Anti-Aging 30 yaş üstü yüz bakımı (yardım)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bir çok markanın aldı yazılmış konuda , sorun olacağını sanmam . Yine de eğer burdan yazmak istemezseniz özelden kullandıklarınızın isimlerini yazar mısınız ?

Dis teli taktirdigim icin her ay kontrolde gorusuyorum ortodontistle.
Ilk gittigimde sormustum disin duzeldiginde duzelmez cenen ilgisi yok demisti.ama bu hafta gidince bir daha sorayim.

Benim bir yakınım da haftada bir duştan sonra maskesini yapar 20 dk bekler , kuruduktan sonra maskeyi yukar , nemlendirici sürer sonra uyur . Cildi ışıl ışıl ve pürüzsüz maşallah :)

Cildi nemlendirmek,bol su,iyi beslenmek,düzenli uyumak,sigara kullanmamak,güneş kremi.Bence şifre bu.Keşke gençliğime geri dönebilen dönebilsem bunları yapardım.

Benim bir yakınım da haftada bir duştan sonra maskesini yapar 20 dk bekler , kuruduktan sonra maskeyi yukar , nemlendirici sürer sonra uyur . Cildi ışıl ışıl ve pürüzsüz maşallah :)
O ne maskesi kullaniyor...

Ya ben bir maskeye bile karar veremiyorum.
Kil maskesi alacagim dedim alti ustu kil.
Her markanin ayri ayri kil maskesi hepsine yapilan ayri yorumlar...

Ben kremmis markaymış oymus buymus uğrasacağına düzgün bir nemlendirici + güneş kremi + spor +iyi beslenme +vakti geldiğinde yapılacak ufak tefek botoks gibi işlemlerin daha çok işe yarayacağına inanan biriyim. 500 liralık kremin mucize yaratacağına asla inanmam ve göz kremleri de çoğunluk göz altında minik yağ bezesi yapıyor.

36 yaşındayım . Yüz temizleme jeli dışında hiç bir şey kullanmadım . Saçımda bir iki tel beyaz dışında , yaşlanma psikolojisine henüz girmedim. Ben farkında değilim ama bilmeyenler hep şok geçirir hiç göstermiyorsun diye . Belkide cildimle çok oynamadığım içindir . Serum falan ben karşıyım . İlla birşey yapılacaksa kendimizin yapacağı doğal ürünler ballı karışım falan yaparım belki rahatsızlık hissedersem ilerde .

Merhaba ben 31 yaşında bu kadar panik olmana gerek tok diyorum öncelikle çok pahalı olmayan ürünlerle cilsini desteklemen yeter temiz bir cilt çok çnemli aşırı makyaj yapmadan artı sigara içmiyorsan yaşıtlarından küçük görünmem mümkün Ben 38 yaşında olup etraftan aldığım tepkiler üzerine hiç yaşımı göstermiyormuşum ne kullandım dersen aman aman bi kozmetik merakım yok çok pahalı olmayan DDF ya da Avene falan temizlik ürünleri peeling nemledirici ve tonik kullan göz çevresi yağlı olmamalı ama nemlede beslenmeli cildin için şimdiden anti aging başlarsan kırklı yaşlarda cilt daha genç görünmez bu anti aging ürünler 45 ve üzeri olmalı şimdiden cildini yorma derim birde işin sırrı içeriden beslemek cildi sağlıklı beslenme bol su ve az stres derin

Kırışık varsa botoks, cildim gözenek ve yağ için 20 gündür eczaneden 2 krem karışımı kullaniyokul akneylse ve expigment memnunum, nemlendirici de kullanmıyorum, bide güneş kremi başka yok.

Yağlı ve sivilceye müsait hassas cildim var. Çoğu ürün bana yaramıyor. Cildimin en büyük düşmanı ise gülsuyu. En güzelini,en safını kullandım zamanında, beni mahvetti. Gülsuyu şüphenilmeyecek kadar masum bir ürün değil, buraya bırakayım bunu.

