• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging 30 yaş üstü yüz bakımı (yardım)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kimse alınmasın ama,şu yaştayım hiçbir şey kullanmadım vs denilmesi bana pek gerçekçi gelmiyor.Eskiler bir şey kullanmıyordu ama bizlerden çok şanslılardı temiz su,organik beslenme yapmışlardı.Çok abartılı olmamak üzere 25 yaşından sonra bakım kremlerinin kullanılmasından yanayım,ama Servet dökmeye de gerek yok.içinde paraben,parfüm ,alkol olmayan ürünler kullanılmalı diye düşünüyorum.Bunun yanında bol su içip,sigara ve alkol kullanmayıp,35 üzerinde de bir takım cerrahi müdahaleler yapılabilir.(Botoks denilince hep aklıma Avrupa Yakasında Hümeyra’nın botoks yaptırdığı bölüm gelir:))))Botoksun da artık çok doğal yapıldığına şahit oluyorum,düşünülebilir yani.

Avalado cildi süper bir hale getiriyor yenirse özellikle gözle görülür parlaklık veriyor dirilik sağlıyor. Ben haftada iki tane yiyordum yalnız son zamanlarda yiyemiyorum dilimde alerji yapmaya başladı malesef ve yeterli miktarda da su tüketmek gerek diye biliyorum. Onun dışında krem vs hakkında bilgim yok

Selam herkese.
Yazilanlari okudum.arastiracagim bahsedilenleri.
Ama bende olusan genel kani:
1)hic bir sey kullanmayan,gerek duymayan,yuzu temiz tutup gunes kremi ve nemlendirici kullanan kisiler var.
2)bir de cildi sorunlu olan,olmasa da bakimi seven veya dogru oldugunu dusunen kesim var.
Iki tarafa da tamamen saygim var ve keske bu kadar kozmetik cilginligi olmasa biz de ugrasmasak ikilemlere dusmesek.

Konuyu actigimda da soyledim.her duydugumu gidip almaktan kirkuyorum hatta daha cok bitkisel yaglar urunler kulmanmaya calisiyorum ama yanlissa sinra uzulmek veya keske sunu kullansaydim demek istemiyorum da.

Aldigim bir kac not var,umarim tum konuyu okumayanlara da yardimci olur.

*her seyin basi saglik.bu konuda da aslolan saglikli beslenme spor bol su icme duzenli bir hayat ve sigara icmeme...
Yuzde yuz uygulayamasakta su cumleyi severim.
Yemedigin seyi surmeyeceksin de.***
*agir makyaji sadece dugunde yapiyorum.yapmayin da diyemem ama kaliteli urunler de onemli.hatta genclik tecrubemdir.kaliteli aldigin urunu daha rahat ama daha verimli kullaniyorsun ve o parayi cikariyor zaten.
*herkesten anladigim 50 faktor gunes kremi her gun kulmanilmali..
*bu konuya ilgisiz kisiler bile en azindan yuzu temiz tutmak gunes kremi kullanmak peeling maske kullanmak mutfaktaki urunleri (bal yumurta aloe vera elma kabugu elma sirkesi kahve telvesi cay) eylenlerini yapiyorlar...ki bence en guzeli.
*arada bir guzellik merkezlerine cilt bakimina da gidenler var bend e 6 ayda bir gidiyorum.
Bitkisel yaglari seviyorum.hindistan cevizini sacima yuzume kullaniyorum.simdi sacima argani arastiracagim.bu arada baya zamandir yagin icine bemiks evigen bepanten katarak sacima suruyorum haftada bir
*kk de marka urunleri hep sorulur yazilir falan o yuzden bu baslikta da bahsediyoruz yanlisim varsa uyarin.
Gectigimiz 10 sayfada bahsedilen iyi urunlerin kiehls darphin estee lauder clinique sebamed avene de oldugunu anliyorum tabi ki cilt sorununa gore degisecektir o yuzden arastiracagim yine.
*bu arada aluminyjm icermedigi icin sebamed rollon kullandim ama begenmedim normalde bile kokmazken bunu surunce degisik oluyordu...memnun oldgunuz aluminyumsuz varsa oneri beklerim.
*sacim ince yagli ve sari boyali.yine sls paraben icermeyen memnun oldugunuz urun varsa oneri beklerim.
*1 senedir kuafore boyatmiyorum sacimi.deneye deneye aradigim rengi evde buldum.diger boyalara gore kimyasali daha az olan bir kac marka denedim.en son memnun kaldigim urunu de merak eden varsa yazarim simdi unuttum adini.
*hee bu da sorumdur kahverengi guzel bir rimel de ariyorum onerisi olan varsa

30 lu yaslarin bakimini,nelerden ne amacla fayda gordugunuzu bu baslikta konusmaya devam edelim.

