- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
-
- Konu Sahibi AngelHeart
Günaydın kızlarrrr ;
Aranızda hiç fotoğrafla ilgilenen oldu mu hobi olarak ? Ben şu sıralar ciddi ciddi düşünüyorum ama,
herkes çok pahalı bir hobi olduğunu söylüyor.. 8 ay içerisinde 10 kg aldım, 60 kg oldum.. Evin yakınlarında
bir spor salonu bulup hem fitness hem de pilates yapsam diyorum bir taraftan da.. Bana öneriniz olur mu acaba?
Huuuuuuuuuuuuu kokos kizlar huuuuu
Yaptiniz mi saclarinizi. Hava yagmurlu ama solim sac bas kalmaz
:) ben daha gitmedim kuaföre canım. evet yağmur başladı gene. :)
Günaydın kızlarrrr ;
Aranızda hiç fotoğrafla ilgilenen oldu mu hobi olarak ? Ben şu sıralar ciddi ciddi düşünüyorum ama,
herkes çok pahalı bir hobi olduğunu söylüyor.. 8 ay içerisinde 10 kg aldım, 60 kg oldum.. Evin yakınlarında
bir spor salonu bulup hem fitness hem de pilates yapsam diyorum bir taraftan da.. Bana öneriniz olur mu acaba?
Kızlar nazarınız değdi, burada da ince ince yağmur başladı
Maria cim allirim tabeeeke sen nerdesin onu soyle
Asli kis ankara nin ayazini bilirim bir kere yedim hala kendime gelemedim
Maria foto olayi zevkli ama evet pahali. Kurslari var ama once iyi bir makine alman gerekli Valla ark kocasi bunu hobi edinmis.
Abartmiyom. 8-10 bin filan para verdi makinay.
Ama cok guzel doganin cok guzel anlarini yakaliyorsun filan. En guzelide resim icin farkli yerlere gidiyorsun.
Maria fitness filan bilmem ben. Dogustan fitness li. Dogmusum sukur
burdada bir yağıyor bir açıyor anlamadım bende.
Ne yapıcağımı bilemedim ama gidicem sanırım.
ben de bilemedim ama daraldım, ben de cıkabılırım.
gel beraber gezelim, muradımız tez olur
hehehe :)
Keşke gelsem canımm...
Ayol ne yapacaksın Ankara'yı, ben geleyım İzmir'e,orada gezelım değil mi
İzmirde kordona götüreyim seni. :)
Denize karşı oturur birşeyler içer, salınırız sonra. :)
aaa ben de ankaradayım aslı85:) evet bugün yağmur vardı, bende sabah diyetisyenime gittim sonra kurs derken bu saatte yeni kahvaltı yapabildim..bu kontrolde kilo veremedim ama bir sonrakinde 65 hedefledik diyetisyenimle..yağmurluydu bugün neyse kar olmasın da yağmur olsun, kışın araba kullanamıyorum ben, kış lastiğim yokBugün böle bi hüzün çöktü banada, ben ne zaman mutlu olabilicem acaba die..pöfff
hava da kasvetli, ben de daraldım
bizim arabamız da yok canım
bende biriktire biriktire 2. el aldım sonunda, daha iyileri senin olsun canım..bende hava kötü uyku bastırdı,uyusammı biraz diyorum..bazen mutsuz olunca uyku süper bir kaçamk oluyor:) ama kızlar biz mutlu olucaz inşallah inanıyorum buna bazen umutsuzluğa düşsemde..
Maria cim allirim tabeeeke sen nerdesin onu soyle
Asli kis ankara nin ayazini bilirim bir kere yedim hala kendime gelemedim
Maria foto olayi zevkli ama evet pahali. Kurslari var ama once iyi bir makine alman gerekli Valla ark kocasi bunu hobi edinmis.
Abartmiyom. 8-10 bin filan para verdi makinay.
Ama cok guzel doganin cok guzel anlarini yakaliyorsun filan. En guzelide resim icin farkli yerlere gidiyorsun.
Maria fitness filan bilmem ben. Dogustan fitness li. Dogmusum sukur
yok canım malesef. profesyonel bir makıne gerek önce tabiki,o da 2000 TL den aşagı degıldır tahmınen.
pilates ben de yapmak ısterım ama kısmet olmuyor bir türlü. en faydalısı pilates bence. onu yap sen:)
Veremem şimdi o kadar para.. Pilates en iyisi sanırım. Hem sağlıklı, hem ucuz. :))