- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
hadi kuzucuklarım iyi akşamlar
görüşmek üzere
kızlar bende koyucam fotomu ya kıskandım ama sadece sizin görmenizi nasıl sağlarım ki:)
marimangadela çok saol canım desteğin için gerçekten çok iyi geldi..evet millete ne dimi, güçlü olmalıyım söylerken detay vermiyorum zatende.işte bikaç kişiye söylemek beni zorlayacak öle hissediyorum.kızlar ne güzel bi grup olduk sanki ya...
tuğçecan saçlarını bende sevdim...bende esmerim...
Runa cnm.
Album yaparken herkes girsun ve arkadaslarim gorsun var
Arkadaslarim gorsun dersen sadece biz goruruz cnm.
Sen eve geldin mi kızz?
Yok cnm daha yeni ciktim. Yoldayim. Telden bakiyom :)))
Herkese günaydıııııııııınnnnn!
Hayırlı cumalar, dualarda unutulmamak dileğiyle...
Krizantem Aslı, hakkında hayırlısı olsun!
Canım O benden 5 yaş büyüktü. Ben 22 yaşındaydım, o 27 yaşındaydı. Yeni mezun olup gelmiştim. Ankara'da tanıştık.
Rus'tu o. Ailem hiç istemedi. Rus deyince de, aklınıza böyle saçma sapan bir tip gelmesin, 2 üniversite bitirmiş, doktoralı, kültürlü,
Rusya'nın en büyük şirketlerinden birisinin Türkiye genel müdürü.. O genç yaşta...
Ailem tanımak bile istemedi. Çok uğraştım , "anne onunla evlenmezsem ölürüm ben" dedim. Annem de ; "öl daha iyi, Rus'la evlendi diyeceğime, öldü derim hiç değilse" dedi.. Kaldı ki, benim modern bir ailem vardır. Hepsi de okumuş, işi gücü belli insanlardır.. Buna rağmen tepkileri bu oldu. Ben de eşyalarımı toplayıp çıktım evden, onun evine yerleştim. Ama ailemle böyle olmak çok üzüyordu beni..
3 yıl uğraştım kabul etsinler diye, etmediler. Ben de bir sabah ona söylemeden topladım eşyalarımı ve terkettim onu..
Benden nefret ediyor hala.. Hiç affetmeyecekmiş,öyle söylüyormuş 6 yıl sonra bile( Benden 2 yıl sonra birisi girmiş hayatına,
ama onunla da ayrılmışlar.. Şimdi onun da hayatında kise yok, benim de.. Bazen karşılaşıyoruz yolda.. Yüzüme bile bakmıyor((
Canım O benden 5 yaş büyüktü. Ben 22 yaşındaydım, o 27 yaşındaydı. Yeni mezun olup gelmiştim. Ankara'da tanıştık.
Rus'tu o. Ailem hiç istemedi. Rus deyince de, aklınıza böyle saçma sapan bir tip gelmesin, 2 üniversite bitirmiş, doktoralı, kültürlü,
Rusya'nın en büyük şirketlerinden birisinin Türkiye genel müdürü.. O genç yaşta...
Ailem tanımak bile istemedi. Çok uğraştım , "anne onunla evlenmezsem ölürüm ben" dedim. Annem de ; "öl daha iyi, Rus'la evlendi diyeceğime, öldü derim hiç değilse" dedi.. Kaldı ki, benim modern bir ailem vardır. Hepsi de okumuş, işi gücü belli insanlardır.. Buna rağmen tepkileri bu oldu. Ben de eşyalarımı toplayıp çıktım evden, onun evine yerleştim. Ama ailemle böyle olmak çok üzüyordu beni..
3 yıl uğraştım kabul etsinler diye, etmediler. Ben de bir sabah ona söylemeden topladım eşyalarımı ve terkettim onu..
Benden nefret ediyor hala.. Hiç affetmeyecekmiş,öyle söylüyormuş 6 yıl sonra bile( Benden 2 yıl sonra birisi girmiş hayatına,
ama onunla da ayrılmışlar.. Şimdi onun da hayatında kise yok, benim de.. Bazen karşılaşıyoruz yolda.. Yüzüme bile bakmıyor((
Ayy canım yaa, çok üzüldüm ben hıkayenıze...neden böyle önyargılı yaklaşır ki insanlar eğitimli modern diyorsun ama her zaman önyargıları silmeye yetmıyor demek...
iş durumu çok iyiymiş ve çok iyi karakterlidir kesin. ailene de yakın olurdun , yaşar giderdiniz bu büyükşehırde ne güzel. kimseye batmazdı bence... sevenler kavusurdu ne güzel..hala ailenın tepkisi aynı mı olurdu böyle bir şeyı yaşasan şu an...
aynı evde yaşamışsınız, o aşamada düğün yapsalardı ama kısmet degılmiş demek...benım ailem de moderndir ama namus vs. konusunda muhafazakardır... babamın agzını aradıgımda Türk ve müslüman damat olsun demişti. bilmiyorum yıne de umudum var. ben de onu cok seviyorum.
hayırlısı olsun hakkımızda canım. bakalım zaman bizlere ne gösterecek...
Annem geçen yıl ağladı yanıma gelip.. "Bu kadar sevdiğini tahmin etmemiştim. Yaşın çok küçüktü, gelip geçici bir şeydir diye düşündüm.Hakkını helal et."dedi.
Geçmiş olsun..
Senin umarım böyle olmaz canım.. Başta karşı çıkabilirler, bu çok normal ama, sen mücadele et. Kimseyi kırmadan sahip çık ilişkine.
Umarım çoook mutlu olursunuz tatlım :)
Şimdi daha bir burkuldu içim annen öyle diyince...
Teşekkürler güzel temennilerin için. Hakkımızda hayırlısı olsun canım, senin de her şey gönlünce olsun inş.
Siz nasıl tanıştınız, ne aşamadasınız canım ? Anlatsana
Kızlar ekledim birkaç fotoğraf, sadece arkadaşlarım görsün dedim.
Görebilen var mı ? Becerememiş olabilirim :S