Herkese tesekkur ederim❤

Son düzenleme:
MAC de en son aldığım ürün çok iyi çıktı kahverengi ve siyah seçenekleri var tavsiyem gidip deneyip alman çeşitleri mevcut şampuan olarak inoa boya kullandığım için onun şampuanı var internetten aşdın bunlar doğal ürünler deneyebilirsiniz tavsiye ederim

Bir şey kullanmıyorum sadece suyla yıkayıp arada organik sirkeyle siliyorum 31 yaşındayım cildimde bir sıkıntı yok şimdilik :)
Sirke yi çok ovuyorlar, ise yariyor mu,gündüz mu gece mi sürüyorsunuz ve hangi marka, elma sirkesi mi

O serumları kremleri kullanacak kadar zengin değilim salatalık kabukları bal limon soda maske birde bepanten e vitamini kırıp kullanmak dışında bişey yapmıyorum

Arkadaşım hicbir krem serum vs hayatımda kullanmadım. Tek yaptığım sağlıklı beslenip bol su içmek ve agir makyaj yapmamak...Yaşım 37. Tek bir kırışıklık cizgi yok yuzumde. Bence hic krem falan kullanma. Dünyanın parasını bu serumlara veren arkadaşımdan 10 yaş küçük duruyorum.
Siz krem kullanmadığınız için değil genetik olarak şanslı olduğunuz için 10 yaş genç duruyorsunuz, ben nemlendirici güneş koruyucu kullanmasam yaz kış fark etmeksizin yüzüm patlıcan gibi gezmeye başlarım mesela

Benim cildim cok kuru ve hassas.Kremlerin cogu alerji yapar bende.O yuzden 3 yildir sadece Hindistan cevizi yagi kullaniyorum hem yuzume hem goz cevreme cok memnunum.
Ne sıklikla ve nasil kullaniyorsun canim.
Mesela her gun nemlenfirici yerinemi?

Herkese merhaba.
Yaş 31 korkular artti yaşlanmaya karşı.
Yuzumde sivilce iz yok asiri yagli veya kuru da degil,simdilik şu şansli ciltlerdenmiş gibi duruyor.
Ama doganin kanunu,karsi koyamayacagiz.
Bugune kadar asiri krem makyaj malzemesi vs kullanmaktan kacindim.
Nemlendirici,tonik kullandim bazen hindistan cevizi yagi.
Eksikligimi anladim bu sene gunes kremi de kullaniyorum.

Gelelim korkularima.
Göz cevrem...degisiklik basladikca bir daha duzeltme sansim kalmayacak gibi geliyor ki boyledir sanirim...
Bir ara arastirdim bir suru para doksen de genetik bu is kremler cok da ise yaramiyor belki hindistan cevizi yagi daha temizdir diye de dusundum.
Ama dedim ya korkuyorum.
Sizlerden gorus istiyorum.

1) nemlendirici ile goz cevresi kremleri farki nedir
2)gunduz kremi gece kremi nedir gerekli midir?
3)goz cevresini anti aging serumlarla korumak mumkun mudur,sizde veya cevrenizde ornekleri var midir?
4)kiehls,dr murad bu konuda iyi midir yoksa sacece isimleri mi var
5)sizce kremler serumlar abartmasam mi ya da gec kaldin bir an once şuradan basla mi dersiniz?
6)sizin bu konuda bu derece para somuren sektorun disinda farkli fikirleriniz var mi?
7)benim durumumda kullanmaya basladiginiz ve iyi ki basladim yuzum toparlandi dediginiz bir urun var mi?
Bahsettigim konulari cidden anlayamiyorum hatta goz ve nemlendirici krem farkini bile.

