Anti-Aging 30 yaş üstü yüz bakımı (yardım)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ben yakında 32 olacağım ve kırışık yok. 3 haftada bir yüz bakımına gidiyorum. Beslenme ve bol su bu işin sirri.
Kesinlkkle beslenme ve su haklisin...
Bizde ki biraz tuketim cilginligina merak herhalde bazen:)
Cilt bakimida cildi yorar diye 6 ayda 1 gidiyorum ben cok sık degil mi 3 hafta

Herkese merhaba.
Yaş 31 korkular artti yaşlanmaya karşı.
Yuzumde sivilce iz yok asiri yagli veya kuru da degil,simdilik şu şansli ciltlerdenmiş gibi duruyor.
Ama doganin kanunu,karsi koyamayacagiz.
Bugune kadar asiri krem makyaj malzemesi vs kullanmaktan kacindim.
Nemlendirici,tonik kullandim bazen hindistan cevizi yagi.
Eksikligimi anladim bu sene gunes kremi de kullaniyorum.

Gelelim korkularima.
Göz cevrem...degisiklik basladikca bir daha duzeltme sansim kalmayacak gibi geliyor ki boyledir sanirim...
Bir ara arastirdim bir suru para doksen de genetik bu is kremler cok da ise yaramiyor belki hindistan cevizi yagi daha temizdir diye de dusundum.
Ama dedim ya korkuyorum.
Sizlerden gorus istiyorum.

1) nemlendirici ile goz cevresi kremleri farki nedir
2)gunduz kremi gece kremi nedir gerekli midir?
3)goz cevresini anti aging serumlarla korumak mumkun mudur,sizde veya cevrenizde ornekleri var midir?
4)kiehls,dr murad bu konuda iyi midir yoksa sacece isimleri mi var
5)sizce kremler serumlar abartmasam mi ya da gec kaldin bir an once şuradan basla mi dersiniz?
6)sizin bu konuda bu derece para somuren sektorun disinda farkli fikirleriniz var mi?
7)benim durumumda kullanmaya basladiginiz ve iyi ki basladim yuzum toparlandi dediginiz bir urun var mi?
Bahsettigim konulari cidden anlayamiyorum hatta goz ve nemlendirici krem farkini bile.

Umarim fikirlerinizi benden esirgemezsiniz.

41 yaşındayım sadece nemlendirici kullanıyorum o da kış mevsiminde. Yüzüm yaşımdan epey genç tek sırrı onu deforme etmemiş olmam yani nadir makyaj ve temiz tutmak. Sebamedle yıkıyorum o kadar. Kozmetik ürünler, onun yağı bunun çöpü çok fazla ciltle uğraşmayı doğru bulmuyorum, bol su için ve temiz tutun yeterli bence, iyi bir sabunla günde bir kez yıkamak sadece ya da gülsuyu ile silmek temizlikten kastım

Öncelikle cilt için yapacağınız en güzel şey bol su içmek ve düzgün beslenmek. Daha sonrasında kremlerle bakımınızı tamamlarsınız. Çok kuru bir cildiniz varsa gece kremi mükemmel bi tamamlayici olur

46 yasindayim ve sizin kadar yaslanmaktan korkmuyorum. Yasimdan kucuk gosteriyorum. Yaslanmaktan korkmayin oncelikle. Benim cildim hep kuru oldugu icin nemlendirici kullaniyorum. Goz cevresi ve yuz icin nemlrndiriciler farkli ama ben sadece yuz nemlendiricisi kullaniyorum. Agir makyaj yapmiyorum. Bazen meyve kabuklarini yuzume koyup 20 dakika bekliyorum. Sonra da yikiyorum. Meyve asitleri yuze iyi geliyor. Haftada iki gun peeling yapiyorum. Haftada bir gun de yuz maskesi.. Sadece 40 yasi actigim icin nemlendiricimi ihmal etmiyorum. Ben nemlendiricimi kendim hazirliyorum. Bepanthol krem+medecasol+ e vitamini+k vitamini+a vitamini kullanarak... onceden yves roche kullaniyordum. Fiyati yuzunden biraktim.
Bahsettigim aslinda korku degil de bazen baskalarinin kullandigi urunleri gorunce ben mi endislenmemekte haksizim acaba diyorum.
Sansli ciltlerdenmissiniz sizde iste ne guzel

