30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Akciğerlerle ilgili olarak bildiklerim şunlar canım.. Akciğer hayatı içimize aldığımız,nefes aldığımız organımız. Ve hissettiğimiz her şeyden etkilenir..Korktuğumuzda nefesimizi tutarız, üzüldüğümüzde tam o bölgede ağır bir sıkışma,yanma hissederiz ve daha sığ nefesler alıp veririz, öfkelendiğimizde sığ ama sık nefesler alıp veririz.. Ve ağırlıklı olarak barındırdığımız duygular; zamanla nefes alış tarzımızı da etkiler.
Bu da, o bölgede blokajlar yaratır, uzun vadede bu blokajlar bize hastalık olarak geri döner. Sevgilinin babası; bu zamana kadar fazlasıyla üzülmüş, öfkelenmiş,yaşadığı bazı şeyleri kabullenememiş ve bu duyguları da hayatı içerisinde doğru ifade edememiş olabilir.
O duyguları doğru ifade edemeyip , büyük bir kısmını da içinde tuttuğu için hastalığı hayatına davet etmiştir belki.. Bu elbette, kendisi daha iyi bilir... Olumlamalara gelince ; yaşadıklarını kabullenmek, onda blokaj yaratan duygularını özgürce ifade edip geride bırakmak,
ve geçmişte her ne olduysa -demek ki böyle olması gerekiyordu- deyip geride bırakmak biraz rahatlatabilir... Ama bunlar -mış gibi- değil , içselleştirerek ve gerçekten öyle hissederek yapılması gereken şeyler..

Bir de, transformal nefes terapisini şiddetle tavsiye ederim. Eğer hastalık son aşamada değilse , nefes terapileriyle bu hastalığı yenen
insanlar gördüm..

Profilimde profil fotomun altında web sitesine tıklayınca açılıyor. Adres vermek yasak canım

Bloguna baktım canım gerçekten çok güzel yazıların var.
Ben de blog yazmak istiyorum ama hani günlük yazmaya karar verirsin de yazmaya başlayınca bişey bulamayıp bırakırsin, onun gibi her seferinde bırakıyorum. Ama seninki gerçekten çok güzel.

Ne kadar güzel yazmışsın Tuğçe, hislerime tercüman olmuşsun.

Halam da hep der: "Nikah ve ölümün saati şaşmazmış!" Bir de "doğum" için derler bunu.

Allah herkesin hakkında hayırllısını versin.
Allah ne yazdıysa o olur.
Nikah tarihiyle, ölüm tarihi şaşmazmış..

Çok sağol canım... Son aşamada olmadığını biliyorum deneyelim bakalım bunu da.
Belki bir mucizede bizden gelir

öyle düşünme, bazı şeyler kader kısmet! ben 13 senedir bilfiil çalışıyorum ama benim de hayatımda kimse yok! son 10 senedir de kimse olmadı.

Çok teşekkür ederim böyle beğeniler geldikçe onure oluyorum bi nevi
Ben elime kalem almazdım okul hayatım boyunca...
Ta ki an geldi çok büyük bir kazık yedim sağolsun ex'ten sonra döktürmeye başladım işte
Bloga başlamadan sana tavsiyem önce bi deftere yaz içindekileri,anlamsız olsa bile yaz

Tamam canım, akşam eve gidince seninle uzun uzun kendi yolculuğumda öğrendiklerimi paylaşacağım.
Kitap da önerebilirim elbette..

kızlar dün erken yatmıştım..koyu sohbetlere girilmiş..muhabbetimiz hep daim olsun..mutluluklar bizimle olsun :))

Tesekkur ederim canım ama benim sorunum da burada zaten.
Karşıma kim çıkarsa çıksın aklıma yaşadıklarım geliyor. Bu yüzden hem kendimi hem karşımdaki insanı üzüyorum.

Ama baya uzun zaman da olmuş canım.
Bu konuyla ilgili psikolojik yardım almayı denedin mi?

Sen seni yoran değil destekleyen, ruhunda delikler açan değil tamamlayan bir erkeği hak ediyorsun Tuğçeciğim.
Nedense içimden bir ses , seni aramaya devam edecek, pişman olacak bir süre sonra diyor. Ama onun değil, senin ne istediğin
önemli. Çok güçlü ve sağlam bir duruşun var. Gerçekten takdir ediyorum seni.[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için.
Pişman olmam ben demişti bana görüştüğümüzde.
Ama o hiç belli olmaz. Hayatta büyük konuşmamak lazım.
Canım ben istemiyorum artık. Ben ona defalarca şans verdim ama o mücadele etmeden pes etmeyi seçti.
O nedenle ben yoluma devam etmek istiyorum artık onsuz.

R,Şanal= Kuantum Düşünce Tekniğiyle işe başlıyabilirsin canım.

Bugün misafirler vardı şimdi bakabildim yazdıklarınıza kızlar.
Akşam gelenler olur belki.
Neler yapıyorsunuz?
Ben yayıldım oturuyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…