Umarim fikirlerinizi benden esirgemezsiniz.
29 yaştan envanterimi sayayım:
1. Göz çevrem kuru olmadığı için ayrı bir nemlendirici kullanmıyorum günlük nemlendirici şimdilik yeterli oluyor
2. Gece-gündüz ayrı krem şimdilik kullanmıyorum ama haftada iki üç gece yatmadan besleyici yağlardan yüzüme sürüyorum (normal ciltliyseniz size ağır gelebilir ama, ben kuru-hassas ciltliyim)
3. Mümkündür, mesel c vitaminli serumlar korur. Ama var olan kırışıklıklarda krem-serum pek çalışmaz görünümünü hafifletir sadece. 30 yaşta derin kırışıklığınız yoktur o yüzden güzel bir serum kullanıp ileriye yatırım yapabilirsiniz.
4. Dr. Murad c vitaminli ürünleri iyidir, kielhs midnight recovery seruma da iyi diyolar
5. Yani bence de cildinizi ürüne boğmaya gerek yok, ilk aşamada mesela bioderma ya da aveneden cilt yapınıza uygun temizleyici-nemlendirici-güneş koruyucu alıp kullansanız bile bakımın büyük kısmını halletmiş olursunuz.
6. Sektörü tamamen para sömürü aracı gibi görmeyin bence, evet pazarlama stratejisi olarak abidik gubidik destekleyici ürünler de çıkarıyorlar ama nemlendirici-serum gibi temel ürünlerin pahalı olmasının sebebi genellikle içeriğindeki hammaddelerin kıymetli olmasındandır. Birim fiyatı 10 dolara da hyalurionik asit var mesela 100 dolara da, biri ciltten emilemezken öteki emilir ve fayda gösterir. Ben doğal bakıma inanmam denedim faydasını da görmedim, o yüzden laboratuar ortamında geliştirilmiş ar-ge çalışmaları yapılmış ürünleri parasını vererek alma taraftarıyım.
8. Yıllar içinde deneye deneye hangi ürünlerin bana iyi geldiğini öğrendim, temizleyici-nrmlendirici-serum-güneş koruyucu olmasaydı cildim çok kötü görünürdü ama şu an herkes pırıl pırıl olduğunu söylüyor.

Buyuk buyuk oranda genetik zaten.
Bir de sorun olmayan yere bir sey suresi gelmiyor insanin.
Bende de kirisik yok kuruluk yok leke yok vs ne ariyoraun acaba diyorum da goz cevremin yasimi ele vermesinden korkuyorum bunu anladim.
O zaman sizin epey güzel bir cildiniz var maşallah, nemlendirmeyi sadece serumla sağlayabilirsiniz. Güneş koruyucuyu asla ihmal etmeyin ama naçizane fikrim

Selam herkese.
Yazilanlari okudum.arastiracagim bahsedilenleri.
Ama bende olusan genel kani:
1)hic bir sey kullanmayan,gerek duymayan,yuzu temiz tutup gunes kremi ve nemlendirici kullanan kisiler var.
2)bir de cildi sorunlu olan,olmasa da bakimi seven veya dogru oldugunu dusunen kesim var.
Iki tarafa da tamamen saygim var ve keske bu kadar kozmetik cilginligi olmasa biz de ugrasmasak ikilemlere dusmesek.

Konuyu actigimda da soyledim.her duydugumu gidip almaktan kirkuyorum hatta daha cok bitkisel yaglar urunler kulmanmaya calisiyorum ama yanlissa sinra uzulmek veya keske sunu kullansaydim demek istemiyorum da.

Aldigim bir kac not var,umarim tum konuyu okumayanlara da yardimci olur.