Tesekkurler.
Her kremi seven de var elestiren de avokadolu kiehls dahil.
Shiseido nun var da 500 tl civari:)
Cilt bakimi yaptiriyormusun guzellik merkezlerinde

uzun zamandır yaptırmıyorum gittiğim yer baborun ürünleriyle yapıyor ama ürünlerdenmi tekniklerdenmi bilemiyorum bir iki gün sonra inanılmaz sivilce çıkıyor

Bende sadece yuz temizleme jeli tonik ve nemlendirici kullaniyorum onun disinda gece kremi goz alti bilmemnesi kullanmiyorum ozel gunler disinda asla fondoten pudra kullanmam mumkun oldukca bitkisel olanlari tercih ediyorum yaklaşık 1 yildir haftada bi iki defada maske yapiyorum hepsi ayni markanin bitkisel icerigi fazla biraz pahali ama olsun. Bide bunlari sivilcelerimi onlemek icin yapıyorum kırışıklık icin degil yaşım 34 ama genelde 27 28 gorundugumu söylerler:)

Slm bence kırışıklık aileye bagli...benim ailemdeki bayanlar anneannem ve annem mesela,yaslarindan kucuk gosteriyorlar...kirisikliklari az...ben 37 yasindayim 29 _30 gibi gosteriyorum yuzumde kirisiklik ve cizgiler yok henuz...temiz tutuyorum ve nemlendirici kullaniyorum...bir de yaz kis surekli 50 spf gunes kremi kullaniyorum.kahverengi lekeler oluşuyor eger kullanmazsam:KK66:

Bende sadece yuz temizleme jeli tonik ve nemlendirici kullaniyorum onun disinda gece kremi goz alti bilmemnesi kullanmiyorum ozel gunler disinda asla fondoten pudra kullanmam mumkun oldukca bitkisel olanlari tercih ediyorum yaklaşık 1 yildir haftada bi iki defada maske yapiyorum hepsi ayni markanin bitkisel icerigi fazla biraz pahali ama olsun. Bide bunlari sivilcelerimi onlemek icin yapıyorum kırışıklık icin degil yaşım 34 ama genelde 27 28 gorundugumu söylerler:)
Ya bide beyaz tenliler biraz bu konuda daha şansız daha çabuk kırışıyorlar malesef ben esmerim :KK66:

Ben estee lauder advance night repair gece serumunu kullaniyorum
Kokusu kötü oncelikle onu soylemem lazim zaten kokusu kotuyse bir urun digerlerinden daha iyidir kotu derken eksimsi bir kokusu var serum damlalikla suruyordun 3 4 damla tum yuze yayıyorsun ben gercekten aşırı memnunum
Her gece sürüyorum ayni sekilde estee lauder in gözaltı kremini de kullaniyorum ama o uzun boyle parlatici gibi kapakli az sonra bakcam netten ismine aklima gelmedi acikcasi gozaltima kullandigim ilk gunden farkini gördüğümü soyleyebilirim
Bendeki degisimleri soylicek olursam,
Serumdan sonra yuzume bi aydınlık ve gerginlik geldi bunu farketmemek imkansiz sen guzellesmissin hamile misin diye soran oldu
Gozalti kremi ise sanki beyaz beyaz ışıl isil yapti ama tabiki morluklari yok etmedi var.olan cizgileri de yok etmedi onlari yok eden bir krem oldugunu sanmiyorum makyak yapmadan once uygulanmasi iyi sonuc veriyor goz alti putur putur olmuyor.. daha aydınlık ve yumusak oluyor
Ben nemlendirici olarak yine estee lauder day wear matte kullanıyorum
Benim t bolgem yağlı yani cildim karma
Makyaj yapayım ve ya yapmayayım parliyo burnum
Bu kremi kullandığımdan beri bu sorun yuzde 90 deil yuzde 100 kalkti . Salatalik kokuyor. Sıvımsı bir krem
O kremi hiçbirşeye degismem.
Bunlar bereketli ürünler bu arada verdiginiz parayi hakediyor
Gece ile gunduz kremi arasinda fark varmidir bilmiyorum ancak bence vardir
Gece cilt kendini yenilemeye geciyor 11 den sonra butun vücut. Boyle bisey duymustum ben once yuzumu
La roche posay effaclar duo ile bi guzel yikiyorum ve kuruluyorum
Arkasindan serumu suruyorum goz altim haric.
Sonra goz kremini suruyorum
Enson da kremi suruyorum
Ancak goz kapaklarima hocbirsey surmuyorum orasi sanki bazen kuruyor ya ona cozum ariyoeum bazen bu day wear matteyi sürdüğüm oluyor ne yalan soleyim
Tonik sevmem alkollu gibi gelior ve sanki bana raki iciyormusum gibi gelior hahahhaha.
Ben simdi su goz kremine bakim

Hangi markanin urunleri bunlar canim
Kiehlsin kil maskesini almistim bur ara ama ayda yilda bir kullanmaktan ise yaramiyordur herhalde.

