30 kilo

canım sankş öğlen yemeğin az geldi bana ? fazla acıkacaksın gibi geliyor sanki bir dilim esmer ekmek mi yesen?

canım sankş öğlen yemeğin az geldi bana ? fazla acıkacaksın gibi geliyor sanki bir dilim esmer ekmek mi yesen?

çorbayı biraz fazla gönderiyorlar diye ekmek yemiyorum ama dediğin gibi bir esmer ekmek ekleyip yiyebilirim sence sabah kahvaltıdaki 2 yumurta iyi mi bugün biraz fazlaymış gibi hissetmeye başladım

Bence her gün iki yumurta birde akşam yada öğlen porsiyonda et varsa fazla.
Ama ben bunu kendi değerlerime dayanarak söylüyorum.
Kilom falan ideal benimm ama aileden gelen kolesterol var.
B12 hep sınır düşük değerlerde seyreder bende ama hem kötü kolesterol hem de iyi kolesterol yüksek. İyi kolesterolun yüksek olması çok iyi birşey.
Müsait olduğunda bir kontrol ettir. Birde kolesterol fırlamasın amann.

Yok aç kalırım diye korkuyorsan bir yumurtanın sarısını ayır beyazını ye. sarısını akşam yemeğinde eşinin salatasına kat ziyan olmasın :)
Yeşillik içeriğinde havuç turp gibi farklı seçeneklerde olsun sıkılma her gün salata yiyorum diye :)

Bence her gün iki yumurta birde akşam yada öğlen porsiyonda et varsa fazla.
Ama ben bunu kendi değerlerime dayanarak söylüyorum.
Kilom falan ideal benimm ama aileden gelen kolesterol var.
B12 hep sınır düşük değerlerde seyreder bende ama hem kötü kolesterol hem de iyi kolesterol yüksek. İyi kolesterolun yüksek olması çok iyi birşey.
Müsait olduğunda bir kontrol ettir. Birde kolesterol fırlamasın amann.

Yok aç kalırım diye korkuyorsan bir yumurtanın sarısını ayır beyazını ye. sarısını akşam yemeğinde eşinin salatasına kat ziyan olmasın :)
Yeşillik içeriğinde havuç turp gibi farklı seçeneklerde olsun sıkılma her gün salata yiyorum diye :)

hergün salatadan sıkılmam vaktim olmasada akşam yemeğinin yanıma mutlaka yaparım tek derdim sabah kahvaltılarından sıkacağım korkusu var onu da yulaf kepeği aldım birgün yulaf kepeği birgün normal kahvaltı diye düzenlerim diye düşündüm evet haklısın ben biraz proteini fazla alıyorum galiba bu ara sporda yapamıyorum
akşamları yorgunluk basıyor sabah erken kalkayım diyorum uyku ağır basıyor

iki gündür sabahları yulaf kepeği yiyorum çünkü yavaş yavaş diğer kahvaltıdan sıkılacağımı düşünmeye başlamıştım sıkılmadan ve kahvaltı öğününü atlamadan kendimce ve cuma yarışlarındaki takımdakilerin onayını da alarak yulaf kepeğine başladım iki gün yulaf kepeği 3 gün normal kahvaltım bu şekilde düzenleyeceğim tek sıkıntım şuan akşam yemekleri ben yemek yapmak istemiyorum ama evde küçük bir çocuk ondan biraz büyük bir koca olunca mecbur :)

sizinle dün akşam olan bir olayı bir mutluluğumu paylaşayım akşam oğlumu kreşten aldım eve gittim eşim rahatsızlığından dolayı biraz erken geçmiş evin kapısını açmamla miss gibi bir koku yüzüme vurdu noluyor dedim bizimkinin canı poaça çekmiş eve geçince onu yapmış hafta sonundan beri diyorda ben kulak arkası yapıyordum tabi ben akşam yemek olarak ıspanık yapmayı düşünüyordum bizim ıspanak yalan oldu ben hastayım zaten bu halimle sana poaça yapmışım sen bana ıspanak mı yedireceksin laflarına başladı kıyamadım başta yemedim ama baktım iyice triplere giriyor birde ben ilk yemek yaptığım zamanlarda zehir gibi bile olsa ses çıkarmaz yerdi hala da öyle gerçi şimdi di yorum yapıyor sadece aradaki fark bu neyse 2 poaçasını yedim ama yemez olaydım dedim tabi şevki kırılmasın hep yapsın diye ballandıra ballandıra yedim ama adam hasta nazını çekemeceğim kendi de farkında olmadığının bozuntuya vermedik 7 tane yerim diyordu 3 tane zor yedi :KK70: velhasıl kelam uzun lafın ana fikri 2 adet poaca yediğim akşam yemeğinde bugün oyüzden ekstra ekstra çabalarım var eritmek

