30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Runa cnk selam. Bende cok istiyorum ogrenmeyi ama ist trafigi cok fena cesaretimi kiriyor.
Araba da simdi degil ama kismet olursa 1 sene sonra filan istiyorum. Dedimki acaba yaza ders alip mi alsam araba yoksa araba alincami ders alsam. Sanirim arabayi alip ders almak en mantiklisi.
Ya en cok korktugum sey birine carpma duygusu beni geriyor. Direksiyonum kotuydu benim. Korkumdaa bundan.
Soylemesi ayip kaldirimda gidecek kadar kotu :KK9:

Karyatid arkadasim. İns bu 30 lu yaslar hayatimizda en guzel adimlari atip mutlulugun huzurun hayallerimizin hayirli sekilde gerceklestigi bir yil olur ins. Amin diyim hepimizin yerine.

selam kızlarrr:) artık aşık olalım ya, hayatı biriyle paylaşalım onu görünce yüzümüz gülsün..onun için hazırlanıp güzelleşelim...beraber çay içelim..ne çok özledim aşık olmayı ne çokk:)

selam kızlarrr:) artık aşık olalım ya, hayatı biriyle paylaşalım onu görünce yüzümüz gülsün..onun için hazırlanıp güzelleşelim...beraber çay içelim..ne çok özledim aşık olmayı ne çokk:)

Ben nişanlımdan ayrılalı nerdeyse 1 ay oldu.
Ama tam olarak duygu eksikliği olduğu için onun yönünden benimde aşk yaşayasım var tekrar.

Ben nişanlımdan ayrılalı nerdeyse 1 ay oldu.
Ama tam olarak duygu eksikliği olduğu için onun yönünden benimde aşk yaşayasım var tekrar.

Tugceeeeee merak ettim seni dunden beri nerdeydin yawwww :KK55:
Dedim sacina fon cektirddi ve kaptilar bu kizi :KK52:
Ben resim istediydim senden istiyorum haaaaaallllllaaaaaa:KK36:
Ask yasayalik hepimiz ama budefa hayirli bir insanla ins. Allah im dualarimizi kabul etsin ins.

Tugceeeeee merak ettim seni dunden beri nerdeydin yawwww :KK55:
Dedim sacina fon cektirddi ve kaptilar bu kizi :KK52:
Ben resim istediydim senden istiyorum haaaaaallllllaaaaaa:KK36:
Ask yasayalik hepimiz ama budefa hayirli bir insanla ins. Allah im dualarimizi kabul etsin ins.

yOK CANım dolanmaktan giremedim 2 gündür :)
Kafamı dağıtayım dedim.
Ne resmi istedin canım görmedim??
Evet canım hayırlısı olsun hepimiz hakkında.:KK16:

Lepiska saçlarımımı istedin canım :)
Ayy sağol canım eksik olmaa. :KK16:
Sen neler yaptınn?

Neler mi yaptim! Evde yemek vs iste gun bitti. Hava asiri sogukdu bugun. Usuttum feci galiba. Periyodik gunlerdeyim karnim agriyo yaklasik 5 saattir gecmedi hala. İlac ve sicak su torbasi seklinde uzandim bir yandan da esim bilir izliyorum.

Neler mi yaptim! Evde yemek vs iste gun bitti. Hava asiri sogukdu bugun. Usuttum feci galiba. Periyodik gunlerdeyim karnim agriyo yaklasik 5 saattir gecmedi hala. İlac ve sicak su torbasi seklinde uzandim bir yandan da esim bilir izliyorum.

Ayy geçmiş olsun canım.
Benimde kistlerimden dolayı aşırı ağrım olurdu ama doğum kontrol hapı verdi doktor şimdi daha rahat geçiriyorum o günleri şükür.
Sen ağrı kesici içtinmi canım?

Ayy geçmiş olsun canım.
Benimde kistlerimden dolayı aşırı ağrım olurdu ama doğum kontrol hapı verdi doktor şimdi daha rahat geçiriyorum o günleri şükür.
Sen ağrı kesici içtinmi canım?

İctim cnm icmezmiyim hİc. Benim bu gunlerim hep zor gecer kendimi bildim bileli.
Gecmiyor ole kolay kolay agrim.
Senin kistin hala var mi? Kactane kistin var ki senin? Sana da gecmis olsun cnm

İctim cnm icmezmiyim hİc. Benim bu gunlerim hep zor gecer kendimi bildim bileli.
Gecmiyor ole kolay kolay agrim.
Senin kistin hala var mi? Kactane kistin var ki senin? Sana da gecmis olsun cnm

Benimde ağrımı hiçbirşey geçiremezdi.
aNLIYORUm seni canım...
İnşallah geçer bir an önce biraz rahatlarsın.
Benim iki tane var canım.
En son 3 cm civarındalardı.
NiSAN ayında falan baktırırım tekrar.

X