- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.141
yok balım mseai ücreti filan.
bişi desen olay olur ama burası öle bir yer
Gene 1 de kalktım canım.:)
Aman ne rüyalar ne rüyalar.
Rüyamda bir erkek çocuk almışım kucağıma annesi vurulmuş.
Babası da yoktu sanırım.
Evlat edinicem ben götürüyorum izmire bu çocuğu diyordum.
Hayrolsun. :)
Bir de haldır huldur ata biniyordum. Dört nala :)
Gene 1 de kalktım canım.:)
Aman ne rüyalar ne rüyalar.
Rüyamda bir erkek çocuk almışım kucağıma annesi vurulmuş.
Babası da yoktu sanırım.
Evlat edinicem ben götürüyorum izmire bu çocuğu diyordum.
Hayrolsun. :)
Bir de haldır huldur ata biniyordum. Dört nala :)
Selamlar kizlar Ben bu basligi kacirmisim 26 yasindayim 4 yillik iliskim 4 ay önce bitti hayirlisi diyorum bende kafa dengi hoslanacagim birisi mutlaka cikacaktir ilerde ama suan kafa dinlemeyi ve bozulan psikolojimi toparlamayi tercih ediyorum hazir olunca mutlak yeniden Sever ve sevilirim hatta daha güzel bi ask bile yasayabilirim diye düsünüyprum
Başlığa uyuyorum ve forumda yeniyim.. :)
Herkese iyi haftalar... :)
hoş geldin! neden uymuyorsun başlığa? evli misin? yoksa yaşın mı küçük.her nekadar baslıga uymasamda bende merhaba dıyım dıdım.. benımde coookk ama cook yapılcak ıslerım var..bırı el atsınnn yafsss :)
supergırl olmak ıstıorum
kzu, sen de hoş geldin. bahsetsene kendinden.merhaba
nasılısnız ben aranıza yenı katıldım:)
meleimisss galiba sana yyakın zamanda gelin olmuş gidiyorsun bize veda ediyorsunu söyleyeceğiz
at kısmet ve murad demektir. murada ercen galiba
bende abuk ubuk her bi haltı rüya görürüm.
Allah a dua ederim ne olur rüya görmiyim diye o derece yani.
Ben de öyle canım. Rüyamda ya yüksek bir yerden düşerim, ya da helikopter, uçak filan düşer gözümün önünde. Ne at, ne de üstündeki prensi görmedim bugüne kadar :)
ya bazen kafaya takmadığım halde rüya görüsem o bana mesajdır. çıkar yani kesin gördüğüm kişi ile ilgili bişey duyarım vs. bu beni geriyor tabii sürekli diken üstündeyim.
bide bilinçaltı yaptığım aman boşverim dediğim şey çok ya, herşeyi rüya görür oldum.
bu şekilde olunca uykumu kaliteli uyaymıyom.
rüyasız uykular istiyorum
Turkuaz , ben de çok rüya görürüm ama sevinmelisin bence! (hoş ben de yoruluyorum rüyalardan çokça) çünkü zeki insanlar çok rüya görürmüş.
Ben de senin gibi ya birisi ile ilgili görür ve haber alırım ya da gün içinde olanları görürüm.
Dün babamla belgesel izledik. (timsah kertenkele falan da vardı)
Gece rüyamda halamlardayım. Mutfaklarının cam kenarında timsah, kertenkele türevi iki canlı var.
Fakat garipsemiyoruz evde böyle bir canlı olmasını, evcilmiş zahir!
Sonra bizim ayaklarımıza doğru geliyor bir tanesi!Ben de kedi kovalar gibi kovalıyordum.
Sonra bahçeye baktım ki bir de ne göreyim. Bahçede dinozor var.
evet, işini düzgün yapınca oluyor bunlar. ödülümüz bizim.süpermişaynı şey işte ister istemez bilinçaltı oluyor. ayy ama gerçekten zeki olmakdan çalışkan olmaktan yorgunum ben ya. hep iş üstüme yıkılır. tembe l olmak istiyom ben tembel
bu arada kitabımın kapağını açtım bugün
evet, işini düzgün yapınca oluyor bunlar. ödülümüz bizim.
kitap için bravooo!!!hangi kitaptı o adı neydi?:26:
okursun, okursun!piruze isimli kitap.
daha bu sabah birkaç sayfa okudum. ama başlarsam biter inş. (bir arkdaşımdan aldım okumak için) bunu bitirirsem sırada 1 tane daha var.
okursun, okursun!
Sinan Akyüz mü? Bir iki kitabını okumuştum Sinan Akyüz'ün!
benim de elimde arkadaştan alınmış bir kitap var; hürrem sultan... onun peşinden de kütüphaneden aldığım kitap var.
durdukça durursun! bugün başla bence...Bende bi korku gerilim kitabi aldim Stephan king bir aydir elimi surmedim biran once baslasam hic fena olmaz eskiden cok okurdum hafta da bi kitap bitirirdim okudugum kitaplarin sayisini hatirlamiyorum nedense sonra kayboldu o aliskanlik(( yine baslamam lazim
hayır canım iç evlenmedim hiç nişanlanmadım hiç sözlenmedim...........................
Ben geldim, sen gittin , bu sefer de ben seni yakalayamadım
Başlığa uyuyorum ve forumda yeniyim.. :)
Herkese iyi haftalar... :)
evet cnm Sinan Akyüz- elimde olan iki tanesini hatırlamıyom adını. okumaya başlayınca yazarım.
heee Hürrem i geçen bir arkdaş bitirmiş onla konuştuk. çok entrikacıymış kitapda fenaymış. daha fenasını düşenmedim ben.
hayırlısı olsun canım,benım de bir akrabam 40 yaşında evlenmıştı... evet 4 hafta kalmış senin yıldönüme