Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anti-Aging 30 yaş üstü yüz bakımı (yardım)
- Konu Sahibi asena87
- Başlangıç Tarihi
Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
- 23
- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
Biraz cilt yapısı ile ilgili bir durum.
Cildimin durumuna göre kuruluk hissettigimde clinue ya da semamed in göz kremlerini kullanırım.
Nemlendiricim degismez.
La Roche posay effaclar serisini kullanırım. Su bazlı ve nemlendirip siyah nokta oluşumunu engeller. Yağli ciltler için tavsiyemdir.
Bir de çok kafaya takmadan stres yapmadan yaşarsan kırışmazsın.
Cildimin durumuna göre kuruluk hissettigimde clinue ya da semamed in göz kremlerini kullanırım.
Nemlendiricim degismez.
La Roche posay effaclar serisini kullanırım. Su bazlı ve nemlendirip siyah nokta oluşumunu engeller. Yağli ciltler için tavsiyemdir.
Bir de çok kafaya takmadan stres yapmadan yaşarsan kırışmazsın.
- 11 Ekim 2018
- 293
- 236
- 18
- 55
En iyisini yapıyorsunuz ne edişi belli olmayan kimyalardan oluşmuş kremler hem pahalı hemde cildi tahriş ediyorlar hepsi değilsede çoğuHiç krem kullanmıyorum evde uyguladığım kurler var onlarla yüzüm pürüzsüz hiç yasimi gostermiyorum daha genç duruyorum
- 24 Haziran 2016
- 7.241
- 26.188
- 548
- 29 Temmuz 2015
- 46
- 10
- 88
- 33
Ben 27 yaşındayım arada isana gece gündüz ve gözaltı kullandım ama çok değil.. benim 25-35 yaş arasına bulduğum marka buydu .. Ama teyzem kullanıyor yves rocher çok memnun onunda yaş aralığını bilmiyorum. Yves rocherin şampuanını kullanıyorum çok memnunum ama.. umarım faydalı olur kolay gelsin.
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Yumurta akı maskesini yapar ama yumurtayı doğal olandan alıyor .O ne maskesi kullaniyor...
Ya ben bir maskeye bile karar veremiyorum.
Kil maskesi alacagim dedim alti ustu kil.
Her markanin ayri ayri kil maskesi hepsine yapilan ayri yorumlar...
- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
- 358
Haklisiniz.Merhabalar ,
Ben cilt sağlığı için su içmenin ve dengeli beslenmenin , düzenli uyumanın çok faydalı OLdupunu düşünüyorum.
Öncelikle günde 10 bardak su , 8 saat uyku. Bir de sigara olmamalı stresten de uzak durmalı.
Onun dışında spor çok önemli ama ona Aralık Ay'ından sonra başlayacağım.
Sabah soğuk su ile körükle Yüzümü yıkarım. Güneş kremimi sürerim yaz kış fark etmez.
Gece uyumadan önce tekrardan aynı köpükle ve soğuk suyla Yüzümü yıkarım Nemlendirici sürerim.
Ben bu gunes kremi isine alisamadim her gun aklima gelmez cikarken.
Onu surdugunuzde nemlendirici surmuyormusunuz peki
- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
- 358
Yves rocher sampuan kullandim bir degisiklik yapmadi sacimda zaten mucize beklemiyorum bu sac yagli ve ince telli belli...Ben 27 yaşındayım arada isana gece gündüz ve gözaltı kullandım ama çok değil.. benim 25-35 yaş arasına bulduğum marka buydu .. Ama teyzem kullanıyor yves rocher çok memnun onunda yaş aralığını bilmiyorum. Yves rocherin şampuanını kullanıyorum çok memnunum ama.. umarım faydalı olur kolay gelsin.
Ama 2.gune bende bazen yaglanmadan kullanmayi ,dokulmemesini isterdim.
- 7 Aralık 2015
- 10
- 1
- 86
- 38
Benim yaş 32 ve şimdiye kadar hiç bir ürün kullanmadım, makyaj çok seyrek yaparım düğünde bayramda misali ve asla fondöten kullanmam. Zaten cildim yağlı en ufak bir kirisigim yok çok şükür, bazı arkadaşlarım gıpta ediyor mermer gibisin diye.
