- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.001
Beni yak kendini yakk herşeyi yakk
Bir kıvılcım yeter hazırım bakk.
Aşk için ölmeli AŞK o zaman aşkk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni yak kendini yakk herşeyi yakk
Tugcemmm tabii sen aliskin gune aksamdan baslayi gece yarisina kadar oturmaya. Eee kolay degil dengen bozukdu.
Anlatsana kis ne is yapar kac yasinda tipi nasil? Anlatsan yahuuu. En guzel bu yorgunluk olsun kis yok yok vazgectik eb guzel yorgunlugun evlilik dugun ceyiz hazirligi yaperken olsun
Asli kisss koca bulunca onse size haber verir sonra kacarim ben tugce gibi sizi merakda birakmam. Hemen cepten yazarim tutmayin kaciyorum ben diye
Ayrica ben evlenirsem sizi cok strese sokarim o mu bumu soyle mi boyle mi diye merak etmeyin
Yok yok bu ask gelmeyecek mi yoksam yaaaaa ben umutsuluga dusuyorum hayir aday adayim bile yok
Aşka mı geldin kız
Tugcemmm tabii sen aliskin gune aksamdan baslayi gece yarisina kadar oturmaya. Eee kolay degil dengen bozukdu.
Anlatsana kis ne is yapar kac yasinda tipi nasil? Anlatsan yahuuu. En guzel bu yorgunluk olsun kis yok yok vazgectik eb guzel yorgunlugun evlilik dugun ceyiz hazirligi yaperken olsun
Asli kisss koca bulunca onse size haber verir sonra kacarim ben tugce gibi sizi merakda birakmam. Hemen cepten yazarim tutmayin kaciyorum ben diye
Ayrica ben evlenirsem sizi cok strese sokarim o mu bumu soyle mi boyle mi diye merak etmeyin
Yok yok bu ask gelmeyecek mi yoksam yaaaaa ben umutsuluga dusuyorum hayir aday adayim bile yok
Öyle oldu galibaaa...
Senin prens ne yapıyor?
Canımcım 32 yaşında.
Harita mühendisi. Kendi yerini açmış 3 ay önce.
Benden 1,5 saat uzakta yaşıyor ama iki haftasonudur geliyor işte.
Sende inancını kaybetme canım. Adaylarıda gözden kaçırma.
Önce beğenmesen bile konuştukça beğenebilirsin de.
prens oldugu içine dogdu galıba turkuaz anlamıstır
haber yok canım, ayagına platın takılmıştı kaza gecırmıstı, dünden beri haber yok malesef, eve gelmişti kendı ıstegıyle, sanırım hastaneye aldılar tekrar..
mesajını görünce dalış yaptım canım aday mı var
Gerçektenmi prensmi yoksa kız :) Bana malum olur bilirsin.
Geçmiş olsun canım.
İnşallah haber alırsın en kısa zamanda.
Hoşgeldin canım :)
Evet görüştüğüm biri var.
Beni mutlu ediyor. Akışına bıraktım herşeyi ve tanımak istiyorum.
Hoşgeldin canım :)
Evet görüştüğüm biri var.
Beni mutlu ediyor. Akışına bıraktım herşeyi ve tanımak istiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
ben çıkıyorum ınternetten. görüşürüz kızlar.
Gerçekten çok sevindim canım inşallah herşey çok güzel olur Çokda dogru bir karar almışsın
İnşallah canım.
Teşekkür ederim.
Sende iyisin demi?
Aminnnn amin am oooo ben yaptim oldu:) kis zaten olmusu otuzyedi ne bekliycem ben yaparim tickerimi:)Alemsin gercekten, canım yaa
Aslında ben de onlara içten içe özenmiyor değilim
Bir gün gerçekten yapacagmız günler olur inş, hem de sonsuza dek
Yok ya satarmiyim anacim ben hep burdayim olacagi yok ya:) olursa cigrinirim hepiciginize merak etmeyin:)Kızım sen gitmişsin kızın üstüne, ben lafımı söyleyip kaçmışım
Satmaz bizi o, gelir sevincini paylaşır, biz de onunla beraber seviniriz.
Asli bak patsy agladi senin yuzunden.
Yokmus kizin sevgilisi neyim olsa bizi satacak aninda
Asli kis gelde patsy teselli et.
Kizlar didismeyin var yok diye.
Tugce simdi gelir kartlari ile sizi aydinlatir
Tugceeeeeeee bir el At bacim konuyaaaaa
sesin cıkmıyor pek,sen nasılsın?
Canım ayda bir kez bizim reikiden kızlarla buluşup kahvaltı yapıyoruz, öğleden sonra da başka arkadaşlarımla buluştum, akşam üzeri teyzeme gittim,
sabah erkenden kalkıp eve geldim, reikiden bir arkadaşım geldi kahvaltıya, akşama kadar sürekli çay içip sohbet ettik, o şimdi gitti ben de hemen buraya baktım :)))
Bu hafta sonu çok tempolu geçti benim