Anti-Aging 30 yaş üstü yüz bakımı (yardım)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Herkese merhaba. 34 yasindayim. Goz cevresi icin en guzel yontem kesinlikle botox. Bu sayede gelecege de yatirim yapiyorsunuz. Yani olusacak kirisikliklarinda buyuk olcude onune geciyor. Kesinlikle oneririm. Kremlere verilecrk bi ton para yerine botox yaptirmak daha mantikli geliyor bana. Bunun disinda nivea nin c vitaminli goz alti kremini ve nemlendiricisini kullaniyorum. Bunlarin disinda beslenme cok onemli. Kesinlikle rafine sekeri hayatinizdan cikarin. Bol su, bol yesil sebze,az kirmizi et bol balik,sifir sigara ve alkol. Ve ben hergun corek otu yagi kapsulu iciyorum sac ve cilt kalitemin arttigini hissediyorum.

Buldum canim
Revitalizing Supreme+
Global Anti-Aging Cell Powder Eye Gelee sitesinden kopyaladim . Ben bunu kullaniyorum fena deil ,ama simdi bak hic iyi olmadi bu konu cunku advance night repair in gozaltisini kullanmistim ondan memnun kalmamistim ben bundan evel ,o yenilenmis :) yeni yaziyor sitesinde acaba nasildir.
Gelde alma:halay::halay:

Ben bu markayi gercekten seviyorum bana iyi geldi aknelenme ne bileyim yaglandirma birsey yapmadı
Sabah uyaninca cildim yagli yagli olmuyor burnum
Ama mesela bazi geceler sadece yüzümü yikiyorum
Uyuyorum serumu ve kremi surmuyorum
Sabah yüzüm yağ.
Esim uyandi hatta git yuzunu yika dedi bende neden be dedim e parliyo dedi. Pislik:KK11:
Aman bunlara da laf lazim zaten:KK11:
Bence 25ten sonra gozaltina 30dan sonra da serumlara baslamak lazim:işsiz:
Gerci başlasak ta baslamasakta genetik isi bu biraz
40imda botox yaptircam eger kırışırsam :işsiz:

Sac konusundada fikir verebilirim bu islere cok erken yasta basladim ben bakalim 35te nasil.olcak cildim. :halay:

Bahsettigin yaglari bilmiyorum hindistan cevizi vs
Ama genel olarak hakiki argan yaginin cilt ve sac uzerinde olumlu etkileri oldugunu duygum
Ben argan yagini saclarima kullaniyorun
Saclarimda platin sarisi ve dogal olarak yipranmis
Muhtesem oluyor.
Piyasada satilan cogu argan yagi yuzde 100 argan yagi deil icerisinde baska karisimlar var yani argan yagi orani az aslinda
Bilen bilir. Ben nashi tercih ettim memnunum yagli bir goruntu yapis yapislik ya da kotu bir koku birakmadi.dustan sonra 1 damlayi avuc icime alip butun sacima yayiyorum dipler haric super oluo.
Birde gunes kremini yaz kis kullanmak sart. Dermo kozmetik tercih etmek lazim ondada la roche posay aldim ama ne yazikki aklima gelmiyoe kullanmak denize gitmek haricinde hata ediyorum
Capportone vardi o cok guzeldi yaaa sisesi turuncu:halay: kiz boyle kopek tasiyordu ambleminde. O değişmiş mavi olmus bu yaz ondan alcam:olamaz:
Sana simdi cevap veremiyorum aksam yazdiklarini arastirip sonra seni rahatsiz edecegim belli ki❤

Cilt yapinizi bilmeden maskeymis kremmis peelingmis kacinin derim kizlar..
31 olacagim ben de cildime cok fazla sey kullanmam.Fondoten vs kullanmiyorum hic bir sekilde.Bana gore cildin en buyuk dusmani fondoten turevi seyler.
Kesinlikle bu isin uzmani ile belirleyin ozellikle cilde uygulayacaginiz seyleri..
Bir arkadasim cildini yagli zannediyordu.T bolgesi yagli durdugu icin.Surekli peeling uygulaya uygulaya cildini delik desik etti kocaman gözenekleri var kapatmaya calisiyor ama ne kadar basarili olur bilmiyorum.
Cilt bu..Buraya yazilan tavsiyelerle urun alip kullanmaya cesaret etmenize sasirdim dogrusu..
Birine iyi gelen urun digerinde ters etkiler yaratabilir.Isin kotusu olumsuz etki yarattigini hemen anlayamayabiliyorsunuz.Uzun vadede sorunlu bir ciltle yasamak zor olsa gerek.
Soda,yumurta,bal ve bazi bitkisel kremlerle ve tabiki uzmanin onerdigi kremlerle cildimi saglikli ve genc tutmaya devam edecegim..
Yas ilerledikce kadinlar olarak panik oluyoruz :)
Ama her yasta güzel kalmaya devam edecegiz.. :KK66:

Aloe vera bitkisinin kendisini veya hazır jellerini alabilirsiniz.
Netten araştırırsanız cilde cok ciddi faydaları var.
Ben saksıda yetiştiriyorum. Ayrıca yanığa, sivilceye vs vs bir cok şeye iyi geliyor.
Ama ciltteki gençleşmede çok etkili olduğu söyleniyor..

Bahsettigim aslinda korku degil de bazen baskalarinin kullandigi urunleri gorunce ben mi endislenmemekte haksizim acaba diyorum.
Sansli ciltlerdenmissiniz sizde iste ne guzel
Aslinda sansli cildim yok. Oldukca kuru. Sadece bu konuyu cok takmiyorum. Aynada kendimi oyle cok irdelemiyorum. Yoksa kafaya takicak cok sey var. Bizi sevenler cizgilerimizle de sever merak etme. Hem ven o cizgileri seviyorum. Tecrubelerim yassdiklarim onlar benim.

Cilt yapinizi bilmeden maskeymis kremmis peelingmis kacinin derim kizlar..
31 olacagim ben de cildime cok fazla sey kullanmam.Fondoten vs kullanmiyorum hic bir sekilde.Bana gore cildin en buyuk dusmani fondoten turevi seyler.
Kesinlikle bu isin uzmani ile belirleyin ozellikle cilde uygulayacaginiz seyleri..
Bir arkadasim cildini yagli zannediyordu.T bolgesi yagli durdugu icin.Surekli peeling uygulaya uygulaya cildini delik desik etti kocaman gözenekleri var kapatmaya calisiyor ama ne kadar basarili olur bilmiyorum.
Cilt bu..Buraya yazilan tavsiyelerle urun alip kullanmaya cesaret etmenize sasirdim dogrusu..
Birine iyi gelen urun digerinde ters etkiler yaratabilir.Isin kotusu olumsuz etki yarattigini hemen anlayamayabiliyorsunuz.Uzun vadede sorunlu bir ciltle yasamak zor olsa gerek.
Soda,yumurta,bal ve bazi bitkisel kremlerle ve tabiki uzmanin onerdigi kremlerle cildimi saglikli ve genc tutmaya devam edecegim..
Yas ilerledikce kadinlar olarak panik oluyoruz :)
Ama her yasta güzel kalmaya devam edecegiz.. :KK66:
Yukarida da yazdim canim burada okudugumuzu gidip almiyoruz sadece fikir alisverisi.tabi ki cilt tipinin ve derdinizin farkinin onemi var.
Bahsedilen urunler cok ucuz da degil kimse burada biri yazdi duye gidip almaz hemen :)
Soda yumurta bal bakimi yapman guzel...
Benim de aklim boyle ev malzemelerinde aslinda.

Ben göz çevresi için hiç krem kullanmadım.
Sadece gözlerim bozuk olduğu için ( gözlük kullaniyorum) çayla,pansuman yapıyorum
Gözleri dinledirip rahatlatıyor aynı zamanda parlaklık veriyor :)

He kırışıklıkligi sorarsanız ben botoks yaptırıyorum :)

Aloe vera bitkisinin kendisini veya hazır jellerini alabilirsiniz.
Netten araştırırsanız cilde cok ciddi faydaları var.
Ben saksıda yetiştiriyorum. Ayrıca yanığa, sivilceye vs vs bir cok şeye iyi geliyor.
Ama ciltteki gençleşmede çok etkili olduğu söyleniyor..
Annem saksida bana da verdi isyerimde odamda.yanik icin vs demisti ama arastirayim degerlendirmeliyim onu❤

Anneannem var ne gunes kremi bilir ne nemlendirici yüzu botoxlu gibi 80 yasinda . .Gunes kremi kullaniyorum ben .
Zaten herseye alerjim var .Kabarıyor cildim..

