- 4 Ekim 2012
- 386
- 85
-
- Konu Sahibi AngelHeart
DÜzleştirici makinan mı var canım?
Benim saçım baya uzun ve gür.
O yüzden kuaföre gidiyordum.
Ama çok yağmur olursa zaten saç baş kalmıyor.
keşke benim saçlarımda gür olsaydı..hem seyrek hem dökülüyor..takıntı yaptım bunu çok..kel kalacağım die..beni bundan kurtaracak bi olumlama var mı :))kuaföre sadece uçlarından aldırmak için gidiyorum..ne düzleştirici ne fön ne jöle..sadece topluyorum..çok isterdim farklı modeller vermek..kısmet..
Saçlarım gürdür ve sağlıklıdır diyebilirsin canım olumlama olarak.
Canım doktora gittinmi neden bu kadar çok dökülüyormuş?
hoşgeldin canım..geçmiş olsun..inş bunu da atlatırsın..
Çok geçmiş olsun Lale. Sıkıntını buraya yazdığın gibi , umarım güzel haberlerini de yazarsın ve hep birlikte seviniriz :)
Neyin var canım geçmiş olsun.
Kendini toparladığına ve hayata dört elle sarıldığına sevindim.
Bende hiç beceremem öyle şeyleri.
Allahtan çok yakınımda iki kuaförüm var.
[/QUOTE]Hep burdaydım aslında hoşbulduk,herşey çok güzel ve daha da güzel olacak..:) en güzel yaşlarımızdayız artık herşeyin oturduğu ve altın çağımızdayız..yaşasın 30 yaş ve yaşıtlarım..evet hobisi olanlar varsa onlarıda paylaşalım birbirimize özenir ilham kaynağı oluruz :)
iyi kötü yapıyorum işte, becerdıgımden degıl de:)
Günaydın canımm...
Havada kuaför havası var.
tünaydın:)
ben de saçımı düzleştireyim madem, senden eksik kalmayayım
[/QUOTE]Hep burdaydım aslında hoşbulduk,herşey çok güzel ve daha da güzel olacak..:) en güzel yaşlarımızdayız artık herşeyin oturduğu ve altın çağımızdayız..yaşasın 30 yaş ve yaşıtlarım..evet hobisi olanlar varsa onlarıda paylaşalım birbirimize özenir ilham kaynağı oluruz :)
Huuuuuuuuuuuuu kokos kizlar huuuuu
Yaptiniz mi saclarinizi. Hava yagmurlu ama solim sac bas kalmaz
Ama biz Ankara ve İzmir'deyiz canım
Bu aralar yeni hobim arabalari incelemek arastirmakilerde alabilirsem hobimi kullanmak olarak uygulamak istiyorum.
Bak bak nereye kadar yawwwww
kullanmayida bilmiyorum nasil uygulacaksam
İnş. alırsın bizi de arkaya atarsın artık canım
daha dışarı cıkmadıgımdan yapmadım saclarımı bu arada.