doğru bir yaklaşım ama şu süreçte önceliğim zayıflamak kendime şuan ki hedefim 60 ları görmek değil 85 e kadar inebilmek sonra 75 olmak basamak basamak inebilmek yani uçurumun dibini görürsem dediğiniz gibi diyeti bırakmak an meselesimerhaba, gebelik mi yoksa zayıflamak mı önce bunun kararını vermelisin. bu muallakla diyeti bırakman an meselesi
bence gebeliği unut ve zayıflamaya bak. ben sınır koydum 57-55 görmeden ikinci çocuk istemiyorum diye. sağlığın daha önemli şuan...doğru bir yaklaşım ama şu süreçte önceliğim zayıflamak kendime şuan ki hedefim 60 ları görmek değil 85 e kadar inebilmek sonra 75 olmak basamak basamak inebilmek yani uçurumun dibini görürsem dediğiniz gibi diyeti bırakmak an meselesi
şu an kaç kilosun ve kaç yaşındasın aslında doğruyu söylemek gerekirse ben kendime 4 senedir gebelik için plan yapıyorum zayıflamadan olmaz zayıflamadan olmaz diye 4 sene sonunda 83 e kadar düşüp şimdi tekrar 96 yı görmem biraz bunu sekteye uğrattı ve motiyasyon kaybı yaşadım. şuan 32 yim ama 33 olmama sadece 2 ay var daha fazla yaş kaybı olmasın diye düşünmekle birlikte bazı rahatsızlıklardan dolayı başka çocuğumun olmama durumu da var şu an düzenli kontrollerim olmakla birlikte bunu riske atmamak için hamile kalana kadar verebildiğim kadar kiloyu vermek istiyorumbence gebeliği unut ve zayıflamaya bak. ben sınır koydum 57-55 görmeden ikinci çocuk istemiyorum diye. sağlığın daha önemli şuan...
çok sevinirim burda bir iki diyetisyen araştırdım ama güvenemedim tanıdık biri olması daha iyiBence diyetisyen eşiliğinde önce zayıflayıp snra aşırıya kaçmadan hamilelik kiloları alın ki doğumdan sonra hamilelik kiloları hemen gitsin... İzmir'de yaşıyorsanız bie diyetisyen arkadaşımın ismini verebilirim.
Selam canım nasıl gidiyo diyetin? Var mı kilo kaybın?
Çok sevindim canım hadi inşallah güzel kilolar verirsinmerhabalar evet uzun zamandır yazamadım buraya da cuma zayıflama yarışmalarına da takıma dahil edildim şu an çok iyi gidiyor çarşamba başladım cumartesi tartıldığımda 2 kilo gitmişti bile yalnız cumartesinden beri tartılmıyorum yarın sabah tartılacağım çünküyarın buraya notunu düşerim sorduğun için teşekkür ederim
Çok sevindim canım hadi inşallah güzel kilolar verirsin
canımcım korkutmak gibi olmasın ama şu an ödem atıyorsun daha çok yeni.
bu yüzden diyetine devam ettikçe 3 hafta sonra vücudun panik yapıp kiloda duruş evresine geçecek.
sakın moralini bozma.
kilo veremiyorum diye diyetini asla asla bozma :) proteini arttırırsan vücudu şaşırtabilirsin biraz.
spor yürüyüş var mı?