Madem konuyu guncelledin ben de geleyim:)
Yazanların yüzde doksanı gibi diyeyim; yaşımı hiç belli etmem
Normalde aklima geldikce yoğurt limon maskesi, Gratis maskesi yapmak dışında cildimle bir munasebetim olmazdı. Zaten fondöten,bb, pudra falan da bilmem...
Bu sene Yaşım otuz olunca kendimce kararlar aldım.
Gece kremi + gündüz kremi+ göz kremi surecegim + serum kullanacagim+ ayda bir güzellik salonunda derinlemesine bakım yaptiracagim diye.
Karari aldığım doğum günüm yazın başıydı, cidden iki ay neredeyse aksatmadan yaptım.
Cilt bakımında da firsatbufirsat, Grupanya'dan kampanyadan alıyorum. Gayet güzel ve pahalı güzellik salonlarından kupon fiyatıyla 69-79-89 TL'ye.
Bir saat, minciklaya minciklaya uğraşıyorlar, makinayla ışın veriyorlar falan. Parasinin hakkını veriyor,ben Cook memnunum.
Özellikle bu cilt bakımı ve kolojen ve hyaloronik asit serumundan sonra resmen yüzüm isildadi, zaten sorunsuz bir cildim olmasına rağmen görüp 'cildin guzellesmis,aşık misin' falan diyenler oldu
ki benim ürünüm öyle kaliteli bir ürün değildi, o yüzden isim vermek istemiyorum. Ama bana iyi geldi:)
Kış geldiğinden beri saldım, ne kremlerim ve serumlarim bitti yenisini almadım, güzellik salonuna da aylar oldu gitmedim:)
Tam tekrar başlamayı düşünüyordum ki konuyu gördüm.
Tüm sayfaları okuyup gece gündüz kremi ve serum olarak ne alacağıma bir karar vereyim...
Aslında dediğim gibi cildim hiç beni üzmez, güneş yanigiyla katılaşıp soyulsa bile kendini toplar :) ama yine de hücre yenilenmesinin bir yerde durduğu da bilinen bir gerçek.
Annemin de cildi kirisiksiz, sıkı bir ciltti. Yaşını asla belli etmezdi,ama beş sene önce, 55 yaşından sonra bir anda bozuldu. Beş sene önce 40 gösterirken şimdi tam 60 gösteriyor
benim cildim de iyi ama bana ne zaman ihanet edeceğini bilemiyorum. O yüzden ona hak ettiği değeri vermeye karar verdim:))
30 yaş kurallima sadık kalacağım, bir de 31 yaş hediyesi olarak Paris ışıltısı / mezoterapi yapmaya niyet ettim. Cildim içine şırınga ediyorlar vitaminleri kolojenleri,cilt kendi kendini toparlıyor.
Evimin yakınında bir yere fiyat sordum,şöyle dediler;
"Paris ışıltısı narno iğneler ile maske bölgesi veya tüm yüze uygulanan ve 56 peptit ve vitaminden oluşan etkili bir mezoterapidir tüm yüz yada sadece gözaltına uygulanabilir. gözaltı seans ücreti 800 tl , tüm yüz seans ücreti ise 1.900 tl dir
Etkisi bir yılı aşmaktadır"
Yani, kaliteli kremlere bir ton para vermektense yılda bir (gerçi bazı yerler iki seans demiş ama) içten böyle bir destek yapmak sanki daha iyi gibi geldi bana. Kaldı ki kampanya -indirim günü - kupon falan takip edip güzel bir salondan daha ekonomik halde yaptırabilirim bence
Ama etrafımda hiç yaptıran arkadaş yok, daha önce denemiş olanlar görüşünü yazarsa çok sevinirim
Bir de yüz yogası denmiş. İlginçtir daha bu ay bir arkadasim mesaj attı, yüz yogası applicationu yapmış (
ios için,
android için) , Türkçe dil desteği için yardım istemişti. Sonrasında da bana Premium üyelik vereceğini söyledi,ama önemsemedim. Böyle güzel bir şeyse yapayım bari ben de