- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Bir çok markanın aldı yazılmış konuda , sorun olacağını sanmam . Yine de eğer burdan yazmak istemezseniz özelden kullandıklarınızın isimlerini yazar mısınız ?Ben yıllardır hafta bir kaç kere pişik kremi sürüyorum yüzün tamamına gece yatarken :)birde bambaşka bir sağlık problemi için kullanılan bir krem var içerisinde o pahalı kremlerin içinde bulunan vitaminden var göz çevresine hafta da bir kere onu sürüyorum fazlası zararlı :) 35yaşındayım ancak her hangi bir çizgi vs Yok göz çevresinde :) birde marka vermekten çekindiğim c vitamini diyeyim c vitamini serumu bir kaç damla :)
Dis teli taktirdigim icin her ay kontrolde gorusuyorum ortodontistle.Dolgunun etkisi 1 yıl sürüyor. Bu süre bittiği zaman aynı eski haline geri dönüyorsun
Yani ciltte extra bir deforme oluşmuyor çok arkadaşım yaptırdı bunu ordan biliyorum
Çene asimetrisi için hiç ortodontistle görüştünmü?
Yanı bu durum seni çok geriyorsa ortodontist sana daha kalıcı bir çözüm bulabilir diye düşünüyorum.
Benim bir yakınım da haftada bir duştan sonra maskesini yapar 20 dk bekler , kuruduktan sonra maskeyi yukar , nemlendirici sürer sonra uyur . Cildi ışıl ışıl ve pürüzsüz maşallah :)Bu yazdıklarınızı zamanında uygulamıştım. Böyle süreklilik olarak değildi fakat yumurta beyazının etkisini anlatamam siyah noktaları mı çıkartmadı dersiniz yüze mi canlılık vermedi.. ve bal elimden gelse yüzümde kurusun akmasın dedim yıkamak istemiyordum. Yüzü çok pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor bunlar. Hatırlattığınız çok iyi oldu sonsuz teşekkürler ben tekrardan başlayayım.
Cildi nemlendirmek,bol su,iyi beslenmek,düzenli uyumak,sigara kullanmamak,güneş kremi.Bence şifre bu.Keşke gençliğime geri dönebilen dönebilsem bunları yapardım.Herkese merhaba.
Yaş 31 korkular artti yaşlanmaya karşı.
Yuzumde sivilce iz yok asiri yagli veya kuru da degil,simdilik şu şansli ciltlerdenmiş gibi duruyor.
Ama doganin kanunu,karsi koyamayacagiz.
Bugune kadar asiri krem makyaj malzemesi vs kullanmaktan kacindim.
Nemlendirici,tonik kullandim bazen hindistan cevizi yagi.
Eksikligimi anladim bu sene gunes kremi de kullaniyorum.
Gelelim korkularima.
Göz cevrem...degisiklik basladikca bir daha duzeltme sansim kalmayacak gibi geliyor ki boyledir sanirim...
Bir ara arastirdim bir suru para doksen de genetik bu is kremler cok da ise yaramiyor belki hindistan cevizi yagi daha temizdir diye de dusundum.
Ama dedim ya korkuyorum.
Sizlerden gorus istiyorum.
1) nemlendirici ile goz cevresi kremleri farki nedir
2)gunduz kremi gece kremi nedir gerekli midir?
3)goz cevresini anti aging serumlarla korumak mumkun mudur,sizde veya cevrenizde ornekleri var midir?
4)kiehls,dr murad bu konuda iyi midir yoksa sacece isimleri mi var
5)sizce kremler serumlar abartmasam mi ya da gec kaldin bir an once şuradan basla mi dersiniz?
6)sizin bu konuda bu derece para somuren sektorun disinda farkli fikirleriniz var mi?
7)benim durumumda kullanmaya basladiginiz ve iyi ki basladim yuzum toparlandi dediginiz bir urun var mi?
Bahsettigim konulari cidden anlayamiyorum hatta goz ve nemlendirici krem farkini bile.
Umarim fikirlerinizi benden esirgemezsiniz.
O ne maskesi kullaniyor...Benim bir yakınım da haftada bir duştan sonra maskesini yapar 20 dk bekler , kuruduktan sonra maskeyi yukar , nemlendirici sürer sonra uyur . Cildi ışıl ışıl ve pürüzsüz maşallah :)
Evde uyguladiklarin nelerHiç krem kullanmıyorum evde uyguladığım kurler var onlarla yüzüm pürüzsüz hiç yasimi gostermiyorum daha genç duruyorum
İHerkese merhaba.
Yuzumde sivilce iz yok asiri yagli veya kuru da degil,simdilik şu şansli ciltlerdenmiş gibi duruyor.
Gelelim korkularima.
Göz cevrem...degisiklik basladikca bir daha duzeltme sansim kalmayacak gibi geliyor ki boyledir sanirim...
Bir ara arastirdim bir suru para doksen de genetik bu is kremler cok da ise yaramiyor belki hindistan cevizi yagi daha temizdir diye de dusundum.
Ama dedim ya korkuyorum.
3)goz cevresini anti aging serumlarla korumak mumkun mudur,sizde veya cevrenizde ornekleri var midir?
5)sizce kremler serumlar abartmasam mi ya da gec kaldin bir an once şuradan basla mi dersiniz?
6)sizin bu konuda bu derece para somuren sektorun disinda farkli fikirleriniz var mi?
7)benim durumumda kullanmaya basladiginiz ve iyi ki basladim yuzum toparlandi dediginiz bir urun var mi?
Bahsettigim konulari cidden anlayamiyorum hatta goz ve nemlendirici krem farkini bile.
Herkese merhaba.
Gelelim korkularima.
Ama dedim ya korkuyorum.
Herkese merhaba. 34 yasindayim. Goz cevresi icin en guzel yontem kesinlikle botox. Bu sayede gelecege de yatirim yapiyorsunuz. Yani olusacak kirisikliklarinda buyuk olcude onune geciyor. Kesinlikle oneririm. Kremlere verilecrk bi ton para yerine botox yaptirmak daha mantikli geliyor bana. Bunun disinda nivea nin c vitaminli goz alti kremini ve nemlendiricisini kullaniyorum. Bunlarin disinda beslenme cok onemli. Kesinlikle rafine sekeri hayatinizdan cikarin. Bol su, bol yesil sebze,az kirmizi et bol balik,sifir sigara ve alkol. Ve ben hergun corek otu yagi kapsulu iciyorum sac ve cilt kalitemin arttigini hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?