• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş sendromu :(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
36
Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor :(

Arkadaşlar ben bu yıl 30 yaşına gireceğim şimdiden bunun yükü altında eziliyorum. Çevremde herkes evlendi benden başka ama ben bir türlü istediğim gibi birini bulamadım bunların üstüne birde annem sana görücü geldi diyor değerlendirmez misin istemiyorum dedim eskiden olsa gündeme bile gelmezdi ama sanırım yaşım geçiyor :(
Yaş almak kötü bir şey değil, görücü gelmesi muhabbetini de şöyle düşünmek lazım instagramın gelenekseli. Profil görüyorsun hoşuna giderse görüşüyorsun gitmezse ignore ediyorsun. Dramatize etmeye gerek yok bence. Ha arkadaş tanıştırmış,ha ortamda tanışırmış,ha aile uygun görmüş. Belki eğlenceli olur?

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim evliliği elbette istiyorum ama sırf yaşım için değil benim seçtiğim seveceğim birisi olsun istiyorum böyle işin içine ailemin girmesi utanıyorum sanırım biraz çünkü hiç bir zaman evlen demediler bana. Umarım güzel şeyler olur :)

Büyüyor olmak, yaşın ilerlemesi beni de korkutuyordu ,ama şunu fark ettim; kaç yaşında hissediyorsan o yastasin aslında. Yani ruhunu genç tut . :halay:hem yıl kavramı diye bir şey olmasaydı 30 yaşında olman gibi bir kavram da olmayacaktı.

sev, sevil, elinden geleni yap isteklerin için :KK68:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim evliliği elbette istiyorum ama sırf yaşım için değil benim seçtiğim seveceğim birisi olsun istiyorum böyle işin içine ailemin girmesi utanıyorum sanırım biraz çünkü hiç bir zaman evlen demediler bana. Umarım güzel şeyler olur :)

30 un nesi varmış :) bende bu sene 30 oluyorum ama toplum baskisina bakmamak lazim daha yeni olgunluk yaşı :) bu isler kısmet işi gorucu usulü de olsa tanışabilirsiniz olmazsa olmadı der konuyu kapatırsın. Ailen de baskı kuran bir aile degilmis hem rahat olur. Gectigimuz ay sozlumden ayrıldım ama şimdi dusunuyorum da aslında başta mantıksız gelen şeylere toplumdaki su yaş mantigi ve evlilik mecburi hissinden kaynakli birşeylere acele etmisim. Neyse ki bu hatadan basinda döndüm.
Herkesin kaderinde biri ve bir zaman var sen sadece kapilari açık tut gorucu o bu şu diyip eleme şans ver olursa olur olmazsa olmaz

Büyüyor olmak, yaşın ilerlemesi beni de korkutuyordu ,ama şunu fark ettim; kaç yaşında hissediyorsan o yastasin aslında. Yani ruhunu genç tut . :halay:hem yıl kavramı diye bir şey olmasaydı 30 yaşında olman gibi bir kavram da olmayacaktı.

sev, sevil, elinden geleni yap isteklerin için :KK68:
Ruhum genç çok şükür Öğretmenim çocukları insanları seviyorum bana iyi geliyorlar ve ruhum da hep çocuk ruhu gibi galiba haklısınız :kahve:

Biz 3 kıziz ve eşlerimiz hariç istemeye gelen olmadı ya da görücü çıkmadı. Ve evlendikten 7 sene sonra öğrendik ailemiz bize hiç söylemeden reddediyormus belirli bahanelerle:) Aileniz görücü adayını beğenmiştir belki onun için söyleyelim demişlerdir yaşla alakası olduğunu sanmam

Back