Ben göz çevresi için hiç krem kullanmadım.
Sadece gözlerim bozuk olduğu için ( gözlük kullaniyorum) çayla,pansuman yapıyorum
Gözleri dinledirip rahatlatıyor aynı zamanda parlaklık veriyor :)

He kırışıklıkligi sorarsanız ben botoks yaptırıyorum :)
Siyah caylami dinlendiriyorsun.
Yasin kacti botoksu nereye yaptirmistin.

Benim iki cenem simetrik degil dolgu dusundum de arastirinca vazgectim yamuk yamuk duruyorum simdi

Yukarida da yazdim canim burada okudugumuzu gidip almiyoruz sadece fikir alisverisi.tabi ki cilt tipinin ve derdinizin farkinin onemi var.
Bahsedilen urunler cok ucuz da degil kimse burada biri yazdi duye gidip almaz hemen :)
Soda yumurta bal bakimi yapman guzel...
Benim de aklim boyle ev malzemelerinde aslinda.
Kadinlar olarak merakliyiz olumlu bir etkisi olur belki alip kullanayim diye dusunenler icin yazdim biraz da :)
Aloe vera yazmis bir arkadas mesela onun olumsuz etkisinin oldugunu duymadim hic.
Hindistan cevizi yaginin yine bir arkadasimda yuzunde bezeler cikardigina sahit olmustum.
Dikkat ede ede deneye deneye iyi gelen seyleri kesfetmemiz gerekiyor sanirim.
Soda,Sut,bal,yumurtanin kimse de olumsuz etki yaratacagini dusunmuyorum mesela bende cok olumlu etkiler yaratiyor
Hassas bir tene sahip oldugum icin kremlerden korkuyorum :))

Cildi en taze tutsn sey nem, bunun icin de bol su tuketip, özellikle de kış aylarinda cilde hafif bir nemlendirici surulmesi bence yeterlidir. Ve kesinlikle sigaradan uzak durulmsli. Ama tabi hayatin gerceklerine gelecek olursak, ne yaparsan yap, 35 ten sonra, ozellikle de 40li yaslarda, yuzde, ve goz cevresinde kırışıklıklar kacinilmaz. Ama bu da guzel napalim:KK15::KK48:

Kadinlar olarak merakliyiz olumlu bir etkisi olur belki alip kullanayim diye dusunenler icin yazdim biraz da :)
Aloe vera yazmis bir arkadas mesela onun olumsuz etkisinin oldugunu duymadim hic.
Hindistan cevizi yaginin yine bir arkadasimda yuzunde bezeler cikardigina sahit olmustum.
Dikkat ede ede deneye deneye iyi gelen seyleri kesfetmemiz gerekiyor sanirim.
Soda,Sut,bal,yumurtanin kimse de olumsuz etki yaratacagini dusunmuyorum mesela bende cok olumlu etkiler yaratiyor
Hassas bir tene sahip oldugum icin kremlerden korkuyorum :))
Nasil kullaniyorsun bunlari karistirip maske gibi suruyormusun.ne zamanda bir
Evet duydugum urunu bin yerden arastiriyorum ben de...
Derler ya yemedigin hic bir seyi surmeyeceksin de diye haklisin yani...
Bit de uzmanin inerdigi urunleri kullaniyorum demistin
Ne gibi gunes kremi goz kremi falan mi

Cildi en taze tutsn sey nem, bunun icin de bol su tuketip, özellikle de kış aylarinda cilde hafif bir nemlendirici surulmesi bence yeterlidir. Ve kesinlikle sigaradan uzak durulmsli. Ama tabi hayatin gerceklerine gelecek olursak, ne yaparsan yap, 35 ten sonra, ozellikle de 40li yaslarda, yuzde, ve goz cevresinde kırışıklıklar kacinilmaz. Ama bu da guzel napalim:KK15::KK48:
40 li yaslarda kadina da erkege de kiriskliklar cizgiler bende degisik bir his uayndiriyir..yasanmislik belki mutluluk belki kayiplar uzuntuler vs..
Buna karsi koyamayiz da zaten.
Iste 30 larda korkuyor insan herhlde bir anda karsilasinca

Bende sinoz kosmetik göz cevresi, leke kremi,kırışıklı önleyici,maske ve temizleme jelini kullanıyorum

X