yulaf kepeği güzel çözüm ben sabahları evden uçarak çıktığım için zaten bir tek onu yiyebiliyorum dışarıda poğaça falan yemeyeyim diye.
yoğurtla karıştırıyorum ben sütle hep 1 saate acıkıyorum hem gaz yapıyor. (kimisinde yoğurt mide yanması yapıyor sabah rahatsız olursanız yapmayın ben 3 öğün yoğurt yiyorum seve seve :))
içine muz da doğruyorum bazı sabahlar enerji veriyor.

arada kaçamak yapın zaten çok bunaltmayın kendinizi bünyeniz de şaşırır hem daha iyi :)
ne güzel eşiniz hasta hasta poğaça mı yapmış ya kıyamam ahh ahhh nerede öyle eş.... iyi ki de yediniz . ama fazla varsa komşuya falan verin evde kalmasın aklınız gider bir açlık anında :)

ben karbonhidratı kaçırdığım zaman ertesi günü sebze meyve yüklenirim, bir tek sabah ekmek yersem o , pilav makarna yemem. Kendimce öyle dengeliyorum :)
2 gün önce anneanneyi ziyarete gittik bir yığın yemek yapmış patlayana kadar yedik tabi eski kafa ye kızım ye diyor zorla :)
Dün dikkat ettim zaten öyle yemişim ki acıkmadım da :)
canın tatlı çekerse sütlü tatlı yap kalsiyum olur :KK66:

yulaf kepeği güzel çözüm ben sabahları evden uçarak çıktığım için zaten bir tek onu yiyebiliyorum dışarıda poğaça falan yemeyeyim diye.
yoğurtla karıştırıyorum ben sütle hep 1 saate acıkıyorum hem gaz yapıyor. (kimisinde yoğurt mide yanması yapıyor sabah rahatsız olursanız yapmayın ben 3 öğün yoğurt yiyorum seve seve :))
içine muz da doğruyorum bazı sabahlar enerji veriyor.

arada kaçamak yapın zaten çok bunaltmayın kendinizi bünyeniz de şaşırır hem daha iyi :)
ne güzel eşiniz hasta hasta poğaça mı yapmış ya kıyamam ahh ahhh nerede öyle eş.... iyi ki de yediniz . ama fazla varsa komşuya falan verin evde kalmasın aklınız gider bir açlık anında :)

ben karbonhidratı kaçırdığım zaman ertesi günü sebze meyve yüklenirim, bir tek sabah ekmek yersem o , pilav makarna yemem. Kendimce öyle dengeliyorum :)
2 gün önce anneanneyi ziyarete gittik bir yığın yemek yapmış patlayana kadar yedik tabi eski kafa ye kızım ye diyor zorla :)
Dün dikkat ettim zaten öyle yemişim ki acıkmadım da :)
canın tatlı çekerse sütlü tatlı yap kalsiyum olur :KK66:

sorma benim eşim normalde böyle değildir benden erken evde olur ama hiç birşeye karışmaz dün bir ilk oldu bende yoğurdu çok severim komşuya veremem poğaçaları zira taş gibiler :KK70: kaşar peynir koymuş arasına birde tarifte 45 dk a yazıyor diye ellememiş fırına ben gittim kurtardım onları yoksa hiç yenmeyeceklerdi bugünü bende hafif geçirdim yemek yapmayı sevmiyorum ben ancak misafir gelir ve benim bol zamanım varsa güzel şeyler ortaya çıkıyor o yüzden eşim taş gibi de yapsa yenir o poğaça :hamarat: sütlü tatlı noktası güzel detay deneyim ben bu ara züber diye birşey buldum markette ona takıldım 1 tanesini 2 günde anca yiyorum hurmalı yulaflı meyve tatlısıymış

merhabalar zayıflamak ve sağlıklı olmak adına çabalarınızı destekliyorum. İnşaallah sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilolarınızdan kurtulursunuz. Zira ben de 33 yaş 1.67 boy ve 80 kg. Benim de hedefim sağlıklı bir şekilde kilo vermek.

