30 kilo

ELF_LR35

Bslngc 103.6 güncel 90.8 hedef 70
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
777
2.166
39
2010 da evlenene kadar çok zayıf olmasam da şuan ki halime göre zayıf biriyken şuan o eski halimden eser yok şimdi diye şarkı söylüyorum dile kolay 30 KİLO...
ilk 3 ayda alınan 20 kilonun üstüne(evlendiğimde 63 kiloydum boyum 1.70) bir hamilelik doğuma 99 kilo girdim yalnız şu ayrıntıya dikkat lütfen 100 kilo değil 99 kilo artık halay çeker durumdayım kilolarımla. hani meşhur bir laf var BEN, KEYFİM, KAHYASI biz üç kişiyiz derler ya ha işte ben onu Ben Göbeğim Basenim diye üçlüyorum yemek yemeyi aşırı sevmemekle birlikte her çeşit diyet denemem bir iki kilo verildikten sonra fazlasıyla alımla sonuçlanıyor. 2017 nin haziranına kadar 83 kiloya inmiş ben şuna tekrar 95 i görmüş bulunmaktayım.şimdi buraya bir tarih atalım ve yarın yeni diyetime başlayalım. izmirde oturuyorum ama hiç arkadaşım yok işten ev evden iş arasında gidip gelen bir yaşantım var. o yüzden buraya üye oldum ve sizin desteklerinizle bu sefer başaracağımı düşünüyorum. haydi bu garibana bir yardım artık gün gün burada paylaşırım neler yaptığımı ve umarım çok arkadaşım olur Allahım çok amin

ah yazmayı unutmuşum 32 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum ve ikinci bir gebelik planım var. burada hem zayıflamaya eğer hamile kalırsam da kilomu korumaya çalışacağım. Çünkü tartıda üç basamak görmek istemiyorum.

merhaba, gebelik mi yoksa zayıflamak mı önce bunun kararını vermelisin. bu muallakla diyeti bırakman an meselesi

merhaba, gebelik mi yoksa zayıflamak mı önce bunun kararını vermelisin. bu muallakla diyeti bırakman an meselesi
doğru bir yaklaşım ama şu süreçte önceliğim zayıflamak kendime şuan ki hedefim 60 ları görmek değil 85 e kadar inebilmek sonra 75 olmak basamak basamak inebilmek yani uçurumun dibini görürsem dediğiniz gibi diyeti bırakmak an meselesi

bence gebeliği unut ve zayıflamaya bak. ben sınır koydum 57-55 görmeden ikinci çocuk istemiyorum diye. sağlığın daha önemli şuan...

bence gebeliği unut ve zayıflamaya bak. ben sınır koydum 57-55 görmeden ikinci çocuk istemiyorum diye. sağlığın daha önemli şuan...
şu an kaç kilosun ve kaç yaşındasın aslında doğruyu söylemek gerekirse ben kendime 4 senedir gebelik için plan yapıyorum zayıflamadan olmaz zayıflamadan olmaz diye 4 sene sonunda 83 e kadar düşüp şimdi tekrar 96 yı görmem biraz bunu sekteye uğrattı ve motiyasyon kaybı yaşadım. şuan 32 yim ama 33 olmama sadece 2 ay var daha fazla yaş kaybı olmasın diye düşünmekle birlikte bazı rahatsızlıklardan dolayı başka çocuğumun olmama durumu da var şu an düzenli kontrollerim olmakla birlikte bunu riske atmamak için hamile kalana kadar verebildiğim kadar kiloyu vermek istiyorum

yani aslında hedef zayıflamak 3 ayda mı halime kalırım 5 ayda mı bilinmez veya hiç hamile kalamam Allah herşeyin Hayırlısını versin

Bence diyetisyen eşiliğinde önce zayıflayıp snra aşırıya kaçmadan hamilelik kiloları alın ki doğumdan sonra hamilelik kiloları hemen gitsin... İzmir'de yaşıyorsanız bie diyetisyen arkadaşımın ismini verebilirim.

evet bugün 22 Kasım 2017
güncel kilo 96.1
hedeflenen kilo 85

Bu hedefim 1 aylık bugün vücudumu temizlemek için detoksa başladım.
Detoks diyet programı
Kalkınca: Limonlu ılık su
Kahvaltı: Şekersiz, light süt, Kahvaltılık tahıl gevreği, Kuru kayısı
Kuşluk: Taze hazırlanmış sebze veya meyve suyu karışımı
Öğle yemeği öncesi: Nane veya rezene çayı ya da ılık su
Göbek yağlarını eritmek için uzman önerileri…
Öğlen: Izgara, buğulama veya fırında balık, Taze haşlanmış sebze tabağı (brokoli, Brüksel lahanası, kabak, karnabahar, yeşil fasulye, bezelye vb.), Kaymaksız, light yoğurt, Bol yeşil salata (sirke, limon ve 1 çay kaşığı z.yağı)
İkindi: Yeşil elma, Kepekli bisküvi
Akşam yemeği öncesi: Ihlamur veya limon suyu
Akşam: Nohut, Bulgur pilavı, Light yoğurt ile hazırlanmış brokoli / semizotu salatası veya cacık
Gece:Bitki çayı veya ılık suya ilave edilmiş bir çay kaşığı bal
günde 45 dakikalık egzersiz ile birlikte bunu uygulayacağım bugün sabah başladım. Evime yeni bisiklet aldığım için egzersiz programı bir gün bisiklet bir gün leslie yapmayı düşünüyorum.

