canım sankş öğlen yemeğin az geldi bana ? fazla acıkacaksın gibi geliyor sanki bir dilim esmer ekmek mi yesen?
Bence her gün iki yumurta birde akşam yada öğlen porsiyonda et varsa fazla.
Ama ben bunu kendi değerlerime dayanarak söylüyorum.
Kilom falan ideal benimm ama aileden gelen kolesterol var.
B12 hep sınır düşük değerlerde seyreder bende ama hem kötü kolesterol hem de iyi kolesterol yüksek. İyi kolesterolun yüksek olması çok iyi birşey.
Müsait olduğunda bir kontrol ettir. Birde kolesterol fırlamasın amann.
Yok aç kalırım diye korkuyorsan bir yumurtanın sarısını ayır beyazını ye. sarısını akşam yemeğinde eşinin salatasına kat ziyan olmasın :)
Yeşillik içeriğinde havuç turp gibi farklı seçeneklerde olsun sıkılma her gün salata yiyorum diye :)
yulaf kepeği güzel çözüm ben sabahları evden uçarak çıktığım için zaten bir tek onu yiyebiliyorum dışarıda poğaça falan yemeyeyim diye.
yoğurtla karıştırıyorum ben sütle hep 1 saate acıkıyorum hem gaz yapıyor. (kimisinde yoğurt mide yanması yapıyor sabah rahatsız olursanız yapmayın ben 3 öğün yoğurt yiyorum seve seve :))
içine muz da doğruyorum bazı sabahlar enerji veriyor.
arada kaçamak yapın zaten çok bunaltmayın kendinizi bünyeniz de şaşırır hem daha iyi :)
ne güzel eşiniz hasta hasta poğaça mı yapmış ya kıyamam ahh ahhh nerede öyle eş.... iyi ki de yediniz . ama fazla varsa komşuya falan verin evde kalmasın aklınız gider bir açlık anında :)
ben karbonhidratı kaçırdığım zaman ertesi günü sebze meyve yüklenirim, bir tek sabah ekmek yersem o , pilav makarna yemem. Kendimce öyle dengeliyorum :)
2 gün önce anneanneyi ziyarete gittik bir yığın yemek yapmış patlayana kadar yedik tabi eski kafa ye kızım ye diyor zorla :)
Dün dikkat ettim zaten öyle yemişim ki acıkmadım da :)
canın tatlı çekerse sütlü tatlı yap kalsiyum olur
çok teşekkür ederim burdan birbirimize destek olabiliriz bende 32 (ama 33 diyelim şubata birşey kalmadı) yaşındayım 1.70 boy şuan güncel olarak 94 kiloyum 96 ile başladım cuma günü tartı günüm bir haftada 2 kilo verdim şuan düzenli beslenme şeklimi uyguluyorum hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum öğünlerimi böldüm bu hafta kilomda çok bir değişiklik olmamış olabilir çünkü regli dönemindeyim ama azmimi yitirmedim birlikte birbirimize yediklerimizi paylaşarak destek sağlayabilirizmerhabalar zayıflamak ve sağlıklı olmak adına çabalarınızı destekliyorum. İnşaallah sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilolarınızdan kurtulursunuz. Zira ben de 33 yaş 1.67 boy ve 80 kg. Benim de hedefim sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
sakın bırakma :)merhaba bayanlar moralmen çökmüş bulunuyorum çünkü sadece 600 gr gitti evet yavaşlama dönemi olduğunu biliyordum evet kilo verememeyi de bekliyordum ama tartıda görünce ben şok 1 ayda 10 kilo vermek gibi bir niyetim vardı ama geriyi 6 kilom kaldı son iki haftada nasıl veririm bilmiyorum moral bozmak yok diyerek toparlanıyorum ve kendime geliyorum
merhabalar tavsiyene uydum bugün tartıldığımda 1 kilo vermiştim şuan aylık şu kadar kilo vereceğim demiyorum böyle her hafta azda olsa kilo vermek niyetim hamile kalana kadar olurda hamileliğim olursada diyetisyen yardımıyla kilo almadan geçirme gibi bir düşüncem oluştu tabi tedavi gördüğüm için ne zaman hamile kalırım fikrim olmuyor ama olana kadar devam inşallahsakın bırakma :)
1 ayda 10 kilo sağlıksız ama normal gidiyorsun şu anda bir günlük karbonhidratsız diyet yap ama protein eksik etme sabah mesela sadece elma ile peynir ye şaşırt bünyeyi proteini eksiltmeki kastan gitmesin. gayet iyi gidiyorsun
Bende izmirdeyim canım çikolatayı bırakmaya çalış onun yerine hurma ye inan o kadar güzel oluyırki diyetim boyunca hurma+ceviz veya hurma+badem veya hurma+fındık mükemmel oluyor kendine alternatifler bul inan zor değil hele sen çalışan bi bayansın yemek aklına gelmeziş yoğunluğu fazla giremiyorum malesef eve gelince zaten ev işi yemek ve ben pert... bu ara çok yoruluyorum ve çok çikolata yiyorumyüzüme de vurdu sivilceler az ye diye bağırmaya başladı ya keyifsizim
sen gayet iyi gidiyorsun inişler çıkışlar olacak tabi ki ne güzel azar azar gidiyor bir bakmışsın bir anda 2 kilo daha gitmiş olacak :)
böyle devam
fazla kilo kötüdür ama balık etli olmak tan sorn olmaz bence2010 da evlenene kadar çok zayıf olmasam da şuan ki halime göre zayıf biriyken şuan o eski halimden eser yok şimdi diye şarkı söylüyorum dile kolay 30 KİLO...
ilk 3 ayda alınan 20 kilonun üstüne(evlendiğimde 63 kiloydum boyum 1.70) bir hamilelik doğuma 99 kilo girdim yalnız şu ayrıntıya dikkat lütfen 100 kilo değil 99 kiloartık halay çeker durumdayım kilolarımla. hani meşhur bir laf var BEN, KEYFİM, KAHYASI biz üç kişiyiz derler ya ha işte ben onu Ben Göbeğim Basenim diye üçlüyorum yemek yemeyi aşırı sevmemekle birlikte her çeşit diyet denemem bir iki kilo verildikten sonra fazlasıyla alımla sonuçlanıyor. 2017 nin haziranına kadar 83 kiloya inmiş ben şuna tekrar 95 i görmüş bulunmaktayım. şimdi buraya bir tarih atalım ve yarın yeni diyetime başlayalım. izmirde oturuyorum ama hiç arkadaşım yok işten ev evden iş arasında gidip gelen bir yaşantım var. o yüzden buraya üye oldum ve sizin desteklerinizle bu sefer başaracağımı düşünüyorum. haydi bu garibana bir yardım artık gün gün burada paylaşırım neler yaptığımı ve umarım çok arkadaşım olur Allahım çok amin