merhabalar zayıflamak ve sağlıklı olmak adına çabalarınızı destekliyorum. İnşaallah sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilolarınızdan kurtulursunuz. Zira ben de 33 yaş 1.67 boy ve 80 kg. Benim de hedefim sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
çok teşekkür ederim burdan birbirimize destek olabiliriz bende 32 (ama 33 diyelim şubata birşey kalmadı) yaşındayım 1.70 boy şuan güncel olarak 94 kiloyum 96 ile başladım cuma günü tartı günüm bir haftada 2 kilo verdim şuan düzenli beslenme şeklimi uyguluyorum hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum öğünlerimi böldüm bu hafta kilomda çok bir değişiklik olmamış olabilir çünkü regli dönemindeyim ama azmimi yitirmedim birlikte birbirimize yediklerimizi paylaşarak destek sağlayabiliriz

merhaba bayanlar moralmen çökmüş bulunuyorum çünkü sadece 600 gr gitti evet yavaşlama dönemi olduğunu biliyordum evet kilo verememeyi de bekliyordum ama tartıda görünce ben şok 1 ayda 10 kilo vermek gibi bir niyetim vardı ama geriyi 6 kilom kaldı son iki haftada nasıl veririm bilmiyorum moral bozmak yok diyerek toparlanıyorum ve kendime geliyorum

merhaba bayanlar moralmen çökmüş bulunuyorum çünkü sadece 600 gr gitti evet yavaşlama dönemi olduğunu biliyordum evet kilo verememeyi de bekliyordum ama tartıda görünce ben şok 1 ayda 10 kilo vermek gibi bir niyetim vardı ama geriyi 6 kilom kaldı son iki haftada nasıl veririm bilmiyorum moral bozmak yok diyerek toparlanıyorum ve kendime geliyorum
sakın bırakma :)
1 ayda 10 kilo sağlıksız ama normal gidiyorsun şu anda bir günlük karbonhidratsız diyet yap ama protein eksik etme sabah mesela sadece elma ile peynir ye şaşırt bünyeyi proteini eksiltmeki kastan gitmesin. gayet iyi gidiyorsun

sakın bırakma :)
1 ayda 10 kilo sağlıksız ama normal gidiyorsun şu anda bir günlük karbonhidratsız diyet yap ama protein eksik etme sabah mesela sadece elma ile peynir ye şaşırt bünyeyi proteini eksiltmeki kastan gitmesin. gayet iyi gidiyorsun
merhabalar tavsiyene uydum bugün tartıldığımda 1 kilo vermiştim şuan aylık şu kadar kilo vereceğim demiyorum böyle her hafta azda olsa kilo vermek niyetim hamile kalana kadar olurda hamileliğim olursada diyetisyen yardımıyla kilo almadan geçirme gibi bir düşüncem oluştu tabi tedavi gördüğüm için ne zaman hamile kalırım fikrim olmuyor ama olana kadar devam inşallah

yine ben takip edilmiyorum diye çok üzülüyorum ya geçen hafta 600 gr vererek 93.9 çıkmıştım tartı bu hafta daha dikkatli ama aç kalmadan 1 kilo gitti ve bu sabah tartı 92.9 u gösterdi yavaş ama sağlam adımlarla kilo vereceğim inşallah

iş yoğunluğu fazla giremiyorum malesef eve gelince zaten ev işi yemek ve ben pert... bu ara çok yoruluyorum ve çok çikolata yiyorum :KK43: yüzüme de vurdu sivilceler az ye diye bağırmaya başladı ya keyifsizim :KK43:
sen gayet iyi gidiyorsun inişler çıkışlar olacak tabi ki ne güzel azar azar gidiyor bir bakmışsın bir anda 2 kilo daha gitmiş olacak :)
böyle devam:KK66:

iş yoğunluğu fazla giremiyorum malesef eve gelince zaten ev işi yemek ve ben pert... bu ara çok yoruluyorum ve çok çikolata yiyorum :KK43: yüzüme de vurdu sivilceler az ye diye bağırmaya başladı ya keyifsizim :KK43:
sen gayet iyi gidiyorsun inişler çıkışlar olacak tabi ki ne güzel azar azar gidiyor bir bakmışsın bir anda 2 kilo daha gitmiş olacak :)
böyle devam:KK66:
Bende izmirdeyim canım çikolatayı bırakmaya çalış onun yerine hurma ye inan o kadar güzel oluyırki diyetim boyunca hurma+ceviz veya hurma+badem veya hurma+fındık mükemmel oluyor kendine alternatifler bul inan zor değil hele sen çalışan bi bayansın yemek aklına gelmez

