- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
- Konu Sahibi AngelHeart
kk da idim ama başka yerlere dalmışım. miskinlik var yorgunluk var tembellik var soğuk var daha sayayım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel konu olmuş...
Az biraz okudum...
Allahım hepimizin yolunu açık etsin inşallah...
33 yaşımdayım,bekarım,iyi bir işim,ailem,en yakın arkadaşım ve çevrem var.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
.................................................................................................
30 benim dönüm noktamdır.
Boşanıp sil baştan bir hayata adım atmak,maddi manevi zorluklarla mücadele etmek,yepyeni bir ortamda kendimi ispatlamak vs.
30 zordu,çok zordu benim için...
...................................................................................................
Şimdilerde bir çok problemimi aştım çok şükür. Sadece sağlıkla sınanmamıştım bu sene kaderde bu da varmış.
Bir tedavi sürecim var,iyileşmeyi umuyorum...
(şu sıkıntımı da ilk defa buraya yazmak nasip oldu ya ne diyeyim...)
Güzel konu olmuş...
Az biraz okudum...
.................................................................................................
Boşanıp sil baştan bir hayata adım atmak,maddi manevi zorluklarla mücadele etmek,yepyeni bir ortamda kendimi ispatlamak vs.
...................................................................................................
Şimdilerde bir çok problemimi aştım çok şükür. Sadece sağlıkla sınanmamıştım bu sene kaderde bu da varmış.
Güzel konu olmuş...
Az biraz okudum...
Kızlar merhaba bu süper bir topiz olmuş:) burdan süper arkadaşlıklar çıkar eminim..bende sözlümden ayrıldım kendim istedim kendim bitirdim o çok istiyordu.çokta iyi biriydi aşık değildim ben konularıma bakarsanız..aşık olmadan evlenmekte çok ağır geldi.30 yaşındayken sözlünden ayrılmak zor bi karar üstelik aşık olmama dışında hiçbir sebep yokken..ailesi kendi mükemmeldi ama olmadı işte..
neyse onun dışında süper bir işim var, kariyerim,arabam var, arkadaşlarım var...süper bir aileye sahibim..dış görüntümdende gayet memnunum:9 güzewl bir bayanım..biraz kilo sorunum vardı..66 kiloyum 1.63 boy ama diyetisyene başladım, fena sayılmam ama incecik olucam kararlıyım..hayatımda herşey çok güzel tek eksik herhangi biriyle değil gerçekten aşk duyduğum biriyle evlenmek..bunu bulurmuyum bilmiyorum ama düğünümü düşünürken acabalarla huzursuz olmak yerine kalp çarpıntıları bekliyorum artık...öpüyorum sizi..
kk da idim ama başka yerlere dalmışım. miskinlik var yorgunluk var tembellik var soğuk var daha sayayım mı
Güzel konu olmuş...
Az biraz okudum...
Kızlar merhaba bu süper bir topiz olmuş:) burdan süper arkadaşlıklar çıkar eminim..bende sözlümden ayrıldım kendim istedim kendim bitirdim o çok istiyordu.çokta iyi biriydi aşık değildim ben konularıma bakarsanız..aşık olmadan evlenmekte çok ağır geldi.30 yaşındayken sözlünden ayrılmak zor bi karar üstelik aşık olmama dışında hiçbir sebep yokken..ailesi kendi mükemmeldi ama olmadı işte..
neyse onun dışında süper bir işim var, kariyerim,arabam var, arkadaşlarım var...süper bir aileye sahibim..dış görüntümdende gayet memnunum:9 güzewl bir bayanım..biraz kilo sorunum vardı..66 kiloyum 1.63 boy ama diyetisyene başladım, fena sayılmam ama incecik olucam kararlıyım..hayatımda herşey çok güzel tek eksik herhangi biriyle değil gerçekten aşk duyduğum biriyle evlenmek..bunu bulurmuyum bilmiyorum ama düğünümü düşünürken acabalarla huzursuz olmak yerine kalp çarpıntıları bekliyorum artık...öpüyorum sizi..
hakkında hayırlısı olsun canım. aşksız bir evliliği ben de düşünemem açıkçası. ama tek başına aşk da yetmıyor , hepsi bir arada bulunmuyor, bulanlar varsa da beni bulmuyor
aNLADım canım. baya varmış bişeyler :)
Yarın iş var mı?
Dediğin gibi canım hepsi bir bütün olmalı.
Beni bulmuyor deme canım elbet bulucaktır seni zamanı gelince.
yok canım, güzel bir uyku cekecegim :)
Ohh yarın öğlene kadar uyursun canım.
Çıkıcakmısın bir yerlere? Planın var mı?
karar veremedim,belki bir arkadasımla görüsürüm,,belki kendi başıma takılırım alışveriş falan. indirimler başlamış. sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor.
Bende alışmaya çalışıyorum yeni durumuma.
Ama iyiyim şükür.
Bende yarın bir arkadaşla görüşeyim diyorum.
Gerçi çok yağmur var. Yarında öyle olucakmış.
Kuaföre gidip saçımı yaptırmak istiyordum aslında ama yağmur olunca fön mön kalmıyo hemen kabarıyor saç. :)
Evet indirimler başladı. Bir göz atmak lazım canım.
bugün zamanım azdı akşam, o yüzden çok bakamadım ama yarın ayrıntılı bakmak gerek, çok çeşit var ve fiyatlar da uygun çünkü
ben düzleştirici kullanıyorum.
burada yagmur yok,kar yagmıyor artık ama kuru ayaz var.
DÜzleştirici makinan mı var canım?
Benim saçım baya uzun ve gür.
O yüzden kuaföre gidiyordum.
Ama çok yağmur olursa zaten saç baş kalmıyor.
benım sacım az malesef. senın ne güzelmiş. kadını gösteren saçıdır bıraz da. genetık genelde.
evet sac düzleştiricisi.ama kuaför kadar iyi olmuyor,yani ben yapamıyorum en azından.