Bu arada cildim sorunsuz diyorum ama buyutecle baktiginda minik nokta gibi sivilceler var sıkılabilen.
Bu da gozenek sikilasmasiyla yani maske yapmakla ilgili sanirim biraz yaniliyormuyum?

Kesinlkkle beslenme ve su haklisin...
Bizde ki biraz tuketim cilginligina merak herhalde bazen:)
Cilt bakimida cildi yorar diye 6 ayda 1 gidiyorum ben cok sık degil mi 3 hafta

Yok canim asla cok değil. Bu devirde az bile. Yediğimiz, içtiğimiz herşey zararli. Su bile plastik şişede. Ben sağlık konusunda takıntılıyım. Stressden uzak duruyorum, haftada 5 kere spor vs. Sonuclarim mükemmel ama. Extrem şartlarda yaşıyoruz bu sebepten bakimda bir tik özenli olmasi gerek bence

Konu sahibinden Allah razı olsun ben de yardim istiyorum.Gözeneklerim artik Çukur dizisini andırıyor:110:Yazın hanimlar neler kullandığınızı da geçsin şu gözenekler:dua:

bende takipte olacağım yaşım 30 ve hiç hakettiği gibi bakamıyorum.
Yalnızca Isana Med Katı Sabun Silikonsuz pH5.5 yüzümü sabah akşam yıkıyorum ve de biodermanın makyaj temizlemesi ile temizliyorum.

Cildim adına yaptığım tek şey bunlar.
Umarım bilirkişi buralara ugrar ve bizi doğal yollardan bilinçlendirir.
Evet evet...
Bence kendimiz adina dogru olani bulacgiz burada,sonrasinda birbirimize de yardimci oluruz fikir alisverisi ile.
Simdi once konuyu anlayalim:)

Buldum canim
Revitalizing Supreme+
Global Anti-Aging Cell Powder Eye Gelee sitesinden kopyaladim . Ben bunu kullaniyorum fena deil ,ama simdi bak hic iyi olmadi bu konu cunku advance night repair in gozaltisini kullanmistim ondan memnun kalmamistim ben bundan evel ,o yenilenmis :) yeni yaziyor sitesinde acaba nasildir.
Gelde alma:halay::halay:

Ben bu markayi gercekten seviyorum bana iyi geldi aknelenme ne bileyim yaglandirma birsey yapmadı
Sabah uyaninca cildim yagli yagli olmuyor burnum
Ama mesela bazi geceler sadece yüzümü yikiyorum
Uyuyorum serumu ve kremi surmuyorum
Sabah yüzüm yağ.
Esim uyandi hatta git yuzunu yika dedi bende neden be dedim e parliyo dedi. Pislik:KK11:
Aman bunlara da laf lazim zaten:KK11:
Bence 25ten sonra gozaltina 30dan sonra da serumlara baslamak lazim:işsiz:
Gerci başlasak ta baslamasakta genetik isi bu biraz
40imda botox yaptircam eger kırışırsam :işsiz:

Sac konusundada fikir verebilirim bu islere cok erken yasta basladim ben bakalim 35te nasil.olcak cildim. :halay:

Bahsettigin yaglari bilmiyorum hindistan cevizi vs
Ama genel olarak hakiki argan yaginin cilt ve sac uzerinde olumlu etkileri oldugunu duygum
Ben argan yagini saclarima kullaniyorun
Saclarimda platin sarisi ve dogal olarak yipranmis
Muhtesem oluyor.
Piyasada satilan cogu argan yagi yuzde 100 argan yagi deil icerisinde baska karisimlar var yani argan yagi orani az aslinda
Bilen bilir. Ben nashi tercih ettim memnunum yagli bir goruntu yapis yapislik ya da kotu bir koku birakmadi.dustan sonra 1 damlayi avuc icime alip butun sacima yayiyorum dipler haric super oluo.
Birde gunes kremini yaz kis kullanmak sart. Dermo kozmetik tercih etmek lazim ondada la roche posay aldim ama ne yazikki aklima gelmiyoe kullanmak denize gitmek haricinde hata ediyorum
Capportone vardi o cok guzeldi yaaa sisesi turuncu:halay: kiz boyle kopek tasiyordu ambleminde. O değişmiş mavi olmus bu yaz ondan alcam:olamaz:

X