30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

psikolojik yara oldu organlarım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

geçmiş geçti ama yaralarıda gecek inş. ruhumu onarıyom bir yandan da aşk çıksın istiyom
çivi çiviyi söker inanıyorum

Evet tatlım haklısın. En kötüsü geride kaldı. Ruhun da çok yakında kuşlar gibi hafifleyecek bak görürsün demedi deme..
Meleğimis Tuğçe'nin kartları öyle diyorsa , öyledir :KK16:

Merhaba kizlar. işlerin yoğunluğundan giremedim birkaç gün. Bu sürede aramıza yeni katılanlar, tatile çıkanlar ve sevgili adayları olmuş :-)
Yeni katılanlara hoşgeldin, diğerlerine de hayırlı olsun diyorum :-) Biz de ne tatil, ne sevgili, böyle gidiyoruz işte :-)

Selam tekrar.
Yemekden size sesleniyorum :KK56: kahvaltida etmedim cok acim cokkkk
Birde geldik oturdum sandalye islakmis islaniverdik bir guzel.
Mariam ins ask cikarda yazarim ask cikti diye
İpekcim ozletti. Kendini yahuuu
Yeni gelenler hosgeldiniz.
Ogleden sonra pek giremiyebilirim mudurcugumle calisacagiz paralar uzerine :KK16:
Sevgiler

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. işlerin yoğunluğundan giremedim birkaç gün. Bu sürede aramıza yeni katılanlar, tatile çıkanlar ve sevgili adayları olmuş :-)
Yeni katılanlara hoşgeldin, diğerlerine de hayırlı olsun diyorum :-) Biz de ne tatil, ne sevgili, böyle gidiyoruz işte :-)

Yalnız değilsin İpeknur.. Ben de sendenim, tatil yok, sevgili yok, aday yok..
Yoğun iş temposu, kitaplarım ve kız arkadaşlarımla takılıyorum :KK9:

Selam tekrar.
Yemekden size sesleniyorum :KK56: kahvaltida etmedim cok acim cokkkk
Birde geldik oturdum sandalye islakmis islaniverdik bir guzel.
Mariam ins ask cikarda yazarim ask cikti diye
İpekcim ozletti. Kendini yahuuu
Yeni gelenler hosgeldiniz.
Ogleden sonra pek giremiyebilirim mudurcugumle calisacagiz paralar uzerine :KK16:
Sevgiler

Afiyet olsun tatlım. İşinle ilgilen sen ( ne de olsa hayattaki tek dayanağımız o :KK9: )
Akşama görüşürüz :KK3:

[
Yalnız değilsin İpeknur.. Ben de sendenim, tatil yok, sevgili yok, aday yok..
Yoğun iş temposu, kitaplarım ve kız arkadaşlarımla takılıyorum :KK9:

Evet canım. Herhalde emekli olduktan sonra bulacagiz birilerini :-) Saka bir yana, iş bahane aslında benim asıl sorunum güvensizlik. Sütten bir kere ağzım fena halde yandı, yoğurdu bırak dondurmayı bile üfleyerek yiyecek haldeyim şu an

her nekadar baslıga uymasamda bende merhaba dıyım dıdım.. benımde coookk ama cook yapılcak ıslerım var..bırı el atsınnn yafsss :)

supergırl olmak ıstıorum
:KK53: :KK55:

[

Evet canım. Herhalde emekli olduktan sonra bulacagiz birilerini :-) Saka bir yana, iş bahane aslında benim asıl sorunum güvensizlik. Sütten bir kere ağzım fena halde yandı, yoğurdu bırak dondurmayı bile üfleyerek yiyecek haldeyim şu an

Zaten güven sorunu çözülmeden de, hiç bir şey olmuyor değil mi ?...
En güzeli bir düre yoğurt da, dondurma da yememek. Güven sorunu bizlerin kendi içimizde çözeceğimiz bir sorun çünkü.
Bu sorunu biz çözemezsek eğer ; karşımızdaki allam-i cihan da olsa mutsuz oluruz. :KK66:

selam ballar, (kaymaklarınızda en yakın zamanda sizi bulsun inş :KK16: )
müdür gelmedi çalışmaya görün bakın boşyere akşama mesai kaldırcak beni. :KK14::KK43:

bu arada bence bugün meleği beklmeyelim.
o gelmez bugün önümüzdeki hafta sonuna kadar dinlenir.
hafta sonu sevgili adayı ile gezdi yaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: artık kendine gelmesi vakit alırrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

Yokk kızz burdayım :)
Gelmezmiyim hiçç?
Yazdıklarınızı okuyordum. :KK16::KK55::KK9:
Hahaha ben cumartesiye kadar dinlensem iyi olurdu aslında. :KK24:

selam ballar, (kaymaklarınızda en yakın zamanda sizi bulsun inş :KK16: )
müdür gelmedi çalışmaya görün bakın boşyere akşama mesai kaldırcak beni. :KK14::KK43:

Mesai ücretini de verecekse eğer, kal tatlım.
Fazla mesai ücreti vermeden, emek sömürüsü yapamaz hiç kimse.
Baktın yan çiziyor, "artı değerime el koyuyorsunuz..." diye hatırlatıver lisan-ı münasiple :KK53:

Teşekkür ederim canımm kendi adıma. :KK16:

Mesai ücretini de verecekse eğer, kal tatlım.
Fazla mesai ücreti vermeden, emek sömürüsü yapamaz hiç kimse.
Baktın yan çiziyor, "artı değerime el koyuyorsunuz..." diye hatırlatıver lisan-ı münasiple :KK53:

yok balım mseai ücreti filan.
bişi desen olay olur ama burası öle bir yer :KK53:

iyi akşamlar tuğcemmm
hava kararcak 2 saat sonra :KK52::KK52::KK52:

Gene 1 de kalktım canım.:)
Aman ne rüyalar ne rüyalar.
Rüyamda bir erkek çocuk almışım kucağıma annesi vurulmuş.
Babası da yoktu sanırım.
Evlat edinicem ben götürüyorum izmire bu çocuğu diyordum.
Hayrolsun. :)
Bir de haldır huldur ata biniyordum. Dört nala :)

X