Sanada tavsiyem doğal olanı kullan
Sanada tavsiyem doğal olanı kullan
Bu konuda çok araştırmış biri olarak
Pahalı krem demek iyi krem demek değil
En temel bakım temizleyici nemlendirici ve güneş koruycu kaliteli bir marka alınmalı
30 lu yaşlarda alfa ve beta hidroksi asitli serumlar,retinoik asitli ürünler,antioksidanlı kremler cilt yenilenmeaine yardımcı ve etkili
Ama bunlar için milyarlar dökmeye gerek yok,milyarlar dökmenin farkı yok
Asıl yatırım ufak dermatolojik müdahelelere saklanmalı,600 liraya krem alacağınıza dermatoloğa gidip cildinizin ihtiyaç duyduğu bir müdaheleyi yaptırmak çok daha etkili
Pahalı krem demek iyi krem demek değil
En temel bakım temizleyici nemlendirici ve güneş koruycu kaliteli bir marka alınmalı
30 lu yaşlarda alfa ve beta hidroksi asitli serumlar,retinoik asitli ürünler,antioksidanlı kremler cilt yenilenmeaine yardımcı ve etkili
Ama bunlar için milyarlar dökmeye gerek yok,milyarlar dökmenin farkı yok
Asıl yatırım ufak dermatolojik müdahelelere saklanmalı,600 liraya krem alacağınıza dermatoloğa gidip cildinizin ihtiyaç duyduğu bir müdaheleyi yaptırmak çok daha etkili
32 yaşındayım cildim yağlı
Şu an gamileyim temel bakım yapıyorum sadece
Avene temizleme suyu,temizleme jeli gündüz clinique smart spf 15 krem gece clinique moisture surge krem yazın daylong spf 30 güneş koruyucu ekstra kullandım
Saçlar için yves rocher şampuan ve durulanmayan saç kremi
Göz kremlerinin içerik olarak normal kremlerden farkını görmediğimden uzun süredir ekstra göz altı kremi almıyorum
Şu an gamileyim temel bakım yapıyorum sadece
Avene temizleme suyu,temizleme jeli gündüz clinique smart spf 15 krem gece clinique moisture surge krem yazın daylong spf 30 güneş koruyucu ekstra kullandım
Saçlar için yves rocher şampuan ve durulanmayan saç kremi
Göz kremlerinin içerik olarak normal kremlerden farkını görmediğimden uzun süredir ekstra göz altı kremi almıyorum
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Sabah sürmüyorum ama gün içinde cildim kuruyor. T Bölgesi'ne sürüyorum. Sadece gun içindeHaklisiniz.
Ben bu gunes kremi isine alisamadim her gun aklima gelmez cikarken.
Onu surdugunuzde nemlendirici surmuyormusunuz peki
- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
- 12 Nisan 2016
- 1.089
- 1
- 3.719
- 133
Otuzlu yaşların başındayım ama yaşımı söylediğimde herkes şaşırır. Cildim kusurlu bir cilt değil ama pürüzsüz de değil tabi. Cildim için kullandığım tek maske yumurta akı maskesi. Bir ara ev yapımı elma sirkesi de sürüyordum. Yaz kıs avene nin 50 faktör güneş koruyucu kremini kullanırım. Ancak son zamanlarda bende göz çevresi kremi arayışlarındaym. Yüzümde belli noktalar kuru. Göz çevremde kuru olan bölgelerden ve gözlerimi iyice kapatarak güldüğümden kaz ayakları oluşmaya başladı. Avene nin güneş koruyucusundan memnun kaldığımdan o markanın göz çevresi kremini düşündüm ama hala bir karar veremedim. Benim de acilen göz için bir kreme ihtiyacım var
- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
- 408
31 yaşındayım,
Serum işlerine hiç girmedim, belirgin bir cilt problemim, (leke, gözenek..) yok.
Göz çevremde kırışıklıklar başladı tabi biraz :) o kadar olur diyorum.
Peki neler kullandım? Son rutinimi nasıl buldum.
Nerede yanlış yaptım?
Bir kere kesinlikle özellikle pahalı markalara para dökmeden tester la başlayın.
Kiehls ve clinique göz kremleri en bilindik mesela göz altlarımda yağ bezesi çıkardı ikisi de :) neyseki bırakınca düzeldi.
Sonraaaaa maskeler, sert peelingler yine bana iyi gelmedi
Tonik mesela olmazsa olmaz gibi geliyor bir çok kişiye, ben bir farklılık olduğunu gözlemlemedim.