çok sevinirim burda bir iki diyetisyen araştırdım ama güvenemedim tanıdık biri olması daha iyi

Günaydınlar bugün diyetin ikinci günündeyim programımı harfien uyguladım detoks programı olduğu için öyle uzun soluklu değil 3 günlük cumartesi normal diyetime başlayacağım.
Sabah 6.30 da kalkılarak 10 dakika ısınma hareketleri, 10 dakika bisiklet ve bölgesel hareketler yaptım. Bölgesel hareketlerim 5 er periyottan oluşan 3 set mekik 5 er kere yan yatıp bacak açma 5 er periyot çapraz mekik 10 bacakları yukarı kaldırma bunu dizlerin üstünde durup yapıyorsunuz.
Kendime tart günleri belirledim. Her Hafta başında tartı günlerim olacak yani diyete dün başladığım için çarşamba tartılmış oldum ama pazartesinden itibaren sadece pazartesileri tartılacağım böylelikle haftasonu kaçamak yapma ihtimallerimi düşürmeye çalışacağım.
Benim çalışma saatlerim biraz düzensiz sabah 8 mesai başlıyor ancak bazen akşam 10 da 11 de çıkabiliyorum. İş yerindeyken çok kaçamak yapmıyorum ama evdeyken sıkıntılarım oluyorum

oğlumla biraz fazla yiyoruz galiba gerçi bu haftasonu göreve gideceğim için biraz rahatım.
2 haftadır sigarayı da azalttım günde teke düşürdüm ki bir mucize yaşıyorum. 2 gün önce aldığım paketi bitirdim ve o günden bu yana da paket almıyorum. yaşasın sağlıklı yaşamak

dün öğlen mercimek çorbası içtim akşam ise iki kase yoğurt yedim çünkü ben işten geç çıkınca eşim pizza söylemiş benle beraber eve girdi pizza bende ne yazıkki az biraz ekmek ile yoğurt yedim.
yalnız sabah işe gelipte laptopu açınca cuma zayıflama yarışlarından 1 takıma etikendiğimi gördüm artık bir takıma üyeyim veya üye olmak üzereyim sorumluluğum var oyüzden daha dikkatli olacağım
birde ben bu sayfayı yanlış yere açmışım zayıflama kürlerinin içerisinde benliğim günlüğümün ne işi var dimi ama ... ben cahildim o ara ilk bulduğum portalda açtığım konuyu taşınmıyorda galiba ne yapacağım bilemedim şimdi
bilen varsa lütfen mesaj atsın

Selam canım nasıl gidiyo diyetin? Var mı kilo kaybın?

merhabalar evet uzun zamandır yazamadım buraya da cuma zayıflama yarışmalarına da takıma dahil edildim şu an çok iyi gidiyor çarşamba başladım cumartesi tartıldığımda 2 kilo gitmişti bile yalnız cumartesinden beri tartılmıyorum yarın sabah tartılacağım çünkü yarın buraya notunu düşerim sorduğun için teşekkür ederim

Çok sevindim canım hadi inşallah güzel kilolar verirsin

canımcım korkutmak gibi olmasın ama şu an ödem atıyorsun daha çok yeni.
bu yüzden diyetine devam ettikçe 3 hafta sonra vücudun panik yapıp kiloda duruş evresine geçecek.
sakın moralini bozma.
kilo veremiyorum diye diyetini asla asla bozma :) proteini arttırırsan vücudu şaşırtabilirsin biraz.
spor yürüyüş var mı?

evet farkındayım inşallah zaten buraya üyelik nedenimde bu kimse destek olmayınca ya aman boşver deyip yemeye içmeye devam ediyordum inşallah burda bu hatamı yenilemeyeceğim spor olarak ta evimde bisiklet var sabahlar yarım saat erken kalıp sürüyorum sonrada göbek hareketleri yapıyorum inşallah etki eder yürüyüş yapmak için pek vakit bulamıyorum iş çocuk ev arasında

günaydın arkadaşlar bugün tartı günümdü 96.1 den 94.5 e inmişim umarım böyle istikrarlı gider bu bir haftada menüm akşamları hariç pek değişmedi zaten biliyorsunuz ilk 3 gün detoks yapmıştım yüksek ihtimal bu kiloyu da orada ödem olarak attım umarım bundan sonra zayıflarım daha da dikkat etmem gerektiğini anladım şimdi menümü aşağıya yazayım eksiklerimi söyleyin lütfen
sabah 2 yumurta bir küçük kalıp beyaz peynir 8 zeytin domates salatalık yeşillik (sadece 2 gün geç kaldığımdan kahvaltı edemedim)
ara öğün kuru kayısı 2 ceviz
öğlen mercimek çorbası yeşillik
ara öğün bir avuçtan biraz az beyaz leblebi
akşam ögünlerim değişti günlük
ilk gün 6 yk bulgur pilavı salata biraz patlıcan yemeği(cumartesi)
2.gün salata ve 3 yk patlıcan yemeği
3.gün buğdayla yapılmış yoğurt çorbası ve 4 yk kereviz yemeği
4.gün 1 adet lahmacun ve yeşillik
5 gün 3 küçük parça ızgara yağsız tavuk ve salata
6 gün 2 sahanda az yağ ile yumurta peynir ve zeytin (küçük dilim ekmek)
tatlı krizi yaşadığımda ZÜBER diye bişey buldum markette içinde hurma yulaf kepeği hindiba kökü kakao antep fıstığı var 1 paketinde 149 kcal olduğu yazıyor bunu yedim ama hepsini değil paketi ikiye bölerek içinde ilave şeker olmasa da bana biraz yoğun bir tat gibi geldi

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar beni yalnız bırakmayın bu arada cuma zayıflama yarışlarında 1 takıma dahil ettiler arkadaşlar sağolsunlar inşallah faydam olur
bir gruba sorumluluğumun olması beni daha çok motive ediyor ve grupta kalmak adına dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…