*her seyin basi saglik.bu konuda da aslolan saglikli beslenme spor bol su icme duzenli bir hayat ve sigara icmeme...
Yuzde yuz uygulayamasakta su cumleyi severim.
Yemedigin seyi surmeyeceksin de.***
*agir makyaji sadece dugunde yapiyorum.yapmayin da diyemem ama kaliteli urunler de onemli.hatta genclik tecrubemdir.kaliteli aldigin urunu daha rahat ama daha verimli kullaniyorsun ve o parayi cikariyor zaten.
*herkesten anladigim 50 faktor gunes kremi her gun kulmanilmali..
*bu konuya ilgisiz kisiler bile en azindan yuzu temiz tutmak gunes kremi kullanmak peeling maske kullanmak mutfaktaki urunleri (bal yumurta aloe vera elma kabugu elma sirkesi kahve telvesi cay) eylenlerini yapiyorlar...ki bence en guzeli.
*arada bir guzellik merkezlerine cilt bakimina da gidenler var bend e 6 ayda bir gidiyorum.
Bitkisel yaglari seviyorum.hindistan cevizini sacima yuzume kullaniyorum.simdi sacima argani arastiracagim.bu arada baya zamandir yagin icine bemiks evigen bepanten katarak sacima suruyorum haftada bir
*kk de marka urunleri hep sorulur yazilir falan o yuzden bu baslikta da bahsediyoruz yanlisim varsa uyarin.
Gectigimiz 10 sayfada bahsedilen iyi urunlerin kiehls darphin estee lauder clinique sebamed avene de oldugunu anliyorum tabi ki cilt sorununa gore degisecektir o yuzden arastiracagim yine.
*bu arada aluminyjm icermedigi icin sebamed rollon kullandim ama begenmedim normalde bile kokmazken bunu surunce degisik oluyordu...memnun oldgunuz aluminyumsuz varsa oneri beklerim.
*sacim ince yagli ve sari boyali.yine sls paraben icermeyen memnun oldugunuz urun varsa oneri beklerim.
*1 senedir kuafore boyatmiyorum sacimi.deneye deneye aradigim rengi evde buldum.diger boyalara gore kimyasali daha az olan bir kac marka denedim.en son memnun kaldigim urunu de merak eden varsa yazarim simdi unuttum adini.
*hee bu da sorumdur kahverengi guzel bir rimel de ariyorum onerisi olan varsa

30 lu yaslarin bakimini,nelerden ne amacla fayda gordugunuzu bu baslikta konusmaya devam edelim.

Herkese tesekkur ederim❤

Lancome hypnose drama rimel oldukca basarili. Gecen sene 2 tane almistim suan bitmek uzere yine alacağım.
Bendeki siyah zannedersem kahverengisi de vardır?
Kutu icerisinde satılıyor icinde temizleme solusyonu ve goz kalemide var ama hic kullanmadim goze bilmedigim seyleri surmek istemiyorum solusyon vs.
Bu arada sac bakımında kullandigin ampuller güzel..
Aralarinda zeytinyagi göremedim yine de uyarmak istedim
Baskalari da bilgi sahibi olsun.
Zeytinyağı boyali saçlarda bakım icin kullanilmamali .
Zeytinyağı asidik bir yağdır ve boyali saçta nötr etkisi yaratarak boyali saca hicbir fayda vermez ve kurutur..
Ama dogal boya ve islem gormemis saclarda kullanilabilir..
Saçınızı uzatacak hicbir yağ,serum,maske yoktur
Saclar ayda 1 cm uzar,biraz şanslı iseniz 1,5 cm uzayabilir.
Ulkemizde saçı ayda 3 cm 7 cm uzatan diye piyasaya sürülen hicbir ürüne itibar etmeyin. Saclarina her ay dip boyası uygulayan kisiler bunu daha iyi bilir bir sonraki ay,1 cm kadar bir sac çıkmıştır dipten.
Işlem görmüş saçlarin ozellikle sari,platin sarısı,ve sarinin diger her tonu,yani açıcı uygulanmis saclarin yumusak olmasi biraz zordur.
Kesinlikle profosyonel ürünler kullanilmasi gerekir çünkü meşakkatli bir sac tipi.
Matrix in bir şampuanı var total results the re bond
1 ,2,3 numaralari var üzerinde. Sampuan sac kremi ve maske. Maske haftada 1 uygulaniyir. Kuaför ürünü ben cok cok iyi randiman aldim
Loreal in yine boyle sari siseli bir sampuani vardi benim sacimi kaskati etmisti ama belki baskasina yarar
Shawarcope bonacure onarim serisi kirmizi beyazda guzel bir üründür. Ancak cok eski sistem bir urun oldugu icin yerine cok daha iyileri geldi onu uzun sure kullandım ama matrix daha daha guzel.
Bunlar benim tecrübelerim. Devam edelim bu sayfa cok iyi oldu arkadaslar

