30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İyi ne olsun balim bildigin gibi. Halsiz ve yorgunum bugun. Sabah erkenden disari ciktim isim var diye. Oglen geldim hala kendime gelemdim. Dun Aksam da gec saate kasar evimi topladim temizledim biraz. Evim in bir kismi kalkin gidelim diyordu digerleride yok kalalim turkuaz bizi farkeder diyordu Sonra gece 1 oldu uyumam. Usengeclik bende de var bugunlerde.

Son düzenleme:
Kizlar aranizda yuksek lisans yapan var mi? Tezli tezsiz? Birde gunduz mu yoksa aksam mi gitti iz. Maliyeti ne kadar oldu size ?
İs hayatinda size artilari oldu mu bide?
Bide araba kullanmayi bilenler ne kadar zamanda ogrendi? Kendi arabaniz ile mi yoksa kursada ders alarak mi ogrendi?

Maria bence sen hobi olarak sunu yap. Evde poset sar vucuduna. Spor yap. Terle kilo ver. Eskiden bir arkadasim usengecliginden bunu yapiyordu evde

evi toplamışsın ya, ne üşengeçliği...çalışıyorsun yoruluyorsun tabi, babana da hızmet ettin bir de.
bu akşam erken yatarsın o zaman canım.

evi toplamışsın ya, ne üşengeçliği...çalışıyorsun yoruluyorsun tabi, babana da hızmet ettin bir de.
bu akşam erken yatarsın o zaman canım.

Babis dun kendi evindeydi. Pzt randvu alcam tansiyonu dengesiz surekli. Saglik ocagina gitmis dun. Dr gorun demisler. Bakalim hipertansiyonu var bence. İns kotu bisi cikmaz.
Ama babam bende kalinca ev cok dagiliyor. Ben normalde pek dagitmmam. Cok toplama derism olmaz ama dun esyalar gidiyordu. Bugun hicbisi yapmadim evde yemek vs. Ama yarin tempolu bir gun beni bekliyor.

ben tezli yapıyorum, o yüzden fiyatı fazla degil canım.
araba bence ehlıyet kursu yetersiz. araban yoksa kendin ekstra bir hoca tutup ögrenebılırsın , 10 saat özel dersle. araban olsa bile işin tekniğini bence eğitimli birinden almakta fayda var,sana kendi arabanda da ders verebılıyorlar. saati 25-30 TL falan.

Bisiler var ya evde yerim de hazirlayan yok hahahahahah.
En onemliside yogurdum yok, yogurtsuz yemek yigemiyom olmadi mayalanmadi yaaaaa ilkdefa beceemedim

Bisiler var ya evde yerim de hazirlayan yok hahahahahah.
En onemliside yogurdum yok, yogurtsuz yemek yigemiyom olmadi mayalanmadi yaaaaa ilkdefa beceemedim

saat 19.30 olmuş canım,fazla da gecıktırme.
iyi sarmadıgın için maya tutmamıştır. ziyan etme sütü, kaynat peynir yap bence...

Sen gunduz mu gidiyon derslere. Devam zorunlulugu var mi bide?
Sormasi ayip olmasinda harci kac para?

Ya burda saatine 40-50 en az istiyorlar. Toplu bir odeme yaparsan herhalde 35 belki yaparlar.
Azcik biliyom kullanmayi ama tam olarak iyice kendimee guvencek kadar ogrenmek istiyom.
Ya arabam ilsa 1 ayda ogrenirim herhal ama araba hayal bana hc alacak durumum yok

Tugce kis nerdesin ?????? Sacini yaptin mi ? Resim gormek istiyom ben :)))

saat 19.30 olmuş canım,fazla da gecıktırme.
iyi sarmadıgın için maya tutmamıştır. ziyan etme sütü, kaynat peynir yap bence...

Kis asli sutumde hayat var bence oluyor galiba baktim simdi. Sen oyle diyince mayalaniyor galiba
Dua ettim az evvel olur ins diye :))))) valla bak uzuldum ya o kadar ugrastim ins olur
Bekliycem yasam belirtisi var.

Canım 150 TL civarı bır seydı. ama harclar kalktı ya su an, harc ödemezsın. bölümüne,hocalara baglı ders saatlerı, ama benım gündüz oluyor dersler. memur olsaydın faydası oluyor derece alıyorsun. özel sektörü bilmiyorum.
İstanbul pahalı malesef. kendi araban olsa daha cabuk ögrenırdın,ama orası İstanbul,bence kesınlıkle özel ders almalısın. ama araba almana yakın alırsın özel dersi.

Kis asli sutumde hayat var bence oluyor galiba baktim simdi. Sen oyle diyince mayalaniyor galiba
Dua ettim az evvel olur ins diye :))))) valla bak uzuldum ya o kadar ugrastim ins olur
Bekliycem yasam belirtisi var.

hadi bakalım emekler boşa gitmez inş.

turkuazcım ben daha 2 yıldır araba kullanıyorum, kendi arabamda öğrendim, ondan önce hiçbir denemem öle bi tecrübem olmamıştı.hatta diyordum ben yapamam die..sürücü kursuna giderken araba aldım, kurs 8 ders veriyordu pratik son 3 dersi kendi arabamda vermelerini istedim o kadar.o son 3 saat dersten sonra hocam dedi şimdi çık ankamalle git yokza hayatta çıkamazsın die..çıktım gittim korka korka..öle böle biraz biraz öğrendim, şimdi her yere gidiyorum.tabi arabamın otomatik olmaqsının da büyük etkisi var..valla ben öğrendiysem herkes öğrenir bence..azmet yaparsın...
ya şu kilo verme için bugün ilk defa acı çehre denemedim bakalım ne olucak merak ediyorum kızlar..66 yım bugünde yedim dolu şey vardı evde..üfff yani..ne zaman 60 ın altına düşücem ben, bu kafayla gidersem zor tabide..

hepinize merhaba,
üç rakamıyla başlayan yaşlarımız gönlümüzden geçeni hayırlı ile getirsin.

Ne kadar çok Ankaralı varmış:) buluşuruz belki br gün kızlar..ya 30 lu yaşlar bize güzel şeyler getirsin artık dimi bencede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…