Siyah caylami dinlendiriyorsun.
Yasin kacti botoksu nereye yaptirmistin.
Benim iki cenem simetrik degil dolgu dusundum de arastirinca vazgectim yamuk yamuk duruyorum simdi
Soda ile sabah uykudan uyanir uyanmaz yuzumu yikiyorum bir canlilik veriyor.Nasil kullaniyorsun bunlari karistirip maske gibi suruyormusun.ne zamanda bir
Evet duydugum urunu bin yerden arastiriyorum ben de...
Derler ya yemedigin hic bir seyi surmeyeceksin de diye haklisin yani...
Bit de uzmanin inerdigi urunleri kullaniyorum demistin
Ne gibi gunes kremi goz kremi falan mi
Bu yazdıklarınızı zamanında uygulamıştım. Böyle süreklilik olarak değildi fakat yumurta beyazının etkisini anlatamam siyah noktaları mı çıkartmadı dersiniz yüze mi canlılık vermedi.. ve bal elimden gelse yüzümde kurusun akmasın dedim yıkamak istemiyordum. Yüzü çok pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor bunlar. Hatırlattığınız çok iyi oldu sonsuz teşekkürler ben tekrardan başlayayım.Soda ile sabah uykudan uyanir uyanmaz yuzumu yikiyorum bir canlilik veriyor.
Hatta bazi zamanlar sodayi buz kaliplarinda dondurup cildimde gezdiriyorum
Süt,yumurta,bal karistiriyorum bazen.Bazen sadece ozellikle yumurtanin beyazini kullaniyorum bazen de sadece bal.
Ayri ayri veya beraber olumlu etkilerini hissediyorum cildimde..
Yazin gunes kremlerim nemlendirici ve göz bölgesi icin kullandigim urunlerle alakali uzmanimin önerdigi kür ve kremleri(ozellikle bitkisel olanlari) kullanmayi tercih ediyorum.
Surekli yaptirman gerekiyormus ve yaptirdikca suresi gectiginde eskisine gore dha kotu oldgunu soyleyenletde var falan korktum...aslinda cenemin asimetrisi baskalari farketmediklerinj deselerde beni ckk geriyorEvet canım bildiğin siyah çay yani içtiğimiz çay makyaj pamuğunu çaya batırıp gözlerimin üstüne yerleştirip 20 dk bekliyorum inanılmaz iyi geliyor Bu arada ne kadar sıcağa dayanabilirsen o kadar iyi :)
Yaşım 37 canım botoksu alın ve göz çevreme yaptırdım iki kas arası kırışıkligim bayağı derindi yani kremdi jel di hiç faydasını görmedim en etkili çözümü botoksta buldum yıllardır yaptırıyorum.
Dolgudan neden vazgeçtin?
Bahsettiklerini arastiracagim aksam sana da sorularim olur❤Ben bakarsan bağ bakmazsan dağ olur sözüne inanıyorum. Cildimiz de bedenimiz gibi kaslara sahip. Yüz kaslarını çalıştırmak, düzenli ve dengeli beslenmek bir yere kadar etkili. Yediklerimizden alamadığımız vitaminleri yüzümüze sunmazsak sonra geç kalmış olabiliriz. Shiseido, clinique çok memnun kaldığım ürünler. 33 yaşındayım. Kremler pahalı olduğu için bazen alamadım daha ucuz kremler kullandım ama arada gerçekten fark var! Göz çevresi çok hassas olduğu için göz kremini tabi ki ayrıca kullanmakta yarar var bu arada. Size tavsiyem hiç ürün kullanmıyorum diyenlere aldırma. Bu işin genetiği de var, belki onlar şanslı genlere sahiptir. Kesinlikle cilt bakımının, cilt ürünleri ile cildi yaşlanmaya karşı korumanın etkileri var. Benim de cildimde hamilelik lekeleri oluştu, kızım 1 yaşına geldi hala geçmedi. Tritone Forte aldım ama henüz çok açılmadı.
Aaa arastiracagim hemen.neresine yapildi.ne gibi degisiklik olduAblam plazmapen ve ışık dolgusu yaptırdı, gayet memnun. Ama ne kadar gider bilmiyorum
Oyle anlatmissin ki ben de ozendim ❤Bu yazdıklarınızı zamanında uygulamıştım. Böyle süreklilik olarak değildi fakat yumurta beyazının etkisini anlatamam siyah noktaları mı çıkartmadı dersiniz yüze mi canlılık vermedi.. ve bal elimden gelse yüzümde kurusun akmasın dedim yıkamak istemiyordum. Yüzü çok pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor bunlar. Hatırlattığınız çok iyi oldu sonsuz teşekkürler ben tekrardan başlayayım.
Surekli yaptirman gerekiyormus ve yaptirdikca suresi gectiginde eskisine gore dha kotu oldgunu soyleyenletde var falan korktum...aslinda cenemin asimetrisi baskalari farketmediklerinj deselerde beni ckk geriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?