Mümkün olduğu kadar az ürün kullanmak gerekiyor, bir de Duzenli kullanım, üşenmemek
29-30 arası denemelerimi tamamlayınca vardığım sonuç,
iyi ve cilt tipine uygun mümkünse güneş koruyucu içerikli bir nemlendirici.
Bir de peeling ama gunluk kullanıma uygun bir şey olsun :) ben haftada 2/3 kere cyrene nin peeling ini kullanıyorum. Biraz kokusu kötü ama temiz içerikli ve hayvanlar üzerinde deney vs yapmaması önemli. Ayrıca Türk markası :) biraz ambalajları zayıf ama işe yarıyor olması bana yetiyor :)
Nemlendirici işi biraz karışık :)
Normalde cildim normal, ama hamileliklerimde neredeyse pul pul dökülecek kadar kuru.
O yüzden sadece nemlendirici kesmedi. Bir kaç yağ karışımına e vitamini eklemek daha iyi oldu.
Normal oldugu zamanlarda, la roche possay hydreane dem memnunun.
Göz altlarıma ne yaptım peki?
Hiç bir şey :)
Bol su içmek, sağlıklı beslenmek, antioksidan gıdaları düzenli tüketmek, düzenli uyku ve ekranla (telefon, tv, bilgisayar) az haşır neşir olmak, +yüz yogası videoları.
Daha fazla ürün denemeye takatim kalmadı çünkü.
Onun yerine benefit boi-İng nemlendirici özellikli kapatıcı kullanıyorum çok rahatsız olduğumda :) hafif bir ürün zaten, tamamen kapatmıyor, doğal duruyor.
Yüz yogası gerçekten işe yaradı mı sence?
Ben yıllardır hafta bir kaç kere pişik kremi sürüyorum yüzün tamamına gece yatarken :)birde bambaşka bir sağlık problemi için kullanılan bir krem var içerisinde o pahalı kremlerin içinde bulunan vitaminden var göz çevresine hafta da bir kere onu sürüyorum fazlası zararlı :) 35yaşındayım ancak her hangi bir çizgi vs Yok göz çevresinde :) birde marka vermekten çekindiğim c vitamini diyeyim c vitamini serumu bir kaç damla :)
Bu kremler nedir adlarını yazarsanız daha iyi olur bence, bir sağlık sorunu için kullanılan krem hangisi?
Vallahi bırakın doğumu,bizim memlekette kadınların şaftı evlenince kayıyor.
Düğünden önce/düğünden sonra diye ikiye ayrılıyor hayatlar.
Çok az bir dilim evlenince daha da güzelleşiyor.
Büyük dilim Hatçe ana gibi oluyor.
Buna katıla katıla güldüm İnan:))
- 20 Ekim 2018
- 32
- 28
- 38
- 37
Valla bende şimdiye kadar çok ürün kullandım yaşım 31 ama şuan herşeyi bıraktım. Yüzümde 2 yıldır güneş lekeleri oluşmuştu. Onun içinde denemediğim bişey kalmadı. En son 1 aydır tesadüfen bir mardin gezisinde eşek sütü sabunu önerdi bi aktar. Denemek istedim. Ve sonuç 1 ayda bile çok güzel. Ve sabunu kullanırken hiçbir krem vs. bişey kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. Satıcıda kullanmamamı söyledi çünkü işe yarayıp yaramayacağını görmem açısından gözenekleri küçültücü ve nemlendirici etkiside var. Şuan tek kullandığım şey bu sabun
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Yüz yogası gerçekten işe yaradı mı sence?
Bu kremler nedir adlarını yazarsanız daha iyi olur bence, bir sağlık sorunu için kullanılan krem hangisi?
Buna katıla katıla güldüm İnan:))
Alın çizgilerim çıkmaya başlamıştı, su an ilk halinden az.
Bir de yanaklarımda bir sorun Yoktu ama dolgunlaştı, daha sıkı duruyor.
Hiç yoktan haftada 3 gün yapıyorum.
Ve öyle bin tane hareket seçmedim kendime. 4 hareket :) düzenli olsun, az olsun, benim olsun diyerekten. Ama hareketleri seçerken her hareketi yapmamam gerektiğini düşündüm. Mesela dudaklarım ordek dudağı gibi çıksın istemiyorum zira öyle poz veren biri değilim :))