Yüzüme iyi gelen birkaç marka temizleyici var, onları dönüşümlü kullanıyorum. Sebamed, Olay, Dermokil, La roche posay. Elimden geldiğince bezle peeling yaparım. Mesela kil içeren, partiküllü bir ürün var (Dermokil) , onunla yüzümü bir yüz bezi yardımıyla hafif ovarım bazen. Gittiğim bütün cilt bakım uzmanları peeling yap dedi. :)

Alkol ve antibiyotik içeren bir tonik yaptı eczacım sivilceyi önleyelim, var olanı geçirelim diye. 1 haftadır kullanıyorum. Mucize gibi tonik valla, cildim pürüzsüzleşmeye başladı, pamuk oldu adeta. Alkol her cilde gitmez, benimkine gitti.

Bir de nemlendirici kullanıyorum. Parfümlü nemlendirici asla sürmem. Olabildiğince saf olacak. Bepanthol ve cetaphil kullanıyorum ben.

Maske kullanmıyorum. Ev yapımı bir şeyler de kullanmam. Neyin ne yapacağı belli olmuyor bende. Mümkün olduğunca basit tutuyorum cilt bakımını.

Hiç krem kullanmıyorum evde uyguladığım kurler var onlarla yüzüm pürüzsüz hiç yasimi gostermiyorum daha genç duruyorum

Ilk elma sirkesi sürüyorum gece yatarken gündüz de patates yuvarlak kesip yüzüme sürüyorum sonra bu yuvarlaklari rendeliyorum suyunu sıkıp yüze sürüp 20 dk bekliyorum bunları dene bir hafta bile sonuç gösteriyor

Kizlar bu ise merakim var evet ama yapmadigim ve bilmedigim icin basligi actim.yani yarin butun kimyasallari alip hepsini surecek degilim
Genellikle evdeki yaglarla halletmeye calksiyorum bu tur isleri disaridan aldiklarimdada alkol paraben aluminyum olmamasina dikkat ediyorum mumkun oldugunca.

Daha onemli derdim SAÇLARIM.
Neredeyse 15 senedir rofle veya sari boya.
Ve INCE -YAGLI...
bu sabah dus alirsam yarin mumkun dgil kullanamiyorum.e ozmnda her gun yikayincada yipraniyor.
Marketlerde satilanlardan sonra son 3,4 senedir bitkiselleri denedim degisen bir sey olmadi.
3 aydir thalia kullandim...kotu degil ama 1 aydir asiri dokuluyor.
Mevsimsel de olabilir sampuana alismista olabilir ...
Var mi buldugunuz sampuanlar...

İ

Ben 25 yaşından beri göz çevresi kremi kullanıyorum çeşitli ve uygun fiyatlı markaların faydasını gördüğümü düşünüyorum çünkü nemsizlik ve kuru kalması Kırışıkları artırıyor yaşın yanında

Sigara icmiyorum gunde 2lt su iciyorum.Onun dısında cok duzenli kullanmadım kullandigimda iyi geldigini gördüm argan yagi.

Ben botox yaptırıp da eskisinden daha güzel olan kimse görmedim.Keşke kırışık kırışık kalsalar öyle. Daha iyi.

bu konuyu ben de araştırıyorum. organik avokado, hindistan cevizi v kuşburnu yağı temin etmeyi düşünüyorum. keşke iherb.com Türkiyede çalışsaydı.

Merhabalar ,

Ben cilt sağlığı için su içmenin ve dengeli beslenmenin , düzenli uyumanın çok faydalı OLdupunu düşünüyorum.
Öncelikle günde 10 bardak su , 8 saat uyku. Bir de sigara olmamalı stresten de uzak durmalı.

Onun dışında spor çok önemli ama ona Aralık Ay'ından sonra başlayacağım.

Sabah soğuk su ile körükle Yüzümü yıkarım. Güneş kremimi sürerim yaz kış fark etmez.
Gece uyumadan önce tekrardan aynı köpükle ve soğuk suyla Yüzümü yıkarım Nemlendirici sürerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…