30 kilo

bence devam et derim.
kaç kiloya düşmek istyorsun

valla şu an 92 kiloyum şuan için ilk hedefim 10 kilo vermek ama gönlümde asıl yatan 63 lere düşmek ilk evlendiğimde 60 kilodaydım o günleri özlüyorum evlenmesemiydim acaba

evlenince işler değişiyor bence kilo almak normal

bir bayan en fazla 80 kilo olmalı vede kilo dağılımı normal olmalı tek bölge kilolu olunca insan kendini kötü hissediyor

ben çok hızlı ve çok fazla kilo aldım ilk 3 ayda 20 kilo almak her babayiğidin harcı değildir 60 evlenip 80e çıktım tam zayıflıyorum dedim 2 sene geçti 80 kiloyla tabi 78 e düştüm hamile kalıp 99 a ulaştım 4 senedir bu kiloyu vermeye çalışıyorum hazirana kadar vemiştimde 83 düşmüştüm ama yumurtalıkta kist çıkması sonucu benim 3 ay hasta olamamam beni eskiye döndürdü hazirandan eylüle kadar 10 kilo aldım şimdi azimle onu vermeye çalışıyorum

Aman takma streste kiloya etken bence insan biraz rahat olmalı.
Birde ben nezaman kilo vereyim desem daha fazla yiyorum

Aman takma streste kiloya etken bence insan biraz rahat olmalı.
Birde ben nezaman kilo vereyim desem daha fazla yiyorum
haklısın bende de öyle oluyor geçen ağır yaşamlar diye bir program var tlc de onu izliyorum tüp mide ameliyatından sonra 2 yılda kadın sadece 148 kilo vermiş dr neden kilo almaya başladın 90 kilo olman lazımdı şimdiye diyor kadının cevabı güzel siz mideme müdahale ettiniz ama beynim hala 400 kilodaki haliyle çalışıyor onu nasıl değiştireceğim diyor ben hep kendimi bildim bileli topluydum ama boy nedeniyle kilom çok batmıyordu üniversitede ilk defa 53 oldum düzenli sporla son senesinde yine 63 kiloydum evlenirken 63 kiloydum inşallah yine o günlere döneceğim zaman alsada pes etmek yok

günaydın arkadaşlar bugün tartı günümdü ve sabah tartıldığımda mutluydum çünkü 1 kilo daha atıldı üstümden geçen hafta 94.400 çıkmıştım bugün 93.400 olmuşum zamanla gitsin artık yoruldum şişman olmaktan

şimdi diyeceksiniz formun sahibi uzun süredir yazmıyor 90 kiloya düşüp sonra kendimi yine 93 lerde görünce bir terslik var bu işin içinde deyip dr a gittim kan değerlerimin normal çıkması neticesiyle kadın doğuma gitmeye karar verdim tekrardan çünkü yaz başı kist tedavisi görmüştüm kilo alma nedenimdi yine kist olabilir diye şubat başında dr a gittiğimde kistlerin en güzeli varmış içimde 1 aylıkmış o kadar uğraşıyorum veremiyorum üzüntüleri ondanmış diyeceksiniz farketmediniz mi çocuk istiyordum ama kist tedavisinden dolayı ve ilk gittiğim dr un 2 ay üstüste yumurtalık oluşmadığını demesi üzerine ben tahmin edemedim yumurtalık oluşmadı ama ben hamileyim buna da şimdi ki dr un açıklaması yumurtalığın oluşması gereken dönemden daha geç oluşmuş olabileceği netice de şuan 3 aylık hamileyim ikinci çocuğuma sabit kilodayım karnım hemenden çıktı ama kilo değişmedi çok kilo almadan bitirmeyi hedefliyorum bu yüzden de uzman ellerden yardım alıyorum diyetisyene başladım ilk çocuğuma göre hamilelik daha zor geçiyor çünkü tokluk hissim yok sofradan yarım saat sonra tekrar açım diyorum onu da az ve sık yiyerek dengelemeye çalışıyorum. oyüzden bu forma uzunca bir süre yazamayacağım eylül gibi doğumum en erken aralıkta aranıza dönerim diye tahmin ediyorum kendinize iyi bakın sağlıklı kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…