30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bende myom var ama doktor vermedi ilaç falan...Bendeki de ağrı yapıyor regl zamanı...

tuğçecan kırmızı yada bordo sürücem sanırım.eskiden öle çok oje sürmezdim, evde yığınla oje duruyordu,2-3 haftadır bi özendim çok hoşuma gidiyor kış nedeniyle koyu ojeler sürüyorum...)

Miyomların büyüme riski yok mu canım?
Çünkü doktor ilaç vermediyse riskli bir durum yoktur belkide.
Bana büyümesin diye baskılamak için verdi.

Devlet hastanesinde ilgilenmediler bile, o yüzden en yakın zamanda özel bir doktora görünmek istiyorum. Kısırlığa bile neden olabiliyormuş. Evet büyüme, artma riski var malesef. Hele de bekarız, ihmale gelmez.

Devlet hastanesinde ilgilenmediler bile, o yüzden en yakın zamanda özel bir doktora görünmek istiyorum. Kısırlığa bile neden olabiliyormuş. Evet büyüme, artma riski var malesef. Hele de bekarız, ihmale gelmez.

Evet mutlaka özele git canım.
Ben iki tane özel doktora gitmiştim. İkiside doğum kontrol hapı içmelisin demişlerdi.

Bordo oje favorimdir. İkincisi kirmizi. Bende suan bordro surduk. Ama normalde surmuyorum namaz kilip surekli dua okudugum icin.
Ama en sevdigim sey oje surup saclarima masa yapmaktir

Bordo oje favorimdir. İkincisi kirmizi. Bende suan bordro surduk. Ama normalde surmuyorum namaz kilip surekli dua okudugum icin.
Ama en sevdigim sey oje surup saclarima masa yapmaktir

maşayı ben de beğeniyorum, bakımlı gösteriyor ve çok moda.

yatıyorum ben. yarın güzel bir güne uyanalım inş. işlerimiz yolunda gitsin.

herkese iyi geceler.

Evet mutlaka özele git canım.
Ben iki tane özel doktora gitmiştim. İkiside doğum kontrol hapı içmelisin demişlerdi.

Tugcem cnm kartin icin tsk ediyorum. İns guzel degisimler olur hayatimda amin
Bu arada sogan kurunu uygula derim cnm. Kistlere helede kucuklere birebir. Dogum kontrol ilacini bazi doktorlar onermiyor cnm. Vucuda ekstra hirmon yuklendigi icin. O yuzden bence kuru uygula derim cnm.

Evet canım belkide denemeyelim dediğin gibi.
Sadece midemi bulandırıyor diye bir kez yapmış ve zar zor içmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…