E ELF_LR35 Bende 15 aralıkta 98,300 ile başladım bende ilk hafta 96,400 e düştüm.ikinci hata 95,700 idim.bende ikinci hafta az verdim:KK43: ama yılmak yok devam.detoks suyu hazırladım. ellerimi sıkınca hala ödem olduğunu hissediyorum.ödem attırıcı suya başladım bugün.inşallah by hafta daha çok veririm.Bu arada Salı günleri benim tartılma günüm.

merhabalar uzun bir ara vermek zorunda kaldım kusura bakmayın oğlum geniz eti ameliyatı oldu biraz parçanın büyük olması nedeniyle sıkıntılar yaşadım bu arada ona bakmak için 10 gün rapor almıştım işe gelemedim ve buraya uğrayamadım zayıflama sürecim sekteye uğradı tabi bu olay nedeniyle annem geldi yardıma sürekli gelen giden oldu hizmet ikram derken kantarın topuzu kaçtı ilk hafta çocuk bişey yiyemiyor diye üzüntüden yiyemedim ama sonra onun canı ne çekti babası ne istedi derken verdiklerimden 2 kiloyu geri aldım ama yılmadım işe başlar başlamaz tekrar istikrarıma geri döndüm iştende geç çıkıyorum zaten olmadığım günlerin acısını çıkarırcasına eve gidip yemek yapmaya da yemeyede halim kalmıyor baş ağrısından hemen yatıyorum arkadaşlar özür diliyorum gerçekten ama inşallah yıkılmadım ayaktayım diyerek kat ve kat vereceğim aldıklarımı da yağlarımı da

bayanlar çocuğun ameliyatından dolayı aldığım 2 kiloyu hizla kaybediyorum salı günü başladım diyete ama annem buradaydı yine arada kaçamaklar oluyordu ama şimdi dün onu gönderdim evdekilere de beni yıldıramazsınız ben diyete başladım yemek yapmıyorum size dedim :KK48: eşim bi yüzüme baktı ama kim takar bu saatten sonra onu :KK71: neyse şuan iyi gidiyor ve 1.2 kilo gitti bile şuan daha önce diyetisyene giderken verdiği 3 günlük detokstayım sıvı ağırlıklı besleniyorum süt çorba meyve suyu gibi bir 3 cevizim var ama gözünüz korka bilir sıvı diyeti olunca ama hiç açlık hissetmiyorum bugün ikinci gün zaten yarında son ama ben haftasonu da yapayım diyorum sizleri seviyorum

2010 da evlenene kadar çok zayıf olmasam da şuan ki halime göre zayıf biriyken şuan o eski halimden eser yok şimdi diye şarkı söylüyorum dile kolay 30 KİLO...
ilk 3 ayda alınan 20 kilonun üstüne(evlendiğimde 63 kiloydum boyum 1.70) bir hamilelik doğuma 99 kilo girdim yalnız şu ayrıntıya dikkat lütfen 100 kilo değil 99 kilo:halay::halay::halay: artık halay çeker durumdayım kilolarımla. hani meşhur bir laf var BEN, KEYFİM, KAHYASI biz üç kişiyiz derler ya ha işte ben onu Ben Göbeğim Basenim diye üçlüyorum:KK48::KK48::KK48: yemek yemeyi aşırı sevmemekle birlikte her çeşit diyet denemem bir iki kilo verildikten sonra fazlasıyla alımla sonuçlanıyor. 2017 nin haziranına kadar 83 kiloya inmiş ben şuna tekrar 95 i görmüş bulunmaktayım.:skandal::skandal:şimdi buraya bir tarih atalım ve yarın yeni diyetime başlayalım. izmirde oturuyorum ama hiç arkadaşım yok işten ev evden iş arasında gidip gelen bir yaşantım var. o yüzden buraya üye oldum ve sizin desteklerinizle bu sefer başaracağımı düşünüyorum. haydi bu garibana bir yardım:KK76: artık gün gün burada paylaşırım neler yaptığımı ve umarım çok arkadaşım olur Allahım çok amin:110::110::dua::dua:
fazla kilo kötüdür ama balık etli olmak tan sorn olmaz bence

X