- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
yok canım o gün evden çıkmadım, kendim için yapmaya da üşendim
Benimde ağrımı hiçbirşey geçiremezdi.
aNLIYORUm seni canım...
İnşallah geçer bir an önce biraz rahatlarsın.
Benim iki tane var canım.
En son 3 cm civarındalardı.
NiSAN ayında falan baktırırım tekrar.
Bugün yapsaydın canım yarına hazırlık :)
tuğçecan kırmızı yada bordo sürücem sanırım.eskiden öle çok oje sürmezdim, evde yığınla oje duruyordu,2-3 haftadır bi özendim çok hoşuma gidiyor kış nedeniyle koyu ojeler sürüyorum...)
Bende myom var ama doktor vermedi ilaç falan...Bendeki de ağrı yapıyor regl zamanı...
tuğçecan kırmızı yada bordo sürücem sanırım.eskiden öle çok oje sürmezdim, evde yığınla oje duruyordu,2-3 haftadır bi özendim çok hoşuma gidiyor kış nedeniyle koyu ojeler sürüyorum...)
Miyomların büyüme riski yok mu canım?
Çünkü doktor ilaç vermediyse riskli bir durum yoktur belkide.
Bana büyümesin diye baskılamak için verdi.
pazartesi süsü diyelim
Devlet hastanesinde ilgilenmediler bile, o yüzden en yakın zamanda özel bir doktora görünmek istiyorum. Kısırlığa bile neden olabiliyormuş. Evet büyüme, artma riski var malesef. Hele de bekarız, ihmale gelmez.
Saçlarını savura savura gidersin işe :)
Evet mutlaka özele git canım.
Ben iki tane özel doktora gitmiştim. İkiside doğum kontrol hapı içmelisin demişlerdi.
Bordo oje favorimdir. İkincisi kirmizi. Bende suan bordro surduk. Ama normalde surmuyorum namaz kilip surekli dua okudugum icin.
Ama en sevdigim sey oje surup saclarima masa yapmaktir
Evet mutlaka özele git canım.
Ben iki tane özel doktora gitmiştim. İkiside doğum kontrol hapı içmelisin demişlerdi.
İyi gecelerr süslü kızz. :)maşayı ben de beğeniyorum, bakımlı gösteriyor ve çok moda.
yatıyorum ben. yarın güzel bir güne uyanalım inş. işlerimiz yolunda gitsin.
herkese iyi geceler.
Tugcem cnm kartin icin tsk ediyorum. İns guzel degisimler olur hayatimda amin
Bu arada sogan kurunu uygula derim cnm. Kistlere helede kucuklere birebir. Dogum kontrol ilacini bazi doktorlar onermiyor cnm. Vucuda ekstra hirmon yuklendigi icin. O yuzden bence kuru uygula derim cnm.