ederim ne olur rüya görmiyim diye o derece yani.

hoş geldin Menekşe

Başlığa uyuyorum ve forumda yeniyim.. :)
Herkese iyi haftalar... :)

hoş geldin Meryem... kendini tanıtsana bize!

her nekadar baslıga uymasamda bende merhaba dıyım dıdım.. benımde coookk ama cook yapılcak ıslerım var..bırı el atsınnn yafsss :)

supergırl olmak ıstıorum
hoş geldin! neden uymuyorsun başlığa? evli misin? yoksa yaşın mı küçük. :)

merhaba
nasılısnız ben aranıza yenı katıldım:)
kzu, sen de hoş geldin. bahsetsene kendinden.

Ben de öyle canım. Rüyamda ya yüksek bir yerden düşerim, ya da helikopter, uçak filan düşer gözümün önünde. Ne at, ne de üstündeki prensi görmedim bugüne kadar :)

Ben de öyle canım. Rüyamda ya yüksek bir yerden düşerim, ya da helikopter, uçak filan düşer gözümün önünde. Ne at, ne de üstündeki prensi görmedim bugüne kadar :)

ya bazen kafaya takmadığım halde rüya görüsem o bana mesajdır. çıkar yani kesin gördüğüm kişi ile ilgili bişey duyarım vs. bu beni geriyor tabii sürekli diken üstündeyim.
bide bilinçaltı yaptığım aman boşverim dediğim şey çok ya, herşeyi rüya görür oldum.
bu şekilde olunca uykumu kaliteli uyaymıyom.
rüyasız uykular istiyorum

Turkuaz , ben de çok rüya görürüm ama sevinmelisin bence! (hoş ben de yoruluyorum rüyalardan çokça) çünkü zeki insanlar çok rüya görürmüş.

Ben de senin gibi ya birisi ile ilgili görür ve haber alırım ya da gün içinde olanları görürüm.
Dün babamla belgesel izledik. (timsah kertenkele falan da vardı)

Gece rüyamda halamlardayım. Mutfaklarının cam kenarında timsah, kertenkele türevi iki canlı var.
Fakat garipsemiyoruz evde böyle bir canlı olmasını, evcilmiş zahir!
Sonra bizim ayaklarımıza doğru geliyor bir tanesi! Ben de kedi kovalar gibi kovalıyordum.
Sonra bahçeye baktım ki bir de ne göreyim. Bahçede dinozor var.

süpermiş aynı şey işte ister istemez bilinçaltı oluyor. ayy ama gerçekten zeki olmakdan çalışkan olmaktan yorgunum ben ya. hep iş üstüme yıkılır. tembe l olmak istiyom ben tembel

bu arada kitabımın kapağını açtım bugün

Son düzenleme:
evet, işini düzgün yapınca oluyor bunlar. ödülümüz bizim.

kitap için bravooo!!! hangi kitaptı o adı neydi?:26:

evet, işini düzgün yapınca oluyor bunlar. ödülümüz bizim.

kitap için bravooo!!! hangi kitaptı o adı neydi?:26:

piruze isimli kitap.
daha bu sabah birkaç sayfa okudum. ama başlarsam biter inş. (bir arkdaşımdan aldım okumak için) bunu bitirirsem sırada 1 tane daha var.

piruze isimli kitap.
daha bu sabah birkaç sayfa okudum. ama başlarsam biter inş. (bir arkdaşımdan aldım okumak için) bunu bitirirsem sırada 1 tane daha var.
okursun, okursun!
Sinan Akyüz mü? Bir iki kitabını okumuştum Sinan Akyüz'ün!
benim de elimde arkadaştan alınmış bir kitap var; hürrem sultan... onun peşinden de kütüphaneden aldığım kitap var.

evet cnm Sinan Akyüz- elimde olan iki tanesini hatırlamıyom adını. okumaya başlayınca yazarım.
heee Hürrem i geçen bir arkdaş bitirmiş onla konuştuk. çok entrikacıymış kitapda fenaymış. daha fenasını düşenmedim ben.

Bende bi korku gerilim kitabi aldim Stephan king bir aydir elimi surmedim biran once baslasam hic fena olmaz eskiden cok okurdum hafta da bi kitap bitirirdim okudugum kitaplarin sayisini hatirlamiyorum nedense sonra kayboldu o aliskanlik (( yine baslamam lazim

durdukça durursun! bugün başla bence...

bu arada bana bugünlük müsade kızlar, biraz çalışayım! vatan bizden görev bekler.

Ben geldim, sen gittin , bu sefer de ben seni yakalayamadım

ödeştik:)

Başlığa uyuyorum ve forumda yeniyim.. :)
Herkese iyi haftalar... :)

hepbir hallı turhallıyız

ya hanımlar hazır konu açılmışken
Bu Hürrem Sultan mevzuu benim çooook canımı sıkıyor. Neden derseniz kendisi sonradan müslüman olmuş çok kıymetli bir hatundur. İslama çok değer vermiş müslümanlığını çok ciddiye almıştır. O kadar ciddiye almıştır ki oğlu öldüğünde ağlayarak Allah'a isyankar olmamak için elini ocaktaki yanan ateşe sokmuştur. Ağlamak acıdan olsun diye. Mekke' ye hayrandır. Hayratlarının hepsini gönül rızasıyla yapmıtır. Eğer iddia edildiği gibi hoş görünmek için yapmış olsaydı ölümünden sonra iaşelerinin devamını sağlamazdı.
Saltanatta cariye çocuklarının sultan olamaması gibi bir kanun olduğu için durumu elinden geldiğince zorlamıştır. Ki bunu her kadın ama istisnasız her kadın yapar. Mahi- devran Sultan da en az kendisi kadar kıymetli ve dindar bir hatundur. Tamam diziler romanlar satsın diye allayıp pullayıp abartmak iyi de ama haklarında böyle konuşmak onlara çok büyük haksızlık oluyor.
bununla da kalmıyoruz bizleri günaha sokuyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…