Bu arada fitoterapi uzmani bir tanıdığımdan aldığım bir bilgiyi sizinle paylasmak istiyorum.
Meyan kökü,gunesij zararli etkilerinden kurtulmak ve gunesten korunmak amaciyla kullanilan bir otmus.
Gunes kremi vazifesi goruyormus hatta sanirim gunes koruyucularin içersinde varmis ben bununla cok ilgilenip bakmadım.
Yüze uygulanmasi gereken gunes koruyucu 30 faktörlü imis
Vücuda 50.
Ancak buna cogu kisi dikkat etmiyormus
Bende etmiyorum acikcasi 50 faktorlu koruyucuyu butun vucuduma ve yuzume uyguluyorum.
Bir sorun yaşamadım

Siz krem kullanmadığınız için değil genetik olarak şanslı olduğunuz için 10 yaş genç duruyorsunuz, ben nemlendirici güneş koruyucu kullanmasam yaz kış fark etmeksizin yüzüm patlıcan gibi gezmeye başlarım mesela
Güneş koruyucu kullanmamak başka serumlara kırışıklık önleyici kremlere bi ton para dökmek başka. Sadece genetikle olacak bişey değil bu. Ben sağlıklı beslenip bol su içip ağır makyaj yapmıyorum demisim dimi, bunların yararı inkar edilemez. Sacim tirnagimdan bile anlasiliyor. Isteyen en pahalı serumu kullansın yine ..

ben de hiçbirşey kulanmayanlardanım hatta nemlendirici bile kullanmıyorum fakat aloe veralı üürünlerin cilde iyi geleceğini düşünüyorum ve evde yapılan doğal maskelerin

Lancome hypnose drama rimel oldukca basarili. Gecen sene 2 tane almistim suan bitmek uzere yine alacağım.
Bendeki siyah zannedersem kahverengisi de vardır?
Kutu icerisinde satılıyor icinde temizleme solusyonu ve goz kalemide var ama hic kullanmadim goze bilmedigim seyleri surmek istemiyorum solusyon vs.
Bu arada sac bakımında kullandigin ampuller güzel..
Aralarinda zeytinyagi göremedim yine de uyarmak istedim
Baskalari da bilgi sahibi olsun.
Zeytinyağı boyali saçlarda bakım icin kullanilmamali .
Zeytinyağı asidik bir yağdır ve boyali saçta nötr etkisi yaratarak boyali saca hicbir fayda vermez ve kurutur..
Ama dogal boya ve islem gormemis saclarda kullanilabilir..
Saçınızı uzatacak hicbir yağ,serum,maske yoktur
Saclar ayda 1 cm uzar,biraz şanslı iseniz 1,5 cm uzayabilir.
Ulkemizde saçı ayda 3 cm 7 cm uzatan diye piyasaya sürülen hicbir ürüne itibar etmeyin. Saclarina her ay dip boyası uygulayan kisiler bunu daha iyi bilir bir sonraki ay,1 cm kadar bir sac çıkmıştır dipten.
Işlem görmüş saçlarin ozellikle sari,platin sarısı,ve sarinin diger her tonu,yani açıcı uygulanmis saclarin yumusak olmasi biraz zordur.
Kesinlikle profosyonel ürünler kullanilmasi gerekir çünkü meşakkatli bir sac tipi.
Matrix in bir şampuanı var total results the re bond
1 ,2,3 numaralari var üzerinde. Sampuan sac kremi ve maske. Maske haftada 1 uygulaniyir. Kuaför ürünü ben cok cok iyi randiman aldim
Loreal in yine boyle sari siseli bir sampuani vardi benim sacimi kaskati etmisti ama belki baskasina yarar
Shawarcope bonacure onarim serisi kirmizi beyazda guzel bir üründür. Ancak cok eski sistem bir urun oldugu icin yerine cok daha iyileri geldi onu uzun sure kullandım ama matrix daha daha guzel.
Bunlar benim tecrübelerim. Devam edelim bu sayfa cok iyi oldu arkadaslar
Lancome rimele bsktim canim fiyati 165 lira gibi.arastiririm yine bi.
Zeytinyaginin boyali saca surulmedigini bilmiyordum gecen hafta hindistan cevizi bitince surmustum kazik gibi olmustu.
Matriksin silver sampuanini haftada 1 kullaniyorum ama cok kimyasal.
Daha bitkisel sampuan ariyorum fiyati da cok ucuk olmamali.azonce kiehlse girdim aminoasitli sampuan 500 ml 280lerdeydi fiyati...
Goz kremini de sordum 222 tl avokadolu ve kafeinli cesidi var,bilemedim.
Gratiste de sebamed pro serum 79 liraydi ama cok iyi oldugunu sanmiyorum.

