30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

DÜzleştirici makinan mı var canım?
Benim saçım baya uzun ve gür.
O yüzden kuaföre gidiyordum.
Ama çok yağmur olursa zaten saç baş kalmıyor.

keşke benim saçlarımda gür olsaydı..hem seyrek hem dökülüyor..takıntı yaptım bunu çok..kel kalacağım die..beni bundan kurtaracak bi olumlama var mı :))kuaföre sadece uçlarından aldırmak için gidiyorum..ne düzleştirici ne fön ne jöle..sadece topluyorum..çok isterdim farklı modeller vermek..kısmet..

Saçlarım gürdür ve sağlıklıdır diyebilirsin canım olumlama olarak.
Canım doktora gittinmi neden bu kadar çok dökülüyormuş?

Saçlarım gürdür ve sağlıklıdır diyebilirsin canım olumlama olarak.
Canım doktora gittinmi neden bu kadar çok dökülüyormuş?

gitmez miyim canım..gitmediğim doktor kalmadı..tahlillerde hiç bi problem yok..genetikmiş..ama çok sorun ediyorum..bi dönem hayata küsmüştüm..şimdi de ara ara hayattan kopup tekrar bağlanıyorum :))

Hep burdaydım aslında hoşbulduk,herşey çok güzel ve daha da güzel olacak..:) en güzel yaşlarımızdayız artık herşeyin oturduğu ve altın çağımızdayız..yaşasın 30 yaş ve yaşıtlarım..evet hobisi olanlar varsa onlarıda paylaşalım birbirimize özenir ilham kaynağı oluruz :)[/QUOTE]

hoşgeldin canım..geçmiş olsun..inş bunu da atlatırsın..

Çok geçmiş olsun Lale. Sıkıntını buraya yazdığın gibi , umarım güzel haberlerini de yazarsın ve hep birlikte seviniriz :)

Neyin var canım geçmiş olsun.
Kendini toparladığına ve hayata dört elle sarıldığına sevindim.

Çok çok teşekkür ederim herkese...
İnşallah iyi haberlerimi de yazıcam.

[/QUOTE]

Yaşasıınn 30' larrr...

Huuuuuuuuuuuuu kokos kizlar huuuuu
Yaptiniz mi saclarinizi. Hava yagmurlu ama solim sac bas kalmaz

[/QUOTE]

Bu aralar yeni hobim arabalari incelemek arastirmak ilerde alabilirsem hobimi kullanmak olarak uygulamak istiyorum.
Bak bak nereye kadar yawwwww
kullanmayida bilmiyorum nasil uygulacaksam

Bu aralar yeni hobim arabalari incelemek arastirmak ilerde alabilirsem hobimi kullanmak olarak uygulamak istiyorum.
kullanmayida bilmiyorum nasil uygulacaksam [/QUOTE]

İnş. alırsın bizi de arkaya atarsın artık canım
daha dışarı cıkmadıgımdan yapmadım saclarımı bu arada.

Ama biz Ankara ve İzmir'deyiz canım

kullanmayida bilmiyorum nasil uygulacaksam

daha dışarı cıkmadıgımdan yapmadım saclarımı bu arada.[/QUOTE]

Asli kis heryer yagmurlu degil mi kis. ama Olmasi gerek yahu
Bende evime gitmeye calisiyom disarda isim vardi erken ciktim evden.
Simit aldim kizlar kosun kosun gelin sicak simit cay kahvalti edelim menum zengin bugun ona gore
Araba alimde burdan cikil sizi izmir ankara seklinde toplRim. Sonra bir kroluk yapariz dimtis dim tissssss
Anladinizz..

Simit aldim kizlar kosun kosun gelin sicak simit cay kahvalti edelim menum zengin bugun ona gore
Araba alimde burdan cikil sizi izmir ankara seklinde toplRim. Sonra bir kroluk yapariz dimtis dim tissssss
Anladinizz..[/QUOTE]

alıntılarda sorun var bugün sitede,senın yazdıgını benımkı ,benım yazdıgımı senınkı gıbı göstermıs...
kahvaltı yaptım ama sıcak simit ve çaya hayır demem dogrusu, kokusu buraya kadar geldı hatta simitin

Günaydın kızlarrrr ;
Aranızda hiç fotoğrafla ilgilenen oldu mu hobi olarak ? Ben şu sıralar ciddi ciddi düşünüyorum ama,
herkes çok pahalı bir hobi olduğunu söylüyor.. 8 ay içerisinde 10 kg aldım, 60 kg oldum.. Evin yakınlarında
bir spor salonu bulup hem fitness hem de pilates yapsam diyorum bir taraftan da.. Bana öneriniz olur mu acaba?

Ankara karlı ama kar yağmıyor şu an.sadece ayaz var. buraya çok yağmur yağmıyor zaten. İstanbul gibi degıl canım.

daha dışarı cıkmadıgımdan yapmadım saclarımı bu arada.

Anladinizz..[/QUOTE]

Beni de alllllllll :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…