Zeytinyaginin boyali saca surulmedigini bilmiyordum gecen hafta hindistan cevizi bitince surmustum kazik gibi olmustu.
Daha bitkisel sampuan ariyorum fiyati da cok ucuk olmamali.azonce kiehlse girdim aminoasitli sampuan 500 ml 280lerdeydi fiyati...
Canim kiehls in o avakodulu goz kremini bana arkadaşım onerdi ama ben almadim daha iyisi var cunku sen bence estee ye falan bak. Yani nemlendirmek harici pek bir ise yaradigi bilgisi yok o kremde daha iyileri var.
Lancome 150 tlye mi ne almıştım ben trendyoldan da bakabilirsin lancome gercekten cok iyi pisman olmayacagina eminim. Var mi kahverengisi?
Matrix silver demissin gümüş yansıma mi mor sampuan mi mor sampuan icin fazla para vermene gerek yok canim milkshake silver shine whipped cream a bak 65 lirami ne idi köpük eline sıkıyorsun ve islak nemli saca uyguluyorsun. Videolarini izleyebilirsin youtube da var. Genel olarak cogu mor sampuan ayni isi goruyor bence.

Eger daha cok bitkisel birseyler ariyor isen hc hair care kullanmani siddetle tavsiye ederim bir donem kullandim ben onu
Yumusacik yapti saçımı kreme bile gerek yoktu ve benim saclarim platin sarısı az cok tahmin ediyorsundur
Fiyatlari daha normal kesinlikle icinde kimyasal olmadigini söylüyorlar ne kadar dogru bilmem
Yagi da vardi 55 tl idi o zamanlar simdi ne kadar bilmiyorum
Ben sonra bu matrixlere dadandim işte :)
O hc yagi haftada 2 sacima surup bone takip yatıyordum
Ama ben cok sıkıldım bu işlerden o donem sacima iyi gelmisti ama
Simdi sadece sampuan sac kremi ve her dus sonrasi argan yağı markasi nashi argan.
Sacimi 2 gunde 1 yıkıyorum.
Brezilya fonu yatırmıştım zaten keratin
Fonle kurutuyorum.
Duzlestiricimi kızkardeşme biraktim masa falan uygulamiyorum asla

Sirke yi çok ovuyorlar, ise yariyor mu,gündüz mu gece mi sürüyorsunuz ve hangi marka, elma sirkesi mi
Elma sirkesi aldım canım valla yüzümde çok sivilce vardı hepsini yok etti aklıma ne zaman gelirse o zaman sürüyorum ev yapımı bi yerden almıştım ama aktarlardada var hepsi aynı işi görür bence .. pamukla sivilcenin üstüne sür hemen kurutuyor yeni çıkacak sivilceye sür acısını alıp indiriyor lekelerede iyi geldi benim yüzüde temizliyor .. tavsiye ederim yani :)

Eger daha cok bitkisel birseyler ariyor isen hc hair care kullanmani siddetle tavsiye ederim bir donem kullandim ben onu
Yumusacik yapti saçımı kreme bile gerek yoktu ve benim saclarim platin sarısı az cok tahmin ediyorsundur
Fiyatlari daha normal kesinlikle icinde kimyasal olmadigini söylüyorlar ne kadar dogru bilmem
Yagi da vardi 55 tl idi o zamanlar simdi ne kadar bilmiyorum
Ben sonra bu matrixlere dadandim işte :)
O hc yagi haftada 2 sacima surup bone takip yatıyordum
Ama ben cok sıkıldım bu işlerden o donem sacima iyi gelmisti ama
Simdi sadece sampuan sac kremi ve her dus sonrasi argan yağı markasi nashi argan.
Sacimi 2 gunde 1 yıkıyorum.
Brezilya fonu yatırmıştım zaten keratin
Fonle kurutuyorum.
Duzlestiricimi kızkardeşme biraktim masa falan uygulamiyorum asla
Gecen ben de keratin bakim yaptirdim arjadasimin sacini dumduz yaoan islem benimkini yipratti duzde yapmadi evet bende keratin fon makinesi aldim ise yariuor mu bilmem.

Back